Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα laptop μιας και πηγαινοέρχομαι καθημερινά σε διάφορες πόλης και δεν γίνεται να κουβαλάω το desktop μου μαζί μου.

Να πω από τώρα πως δεν έχω να δώσω περισσότερα από 500 ευρώ. Έψαξα λίγο σε μερικές ιστοσελίδες για laptops και βρήκα το Sony Vaio SV-E1513B1E (2020M/4GB/500GB) το οποίο για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε πάρα πολύ και ειδικότερα το design του το οποίο με κατέλαβε κατευθείαν.

Η τιμή του είναι στα 489 ευρώ.

Μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

Notebook, Οθόνη: 15.6" LED LCD CPU: Intel Pentium Dual Core 2020M 2.4 GHz, Μνήμη: 4 GB, GPU: Intel HD, DVD, Σκληρός Δίσκος: 500 GB HDD, Windows 8

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Δυστυχώς για εμένα όμως έπεσα σήμερα σε κάτι άρθρα τα οποία δεν ήταν και πολύ ευχάριστα για αυτό το laptop, τα οποία έλεγαν πως έχει πολλά προβλήματα με τους drivers στην περίπτωση που θελήσω να αλλάξω λειτουργικό σύστημα.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν αξίζει να το πάρω, αν θα έχω προβλήματα όταν το κάνω dual boot με Linux, και πως θα τρέχει τα games. Αλλιώς θα ήθελα να μου προτείνετε εσείς μερικά laptops τα οποία έχετε υπόψιν σας, με τιμές οι οποίες δεν προσπερνάνε τα 500 ευρώ.

Φωτογραφίες:

http://www.flickr.com/photos/61065513@N02/sets/72157632962409276/

Δημοσ.

Το dell που μου δείχνεις έχει απλά τα Ubuntu σαν προεγκατεστημένο λειτουργικό τα Ubuntu. Και για να πω την αλήθεια το Vaio μου αρέσει πολύ περισσότερο σε θέμα design.

Δημοσ.

Ε τότε ό,τι και να σου πούμε εμείς δεν θα μας ακούσεις...

Τα sony εχουν το καλυτερο design αλλά τι να κάνουμε...

Αφού θες design και ''μαρκα'' πάρε sony...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...