Gigamestin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 παιδια εκτελε το παραπανω προγραμμα για τον δισκο μου και μου εβγαλε τα εξης απο τελεμσαμτα οπως φαινεται παρακατω.θα ηθελα την βοηθεια σας.το μοντελο δεν το αναφερω μιας και φαινεται.
agent_smith Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 παιδια εκτελε το παραπανω προγραμμα για τον δισκο μου και μου εβγαλε τα εξης απο τελεμσαμτα οπως φαινεται παρακατω.θα ηθελα την βοηθεια σας.το μοντελο δεν το αναφερω μιας και φαινεται. Ο δίσκος σου αναφέρει ότι έχει πολλά bad sector. Καλό θα είναι να πάρεις backup ότι μπορείς και να τον αλλάξεις.
Gigamestin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ο δίσκος σου αναφέρει ότι έχει πολλά bad sector. Καλό θα είναι να πάρεις backup ότι μπορείς και να τον αλλάξεις. μα περσυ τον αλλαξα και τα διαγνωστικα της εταιρειας(seagate) τα περναει χωρις κανενα προβλημα.τι μπορει να φταει? μα περσυ τον αλλαξα και τα διαγνωστικα της εταιρειας(seagate) τα περναει χωρις κανενα προβλημα.τι μπορει να φταει? και αν αγορασω καινουργιο να προτιμησω hdd η ssd?
Gigamestin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 παιδια να δοκιμασω να booatero με hdd regenator και να διαλεξω την επιλογη regenerate.? ειναι σοσ θελω την γνωμη σας
Gigamestin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 παιδια μωλς δοκιμασα ενα εργαλειο για ανασυγροτηση και τι να δω 35% κατακερματισμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα