Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν θα το πιστέψετε.Στην απελπισία μου άρχισα να κάνω μαθήματα και μετά από 2 ώρες μου ήρθε φλασιά να ξαναδοκιμάσω...και ΝΑΙ,άνοιξε!Όλα τα μέρη του υπολογιστή λειτουργούν,δεν χρειάζεται ούτε clear cmos ούτε τίποτα τώρα! Thanks BTW όλοι σας!

Μαλλον δεν το καταλαβες καλα.Clear cmos χρειαζοταν,clear cmos εκανες και γι`αυτο και ξεκινησε.

Αν ειχε κρατησει το bios τις ρυθμισεις που του ειχες δωσει,δεν θα ξεκιναγε στον αιωνα των αιωνων,χωρις να του γινει reset.

Δημοσ.

Ναι,θέλω να πω οτι αφού ακουλούθησα τις συμβουλές σας και δοκίμασα να το ανοίξω,απλά γυρνούσαν λίγο τα φουρφουράκια.Σε κάποια φάση που βαρέθηκα να διαβάζω δοκίμασα να το ξανανοίξω.Ακούω μπιπ,λέω εδώ είμαστε.Συνδέω VGA,Mouse,Keyboard και βλέπω : American Megatrends.Press F1 to enter setup.Πατάω F1 (βγαίνει και μετά από λανθασμένα overclock) και με βάζει στο UEFI BIOS της ASUS :)

Τελικά τι ήτανε δεν ξέρω.Απλά,στο site με τα recor της CPU ID είδα οτι κάποιος έκανε κλοκάρισμα τον A4 3400 130fsb και x46 Multiplier (το multiplier είναι κλειδωμένο,απλά είναι bug και δείχνει παραπάνω συχνότητα) και σκέφτηκα πως θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ.Επίσης,αν έχει σημασία,εκεί που λέει ASUS πάνω στη μητρική (A55 Chipset) έκαιγε!!
overview.jpg

Τι λέτε πως θα'τανε?Καμιά προστασία της μητρικής όταν υπερθερμαίνεται το chipset?Αλλά και πάλι,ακόμη κι όταν κρύωσε γιατί δεν άναβε;Τσπ,ξανά Overclock με τον A4 ποτέ!Όταν αναβαθμίσω σε A8 3870K (Unlocked) τότε θα το σκεφτώ :)

Επίσης,χρησιμοποιώ την ψύκτρα Coolermaster T2 Blizzard!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...