Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχει ενας φιλος μου το στγκεκριμενο και σημερα το πρωι τον ρωτησα γι'αυτο και μου ειπε οτι τελειωνει αρκετα γρηγορα η μπαταρια και ζεστενεται πολυ.

Ετσι μου ειπε τωρα λεει αληθεια/ψεματα τι να πω.

Μου ειπε κι αυτο να κοιταξω κανενα αλλο καλυτερα.

Τωρα ειμαι αναμεσα σ'αυτα τα 4:

http://www.skroutz.gr/s/2992339/Dell-Inspiron-15-3521-i3-3227U-4GB-320GB.html

http://www.skroutz.gr/s/2749136/Lenovo-G580-i3-3110M-4GB-1TB.html

http://www.skroutz.gr/s/2886998/Samsung-350E5C-A01-i3-3120M-4GB-500GB.html

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904390 (με καποια αρνητικα)

Εκτος αν βγει καμια πολυ καλη προσφορα απο eshop στο crazy κι εχει μεγαλη διαφορα χρηματων τοτε χαλαλι το πλκτρολογιο με τα Ελληνικα.

Απο εγγυησεις μεχρι τωρα απο αυτα που ανεφερα(εκτος του eshop)τι παιζει?

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το οτι κανω συνεχεια ερωτησεις ειναι γιατι δεν γνωριζω και επειδη θεωρω αρκετα τα χρηματα δεν θελω να παρω κατι που δεν ειναι αξιολογο.

Αν εισασταν στη θεση μου μπορει να το καταλαβαινατε.

Συγνωμη αν εγινα κουραστικος και το καναμε τοσο μεγαλο σιριαλ το θεμα.

Εγινε σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια.

Δημοσ.

HERTHAN το προβλημα δεν είναι ότι δεν γνωρίζεις από Laptops άλλα το ότι:

1) Δεν γνωρίζεις τι ακριβως θέλεις , αφού την μια λες ότι θα δώσεις και 500 ευρώ, ενώ στην ουσία θες να σου στοιχίσει 400 , βαριά 450 και από την άλλη αποκλείεις ενα λάπτοπ για την διάρκεια της μπαταρίας του, που σημαίνει ότι ψάχνεις κάτι με μεγάλη αυτονομία, αλλά δεν είδα πουθενά να το αναφέρεις μέχρι τώρα.

Παρεμπιπτόντως, η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από την χρήση. Να κρατάει μια ώρα το lenovo με τον b980 δεν παίζει.

Αλλη διάρκεια θα έχει η μπαταρία σε απλό σερφάρισμα, άλλη σε προβολή βιντεο youtube και άλλη σε παίξιμο ταινιών.

2) Είμασταν στην θέση σου, γιατί κανείς μας δεν γεννήθηκε με έμφυτες τεχνολογικές γνώσεις. Αν δεν σε καταλαβαίναμε, θα σου πετούσαμε μερικά Links, χωρίς περαιτέρω λεπτομερείς εξηγήσεις.

Εσύ όμως, δεν προσέχεις τι γράφουμε. Επιμένεις πχ, να σκέφτεσαι το lenovo του e-shop, χωρίς λειτουργικό και εγγύηση που δεν ξέρεις αύριο αν θα έχεις και έχεις απορρίψει το ίδιο μοντέλο που σου έδειξα με windows και εγγύηση αντιπροσωπείας.

Και δεν με ενοχλει αν δεν πάρεις και καθόλου το lenovo αυτό, αλλά το ότι δείχνεις πως δεν προσέχεις τίποτα, από όσα σου λέμε.

Η βοήθεια μας, είναι περιττή νομίζω.

Αυτά. Χαιρετώ!!!

• Like 3
Δημοσ.

1)Αν γνωριζα τι ακριβως ηθελα δεν θα εμπαινα αδω να ρωτησω θα πηγαινα και θα επαιρνα ενα.Επιση αν ηξερα καποια πραγματα και τι ακριβως να ζητησω θα τα ελεγα εξ'αρχης απο την στιγμη ομως που δεν ξερω τι θελεις να σου πω οτι μου κατεβαινει απ'το κεφαλι?

Που θελεις να γνωριζω εγω τι να ζητησω απο ενα λαπτοπ απο τη στηγμη που πρωτη φορα στη ζωη θα πιασω λαπτοπ στα χερια μου?

2)Προσεχω παρα πολυ καλα τι γραφει ο καθενας γιατι μονο ετσι θα καταλαβω καποια πραγματα.Προσπαθω να παρω μια αποφαση αλλα εχω μπερδευτει λιγο.Σκεφτομαι το lenovo του eshop λογω χρηματων περισσοτερο και τιποτα παραπανω.Δεν το απερριψα αυτο που μου προτεινες απλα ειπα οτι δεν εχει usb 3.0 και σιγουρα θα παρω τηλεφωνο να το διευκρινισω.

Αν νομιζεις οτι η βοηθεια ειναι περιττη και οτι δεν προσεχω τι λες καλως και κανενα απολυτως προβλημα.

Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.

Δημοσ.

