Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, kostasbm είπε

αν εχει σκασιματα και περναει νερο μεσα πρεπει να τη στεγανοποιησεις....μοιαζει με ubiquiti Μ2 παλιο μοντελο και μαλλον κοιτας για POE 24v

κανε και εναν ελεγχο στο καλωδιο αν ειναι σε καλη κατασταση μην εχεις τιποτα βραχυκυκλωματα πριν βαλεις τροφοδοσια

εγω θα την τυλιγα με λιγο σελοφαν κουζινας εκει που εχει τα σκασιματα

φιλε μου εμενα αυτη μου φαινεται οτι ειναι..φες τη και συ να μου πεις https://www.skroutz.gr/s/437932/Ubiquiti-AirGrid-M5-HP-AG-HP-5G23.html

Δημοσ.

Μάλλον είναι παλιά Airgrid της Ubiquiti. Θέλει ένα τροφοδοτικό POE-24-12W.

To θέμα είναι αν πρόκειται για την Μ2 ή την Μ5. H πρώτη δουλεύει στου 2,4GHz ενώ η δεύτερη στους 5GHz. Μόνο αν την ανοίξεις θα το διαπιστώσεις αφού έχει μέσα ταμπελάκι με τον Part Number ή αν συνδεθείς στο μενού της. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι Μ5, καθώς η μύτη του Feeder (το μπροστινό μέρος) έχει μικρή καμπύλη σε αντίθεση με την παλιά Μ2 που ήταν λεπτότερη (πιο οξεία).

Επειδή δεν ξέρεις σε ποια ΙΡ λειτουργεί πρέπει να την κάνεις reset. Αυτό γίνεται με διακοπτάκι εντός του feeder, άρα ούτως η άλλως πρέπει να το βγάλεις από την υπόλοιπη. βάση. Στην περίπτωση αυτή το παίρνεις και κάνεις τις ρυθμίσεις κάτω στο σπίτι (αντί της ταράτσας) και στο τέλος αφού έχεις τελειώσει και όλα είναι ΟΚ, απλά το κουμπώνεις στη θέσης του.

Στην φωτογραφία, αμέσως μετά το feeder (το μπροστινό τμήμα με τα λαμπάκια) έχει ένα αυτάκι στο κάτω μέρος. Το πατάς και τραβάς μπροστά να απελευθερωθεί το feeder. Βγάζεις το βύσμα του καλωδίου από την εσωτερική θύρα και το παίρνεις μαζί σου.

Reset γίνεται με το ΑΡ σε λειτουργία, κρατώντας πατημένο για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα το κουμπί, μέχρι να ανάψουν στιγμιαία όλα τα λαμπάκια. Μετά ακούει στην ΙΡ 192.168.1.20 και πληκτρολογώντας ubnt σε username και password.

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Μάλλον είναι παλιά Airgrid της Ubiquiti. Θέλει ένα τροφοδοτικό POE-24-12W.

To θέμα είναι αν πρόκειται για την Μ2 ή την Μ5. H πρώτη δουλεύει στου 2,4GHz ενώ η δεύτερη στους 5GHz. Μόνο αν την ανοίξεις θα το διαπιστώσεις αφού έχει μέσα ταμπελάκι με τον Part Number ή αν συνδεθείς στο μενού της. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι Μ5, καθώς η μύτη του Feeder (το μπροστινό μέρος) έχει μικρή καμπύλη σε αντίθεση με την παλιά Μ2 που ήταν λεπτότερη (πιο οξεία).

Επειδή δεν ξέρεις σε ποια ΙΡ λειτουργεί πρέπει να την κάνεις reset. Αυτό γίνεται με διακοπτάκι εντός του feeder, άρα ούτως η άλλως πρέπει να το βγάλεις από την υπόλοιπη. βάση. Στην περίπτωση αυτή το παίρνεις και κάνεις τις ρυθμίσεις κάτω στο σπίτι (αντί της ταράτσας) και στο τέλος αφού έχεις τελειώσει και όλα είναι ΟΚ, απλά το κουμπώνεις στη θέσης του.

Στην φωτογραφία, αμέσως μετά το feeder (το μπροστινό τμήμα με τα λαμπάκια) έχει ένα αυτάκι στο κάτω μέρος. Το πατάς και τραβάς μπροστά να απελευθερωθεί το feeder. Βγάζεις το βύσμα του καλωδίου από την εσωτερική θύρα και το παίρνεις μαζί σου.

Reset γίνεται με το ΑΡ σε λειτουργία, κρατώντας πατημένο για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα το κουμπί, μέχρι να ανάψουν στιγμιαία όλα τα λαμπάκια. Μετά ακούει στην ΙΡ 192.168.1.20 και πληκτρολογώντας ubnt σε username και password.

φιλε μου πιανουν τα χερια μου οποτε η βοηθεια σου θα μου ειναι πολυ χρησιμη και πραγματικα σε ευχαριστω για τον χρονο να μου τα εξηγησεις ολα.αν βρω καποια αλλη δυσκολια θα σου στειλω και γενικα για να σου πω και το αποτελεσμα

Δημοσ.

αν ειναι 5.8 θα ειχε καποιο λινκ που επαιρνε ιντερνετ ασυρματα απο καποια εταιρεια η ιδιωτη ...

Δημοσ.

Όπως τα είπε ο jkoukos παραπάνω. Απλά κάποια παλιά μοντέλα έπαιρναν poe 5volt.

Σίγουρα κάπου θα το γράφει.

Δημοσ.
Στις 12/7/2019 στις 10:59 ΠΜ, vagenriderr είπε

φιλε μου πιανουν τα χερια μου οποτε η βοηθεια σου θα μου ειναι πολυ χρησιμη και πραγματικα σε ευχαριστω για τον χρονο να μου τα εξηγησεις ολα.αν βρω καποια αλλη δυσκολια θα σου στειλω και γενικα για να σου πω και το αποτελεσμα

Τόσο κόσμο που έχει βοηθήσει ο jkoukos πρέπει να ανοίξει μια donation σελίδα να του βάλουμε κάτι! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...