Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καλωδίοση ειναι 3 χρόνων περασμενη με τα χεράκια μου.. UTP cat6 απο την ρεκλετα της πολυκατοικιας μεχρι το router...

Και μαλιστα θα αλλαχθει παλι γιατι αλλαξε η διαρυθμιση του σπιτιου και του γραφειου και μπηκε μια μουφα προσωρινα ...

Δημοσ.

Η Wind που είμαι τώρα δεν εχει VDSL στο αστικό μου κέντρο (άσχετα που μου είχαν τάξει οτι θα εχουν μεχρι το τελος του 12 για να ανανεωσω). ΟΤΕ και Forthnet που βαση του site τους παρεχουν είναι πιο ακριβες απο τα 29 της CYTA...

Εάν θέλεις vdsl και η 4νετ σου το δίνει, δεν νομίζω ότι η μικρή διαφορά στο τιμολόγιο πρέπει να σε κάνει να το σκέφτεσαι.

Με την ευκαιρία, το vdsl βγήκε στην αγορά το ΝΟΕ 2012 και όχι το καλοκαίρι.

• Like 1
Δημοσ.

Η καλωδίοση ειναι 3 χρόνων περασμενη με τα χεράκια μου.. UTP cat6 απο την ρεκλετα της πολυκατοικιας μεχρι το router...

Και μαλιστα θα αλλαχθει παλι γιατι αλλαξε η διαρυθμιση του σπιτιου και του γραφειου και μπηκε μια μουφα προσωρινα ...

ενταχει ενα coupler δεν θα σου κανει προβλημα.

Δημοσ.

Στην CYTA εχει βγει απο πιο παλια και δίνει καλύτερο upload για αυτο την εχω επιλέξει  κυριως... 

Δημοσ.

Στην CYTA εχει βγει απο πιο παλια και δίνει καλύτερο upload για αυτο την εχω επιλέξει  κυριως... 

ολοι 5 mbit uploadδινουν στο 50 αρι.τι πιο καλο Upload?

Δημοσ.

wind και cyta δινει 10... 

σωστος.λαθος δικο μου.εχω δει γραμμη με 10 upload αλλα δεν ξερω αν θα δωθει ετσι η με 5 upload....απο αλλο παροχο απο αυτους τους δυο.10Mbit upload.αχ ωραια πραγματα.τι annex m και βλακειες μετα.

• Like 1
Δημοσ.

και με τα 5 φτιαχνεις ratio.εγω με adsl φτιαχνω ratio.

τωρα πχ με adsl ειμαι εδω

Down: 161.04 GB

Uploaded: 1.63 TB

Απλα εκει που εχουν φτασει οι τιμες της ΔΕΗ πλεον το PC δεν μενει ανοιχτο μονο και μονο για το torrent...

Δημοσ.

Απλα εκει που εχουν φτασει οι τιμες της ΔΕΗ πλεον το PC δεν μενει ανοιχτο μονο και μονο για το torrent...

λαπτοπακι που δεν ειναι ουτε 40 watt σε idle.

Δημοσ.

ενταξει σε Idle δεν θα καει ουτε 250 αλλα και παλι οτι καψει το Pc σε μια ωρα θα καψει το λαπτοπ σε 6-7 οποτε ναι δεν ειναι για 24ωρα ανοιχτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...