fonzi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να ανοιγοκλείνω το wi-fi σε sagem fast 2404 χωρίς να μπαίνω κάθε φορά στο interface του; Αυτό είναι http://lgsagem.free.fr/Telechargement/DriverFast2404/Documentations/F2400En.pdf Αν το κλείνω από το ρεύμα και το ξανανοίγω μόνο όταν χρειάζομαι ιντερνετ ή wi-fi θα υπάρχει πρόβλημα; Το ερώτημα τίθεται διότι θα είναι τοποθετημένο σε υπολογιστή προσώπου που δεν έχει σχέση με το άθλημα και ταυτόχρονα θέλει να έχει wi-fi αλλά όχι ανοιχτό όταν δεν το χρειάζεται. Επίσης ξέρετε αν η WPA encryption είναι αρκετή ή αν χρειάζεται και WEP;
LOVExVOTKA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τσεκάρε λίγο το ρούτερ για ένα κουμπάκι που να λέει: WLAN αν υπάρχει κάτι τέτοιο μπορείς να το ανοίγοκλείνεις από κει αλλιώς η μόνη λύση είναι να μπαίνεις στο firmeware του και το κάνεις από κει. Και το WPA καλό είναι... Αν και θα σου πρότεινα να έβαζες WPA-PSK αν το υποστηρίζει το ρούτερ σου...
mpasketpro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 WPA-PSK σε AES δεν σπαει.. Θελει πολυ κοπο. WEP ειναι και παλιο εχει και πολλα κενα... btw το ειδες το router απο πισω; Ψαξτο καλα να δεις κουμπια. Οσο για αυτο που ειπες να το βγαζεις απο το ρευμα,δεν υπαρχει θεμα απ'οσο ξερω.. edit: WPA2-PSK
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 δεν πρεπει να εχει κουμπακι.αν και το θεωρω λιγο μαζοχια χωρις παρεξηγηση να ανοιγοκλεινει καποιος το wifi.και ερχεται εδω η κλασσικη ατακα.το ασυρματο τηλεφωνο που μπορει να εχει το ανοιγοκλεινει?επισης το κινητο του το ανοιγοκλεινει ? 2
geo1st487 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 δεν πρεπει να εχει κουμπακι.αν και το θεωρω λιγο μαζοχια χωρις παρεξηγηση να ανοιγοκλεινει καποιος το wifi.και ερχεται εδω η κλασσικη ατακα.το ασυρματο τηλεφωνο που μπορει να εχει το ανοιγοκλεινει?επισης το κινητο του το ανοιγοκλεινει ? http://kanali.wordpress.com/2010/01/08/xray_mh_ionizoysa/ fonzi μπορεις να του πεις που θα πηγαινει για να ενεργοποιει το wi-fi μεσα απο το interface. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Το μονο που χρειαζεται να ξερει ειναι username και pass (σε πολλα router γραφεις username & password -> admin (πολυ απλο)) και μετα θα πρεπει να θυμαται να κανει μερικα κλικ με το ποντικι σε ορισμενα σημεια. Αυτο ειναι ολο. Ενταξει αν ειναι κανενας 80 χρονων δεν θα τα καταφερει. Για εναν απλο χειριστη Η/Υ ειναι παιχνιδακι.
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 επισης στα αγαπημενα θα μπορουσες να τουβαζες και το link ετοιμο και να εχεις αποθηκευσει στον browser τα στοιχειαγια το ρουτερ. οσο για το αρθρο ενταξει πρεπει να κοψουμε τα παντα με βαση αυτα που μετραει.ουτε να μαγειρευουμε καν στο τελος.
fonzi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Σκεφτόμουν μήπως μπορώ να φτιάξω ένα batch file με εντολή on και ένα με off αν γνωρίζω τι ακριβώς εντολή δέχεται ο ρουτερ.
geo1st487 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 οσο για το αρθρο ενταξει πρεπει να κοψουμε τα παντα με βαση αυτα που μετραει.ουτε να μαγειρευουμε καν στο τελος. Το αρθρο δεν λεει να τα κοψουμε ολα. Δεν λεει να καταργησουμε κινητα, ασυρματα ρουτερ κλπ. Απλα δινει οδηγιες πως να προστατευθουμε. Εγω προσωπικα το ασυρματο στο ρουτερ το εχω κλειστο γιατι συνδεομαι με καλωδιο. Το ανοιγω μονο αν χρειαστει. Υπαρχει λογος να το εχω ανοικτο και να τρωω την ακτινοβολια;
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Σκεφτόμουν μήπως μπορώ να φτιάξω ένα batch file με εντολή on και ένα με off αν γνωρίζω τι ακριβώς εντολή δέχεται ο ρουτερ. αναλογα το ρουτερ μπορεις να φτιαξεις.πχ σε thomson σιγουρα γινεται γιατι εχει cli interface. τωρα σε αλλα ρουτερ δεν ξερω αν μπορεις να φτιαξεις κατι σε script που να τρεχει σαν Web αντι για cli.(για οσα δεν εχουν cli ή για οσα το cli το εχει ο provider κλειστο.).βεβαια αν εχεις thomson δεν χρειαζεται script.με μια δυο αλλαγες το κλεινεις απο το κουμπι μπροστα. Το αρθρο δεν λεει να τα κοψουμε ολα. Δεν λεει να καταργησουμε κινητα, ασυρματα ρουτερ κλπ. Απλα δινει οδηγιες πως να προστατευθουμε. Εγω προσωπικα το ασυρματο στο ρουτερ το εχω κλειστο γιατι συνδεομαι με καλωδιο. Το ανοιγω μονο αν χρειαστει. Υπαρχει λογος να το εχω ανοικτο και να τρωω την ακτινοβολια; καλα ναι δεν υπαρχει λογος να τρως ακτινοβολια.απλα "νευριαζω " εντος εισαγωγικων γιατι ολοι φοβουνται τα ρουτερ αλλα κανεις δεν φοβατε τα κινητα τηλεφωνα ή κανεις δεν μιλαει με bluetooth.θα μου πεις με το κινητο εχουμε κολλημα γιατι να το περιορισουμε???εχω παει ραντεβου για εγκατασταση adsl και να σου λενε με ενα παθος κλεισε το ασυρματο εχει ακτινοβολια.την ιδια στιγμη βεβαια 10 κινητα μεσα στο σπιτι και ουτε bluetooth ουτε τιποτα.δηλαδη οτι πολλα ατομα ειναι τελειως ανενημερωτα και απλα βλεπουν οτι το ρουτερ εχει μια κεραια που φαινεται αντιθετα με τα κινητα που δεν φαινεται και σου λενε ενταξει το κινητο δεν εχει ακτινοβολια τοσο πολυ.το ιδιο και για τα dects>δεν βλεπουν κεραια και σου λενε μια χαρα ειναι.δεν μιλαω οτι του το κλεινεις και μετα κανεις search και βρισκεις αλλα 20 δικτυα απο τα οποια τα 5 ειναι με full σημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα