Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα αίτηση στην CYTA για Vdsl γνωρίζοντας οτι έχω πολυ μικρη απόσταση απο το DSLAM της περιοχής μου(ουτε 200 μετρα σε ευθεια βαση του http://hyperiontest.gr/) γυρω στα 400 με την μετρηση της σελίδας της CYTA.

Μου ακύρωσαν την αίτηση μου γιατί λέει βάση μετρήσεων του ΟΤΕ(!!!!!!) δεν μπορούν να μου παρέχουν την υπηρεσία.......
Το ακούσαμε και αυτό.....
Αντί να στείλουν έναν τεχνικό να μετρήσει χρησιμοποιούν ένα αρχείο του ΟΤΕ και ακυρώνουν..... 

Αυτά που έλεγαν για κάτω από 1000μ ξεχάστε τα πλέον....

Τους ζήτησα να στείλουν τεχνικό να τσεκάρει την γραμμή μου και να τον πληρώσω κανονικά...
Δεν μπορούν λένε γιατί δεν είμαι πελάτης τους ακόμα.....

ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ  ΣΤΟ Νο3,5,6,7,8,9,10,11,12  ΥΠΑΡΧΕΙ Vdsl KAI ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΟ 4!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Τα μονά νούμερα που αναφέρεις βρίσκονται σε άλλο οικοδομικό τετράγωνα από τα ζυγά και, ενδεχομένως, το δίκτυο του ΟΤΕ έχει άλλη διαδρομή για το ένα ΟΤ και άλλη διαδρομή για το άλλο. Εάν το 4 και τα 6,8,10 κλπ είναι στο ίδιο ΟΤ και τα τελευταία έχουν vdsl, τότε, πράγματι, κάτι δεν πάει καλά αλλά και πάλι ίσως να δίνει η μια εταιρεία και να μην δίνει η άλλη.

Αφού βεβαιωθείς ότι οι διπλανοί σου έχουν vdsl, δοκίμασε να τηλεφωνήσεις στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Δημοσ.

Προφανώς, κάποιο χοντρό μπέρδεμα έχει παίξει, που φυσικά, δεν θα έπρεπε απολύτως να ενδιαφέρει εσένα, η γενικά/αορίστως, τον πελάτη....

Δεν γίνεται αλλιώς... 

Επίσης, μένω έκπληκτος, που... οι ίδιες οι εταιρείες, λόγω των... μπερδεμάτων, διώχνουν, αποθαρρύνουν νέους/παλιούς πελάτες... LOL μου φαίνεται πολύ μαζοχιστικό για τις ίδιες τις εταιρείες, αντί να κοιτάξουν πως να διορθώνουν τάχιστα, παρόμοιες "δυσλειτουργίες" και... "κολλήματα"....

Θα σου πρότεινα, να μιλήσεις με τον τωρινό πάροχο σου, να τονίσεις πως η αιτιολογία που παίρνεις από CYTA, δεν γίνεται να ευσταθεί, να τους εξιστορήσεις/περιγράφεις αυτά που βρήκες εσύ. Αν σου πουν (από ότι κατάλαβα είσαι πελάτης στον ΟΤΕ, με βάση αυτού μιλάω) έχει καλώς, έμαθες τι παίζει, και με την σειρά σου, ενημερώνεις την Cyta για τα ευρήματα σου, επιμένοντας για να το ψάξουν καλύτερα...

Θα μας βοήθαγε να μας δείξεις/πεις και το down attenuation σου, να δούμε αν όντως είσαι κοντά η όχι... και να τους δείξεις και αυτό...

Ίσως όμως, να φταίει η CYTA, μιας και μπορεί να μην έχει... "πόρτες" ελεύθερες, η να έχει κάποια άλλη αδυναμία, και να πετάει απλά δικαιολογίες (βρώμικος ανταγωνισμός/δυσφημισμός ----> το κάνουν όλες οι εταιρείες αναμεταξύ τους, δεν το κάνει μόνο μια...)

(επαναλαμβάνω δεν ξέρω αν είσαι πελάτης του ΟΤΕ, η άλλης εναλλακτικής εταιρείας, σε περίπτωση που είσαι σε εναλλακτική εταιρεία, διαφώτισε μας...γιατί ομολογώ, ψιλομπερδεύτηκα...)

Δημοσ.