για μένα το δίλημμα σου θα πρέπε να είναι ή το dell που είναι ελαφρύτερο κρατάει παραπάνω η μπαταρία και έχει καλύτερο after sales ή το lenovo ελληνικής αντιπροσωπείας με αυτόνομη κάρτα γραφικών και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο. Το δύσκολο είναι να αποφασίσεις τι θέλεις ..

Δημοσ.

Τελικα το lenovo ειναι το αγγλικο και δεν εχει γραμματα με Ελληνικους χαρακτηρες.

Οποτε ακυρο τσαμπα το αναφεραμε..

Δημοσ.

Ούτε του e-shop έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο, να ξέρεις. Βλέπω ότι το έχει στα 449. Αν το θέλεις ακριβώς το ίδιο, αγγλική δηλαδή έκδοση, αλλά τουλάχιστον με εγγύηση της Lenovo, υπάρχει στα 455 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/2856430/Lenovo-G580-i3-3110M-4GB-500GB-HD-4000.html

Edit έχει και windows 8, ενώ του e-shop είναι χωρίς λειτουργικό

Το ξερω οτι δεν εχει ελληνικα το ειχαμε αναφερει και σε προηγουμενο post.

399 εχει μεσω του newsletter εδω http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-130308.html

Δεν εχει usb 3.0 ομως αυτο με τα 455.

Απο αυτα που εβαλα πιο πανω στο post 47 προτεινεις κανενα ή ακομη και καποιο αλλο εκτος απο αυτα?

Τελικα το lenovo ειναι το αγγλικο και δεν εχει γραμματα με Ελληνικους χαρακτηρες.

Οποτε ακυρο τσαμπα το αναφεραμε..

Να ο λόγος που σταμάτησα να ασχολούμαι με το θέμα σου. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ τι σου λεμε!!!!!

Δημοσ.

Να ο λόγος που σταμάτησα να ασχολούμαι με το θέμα σου. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ τι σου λεμε!!!!!

Δεν το θυμομουνα οτι το εγραψες και εστιασα μονο στο οτι δεν εχει usb 3.0 οταν το συζητουσα κι επρεπε να το διευκρινισω με το καταστημα.Τελικα εχει μια θυρα usb 3.0.

Ειπες χθες οτι δεν προσεχω για ενα λογο ο οποιος συνεβει σημερα ομως.Anyway.

Καλα εκανες παντως και σταματησες ν'ασχολεισαι αφου δεν καταλαβαινω και δεν προσεχω(οπως θα εκανες εσυ) οποτε ισως βρεθει κανενας αλλος που να μπορει.

Αυτα......χαιρετω!!

Δημοσ.

Με τις λέξεις θέλεις να παίξουμε, ούτε αυτό καταλαβαίνεις?? 

Θα το διατυπώσω διαφορετικά λοιπόν, γιατί φαίνεται ότι μιλάω σε παιδάκι.  Αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που έρχεται να επαληθεύσει τα όσα είχα πει. Τώρα ελπίζω να έγινα κατανοητή.

Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε από εσένα και απαντήθηκε από εμάς για σένα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να διαβάζεις προσεκτικά όλα όσα γράφονται, ξανά και ξανά, κάτι όμως που δεν κάνεις.

Δεν γνωρίζεις τι θέλεις? Κακώς άνοιξες αυτό το θέμα.

Ούτε ψυχολόγοι είμαστε , αλλά ούτε ψυχαναλυτές, για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις τι ζητάς. Που και πάλι , με συμβουλές προσπαθήσαμε να σου δώσουμε έναν μπούσουλα.

Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος που απαντάει, σε ένα τεχνολογικό φόρουμ είναι προτάσεις,σχετικές με την χρήση που προορίζεται το Laptop και όποιος σου κάνει μια πρόταση, να ξέρεις ότι έχει αφιερώσει χρόνο, για να κάνει μια σχετική έρευνα αγοράς, με βάση τα χρήματα και τις ανάγκες σου.

Καλή τύχη, σε όποιον ασχοληθεί μαζί σου!!

Δημοσ.

Πάντως herthan,κι εγώ στο ποστ μου σου είπα ότι δεν έχει ελληνικά το Lenovo,οπότε μάλλον έχει δίκιο η Μαγδαληνή..

Τεσπα,η ουσία είναι ότι 3-4 άτομα σου έχουν πει τις προτάσεις τους.Ζύγισε τις ανάγκες σου και αποφάσισε ή περίμενε για καλύτερες προσφορές.

Δημοσ.

Με τις λέξεις θέλεις να παίξουμε, ούτε αυτό καταλαβαίνεις?? 

Θα το διατυπώσω διαφορετικά λοιπόν, γιατί φαίνεται ότι μιλάω σε παιδάκι.  Αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που έρχεται να επαληθεύσει τα όσα είχα πει. Τώρα ελπίζω να έγινα κατανοητή.

Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε από εσένα και απαντήθηκε από εμάς για σένα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να διαβάζεις προσεκτικά όλα όσα γράφονται, ξανά και ξανά, κάτι όμως που δεν κάνεις.

Δεν γνωρίζεις τι θέλεις? Κακώς άνοιξες αυτό το θέμα.