Τωρα ειμαι στην WIND και πιο παλια σε Forthnet ... Οσον αφορα την ποιοτητα της γραμμης μου παραθετω screenshot...

routert.jpg
Δημοσ.

Τωρα ειμαι στην WIND και πιο παλια σε Forthnet ... Οσον αφορα την ποιοτητα της γραμμης μου παραθετω screenshot...

routert.jpg

α.δεν παιζει το screenshot.β.να ερθει ο τεχνικος τι να κανει?πως να την μετρησει?με analyzer πανω σε φορτισμενη γραμμη?με το αμαξι?ναι δεν γινεται να μετρηθει παρα μονο με το attenuation της γραμμης που εχεις.ο τεχνικος δεν κανει θαυματα.

Δημοσ.

Σχετικα με τα νουμερα το νο6 ειναι ακριβως διπλα μου και εχει VDSL απο Forthnet ...

Αφηστε που η ρεκλετα της πολυκατοικιας ειναι πανω στον τοιχο που χωριζει τις 2 πολυκατοικιες 

α.δεν παιζει το screenshot.β.να ερθει ο τεχνικος τι να κανει?πως να την μετρησει?με analyzer πανω σε φορτισμενη γραμμη?με το αμαξι?ναι δεν γινεται να μετρηθει παρα μονο με το attenuation της γραμμης που εχεις.ο τεχνικος δεν κανει θαυματα.

Το διορθωσα το screenshot...

Δημοσ.

Εχεις 12 attenuation οποτε ναι μπορεις.β.πηγαινε σε αλλη εταιρεια το πολυ

η αλλιως παρε cyta και πεστους οτι εισαι διπλα με τοσο attenuation

• Like 1
Δημοσ.

Η Wind που είμαι τώρα δεν εχει VDSL στο αστικό μου κέντρο (άσχετα που μου είχαν τάξει οτι θα εχουν μεχρι το τελος του 12 για να ανανεωσω). ΟΤΕ και Forthnet που βαση του site τους παρεχουν είναι πιο ακριβες απο τα 29 της CYTA...

Δημοσ.

καλα ναι συνηθως ο οτε ειναι ο πιο ακριβος.

οσο για την wind τοσος κοπος να βαλουν μια καρτα vdsl στο αστικο κεντρο?

Δημοσ.

καλα ναι συνηθως ο οτε ειναι ο πιο ακριβος.

οσο για την wind τοσος κοπος να βαλουν μια καρτα vdsl στο αστικο κεντρο?

Ασε γιατι είναι απαράδεκτη....

Το καλοκαιρι οταν βγηκε το VDSL πηγα να φυγω και με πηραν τηλεφωνο οτι θα σας βαλουμε και εσας μην φυγετε κτλ

Δημοσ.

Ασε γιατι είναι απαράδεκτη....

Το καλοκαιρι οταν βγηκε το VDSL πηγα να φυγω και με πηραν τηλεφωνο οτι θα σας βαλουμε και εσας μην φυγετε κτλ

ε θα φυγεις τωρα δεν πειραζει

Δημοσ.

Ναι και με καταγγελια για να σπασω το συμβολαιο...

Μου είχαν πει οτι θα εχω 11/2013 ή 12/2012 τωρα λενε οτι δεν ξέρουν αν θα βαλουν τελικα...

Δημοσ.

το 12άρι attenuation anyway, δεν είναι δα ούτε... 200, αλλά ούτε... 400... μέτρα... Παρόλαυτα, το πρόβλημα υπάρχει μετά το 13άρι attenuation....

Σου απάντησε ήδη ο poulinos, πως εφόσον η CYTA έχει vdsl dslam στην περιοχή σου, μπορείς να έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ VDSL από Cyta με βάση το attenuation που μας έδειξες... To πρόβλημα/κόλλημα το έχει η CYTA....

Δημοσ.

και μερικοι εχουν και παραπανω μερικες φορες και οκ απλα δεν πιανουν αυτο που θελουν.(βεβαια παιζει ρολο και η ποιοτητα.μπορει να εχει 10 attenuation και τα καλωδια να ειναι χαλια)το παραξενο για μενα ειναι οτι γιατι η cyta ρωτησε τον οτε για το vdsl.και β.στον οτε και στα 5 Km να του πεις δωσε μου βρογχο θα στον δωσει.δεν τον νοιαζει τι θα ενεργοποιηθει πανω σε αυτον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...