Ούτε ψυχολόγοι είμαστε , αλλά ούτε ψυχαναλυτές, για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις τι ζητάς. Που και πάλι , με συμβουλές προσπαθήσαμε να σου δώσουμε έναν μπούσουλα.

Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος που απαντάει, σε ένα τεχνολογικό φόρουμ είναι προτάσεις,σχετικές με την χρήση που προορίζεται το Laptop και όποιος σου κάνει μια πρόταση, να ξέρεις ότι έχει αφιερώσει χρόνο, για να κάνει μια σχετική έρευνα αγοράς, με βάση τα χρήματα και τις ανάγκες σου.

Καλή τύχη, σε όποιον ασχοληθεί μαζί σου!!

Μαγδαληνη επειδη δεν ειμαι κανενα παιδακι να μιλας οπως θες κι επειδη το κουρασες πολυ το θεμα θα σ'ευχαριστησω και παλι για την βοηθεια που μου εδωσες.

Συγνωμη αν εγινα κουραστικος σε καποια θεματα αλλα μη μου τη λες κιολας και μου λες και τι να κανω κι αν πρεπει ν'ανοιξω θεμα ή οχι.

Το οτι δεν ξερω καποια πραγματα για τα θεματα που συζηταμε και το οτι μπορει να μην εδωσα βαση σε καποια βασικα πραγματα που μου ειπες δεν σημαινει οτι ειμαστε και βλακες.Πρωτη φορα ασχολουμαι με τον συγκεκριμενο τομεα(laptop) και δεν ξερω ουτε τι πρεπει να ρωτησω ουτε τι πρεπει να προσεξω.

Για 4η φορα σ'ευχαριστω και παλι και ας το τελειωνουμε εδω το θεμα γιατι ειναι κουραστικο και για τους υπολοιπους.

Φιλικα παντα!!!

Πάντως herthan,κι εγώ στο ποστ μου σου είπα ότι δεν έχει ελληνικά το Lenovo,οπότε μάλλον έχει δίκιο η Μαγδαληνή..

Τεσπα,η ουσία είναι ότι 3-4 άτομα σου έχουν πει τις προτάσεις τους.Ζύγισε τις ανάγκες σου και αποφάσισε ή περίμενε για καλύτερες προσφορές.

Αν δεν κανω λαθος μου ειχες πει για το lenovo του eshop οτι δεν εχει Ελληνικα και οχι για το συγκεκριμενο απο εδω http://www.skroutz.gr/s/2856430/Lenovo-G580-i3-3110M-4GB-500GB-HD-4000.html γιατι αναφερθηκε αργοτερα στο post 56.

Ναι αυτο κοιταω τωρα μηπως παιξει και καμια προσφορα κιολας και βρω τιποτα καλο.

thank's φιλος!!

Δημοσ.

Ναι,εγώ για το eshop σου είπα και η Μαγδαληνή για το άλλο.Το θέμα είναι ότι η Μαγδαληνή πρότεινε το άλλο γιατί είδε ότι ανέφερες του eshop,οπότε ίσως θεώρησε (όπως κι εγώ) ότι πλέον κοιτάς και αγγλικές εκδόσεις.Αλλιώς,αν ήσουν ξεκάθαρος ότι θες μόνο ελληνικά,δεν θα στο πρότεινε καν.

Εκεί έγινε το μπέρδεμα,κοιτούσες εσύ του eshop (που ξέρεις ότι δεν έχει ελληνικά),και μετά βγάζεις άκυρο το άλλο επειδή δεν έχει ελληνικά.Δεν είναι αντιφατικό αυτό?

Κατα τ'άλλα,δεν έγινε και τίποτα,απλά αποφάσισε αν σε ενοχλούν τελικά τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο.Μιας και στο amazon έχει κατά περιόδους καλές προσφορές.

Δημοσ.

Ναι,εγώ για το eshop σου είπα και η Μαγδαληνή για το άλλο.Το θέμα είναι ότι η Μαγδαληνή πρότεινε το άλλο γιατί είδε ότι ανέφερες του eshop,οπότε ίσως θεώρησε (όπως κι εγώ) ότι πλέον κοιτάς και αγγλικές εκδόσεις.Αλλιώς,αν ήσουν ξεκάθαρος ότι θες μόνο ελληνικά,δεν θα στο πρότεινε καν.

Εκεί έγινε το μπέρδεμα,κοιτούσες εσύ του eshop (που ξέρεις ότι δεν έχει ελληνικά),και μετά βγάζεις άκυρο το άλλο επειδή δεν έχει ελληνικά.Δεν είναι αντιφατικό αυτό?

Κατα τ'άλλα,δεν έγινε και τίποτα,απλά αποφάσισε αν σε ενοχλούν τελικά τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο.Μιας και στο amazon έχει κατά περιόδους καλές προσφορές.

Ελα δεν εγινε τιποτα.

Απλα οπως ανεφερα και πιο πριν αν υπαρχει κατι που να ειναι αρκετα φθηνο και καλο τοτε χαλαλι το πληκτρολογιο με τα Ελληνικα.

Ενταξει θα τα ριξω μια ματια ολα και θα δω τι θα κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...