adi32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Μου εβγαλε μηνυμα για update και σωζει κατι αρχεια 2gb στο c program data Αν τα σβησω μετα λεει οτι τα ξανακατεβαζει Επειδη δε θελω να μου πιανουν χωρο στο c θελω να τα σβησω αλλα κανει τα ιδια Τι χρειαζονται αφου τα περασε μεσα στο παιχνιδι ? Ετσι κι αλλιως το παιχνιδι παραμενει τραγικο στο online Μεχρι να στριψει και να δωσει πασα ο παικτης απο τη στιγμη που πατας το κουμπι περνανε 2-3 δευτερολεπτα Κριμα και πεταμενα λεφτα Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2014 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 το ξαναεγκατεστησα και μου βγάζει σφαλμα, δειτε συνημμένη φωτο Μιλάω για το pes2014 για pc, θα μου πειτε ασχολεισε ακόμη με το pes 2014, και σας λέω μεχρι να αποφασισω να πάρω το pes 2015 θα παιζω το pes 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 google it. βρες το αρχειο που σου ζηταει και κατεβασε το. λογικα απο κει που θα το κατεβασεις θα σου λεει και οδηγιες που να το βαλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Κατέβασε το directx9... http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=34429 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ναι αυτό το error είναι directx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 ναι αυτό το error είναι directx περασα το dx9 και πάλι μου το βγάζει, γιατι γμτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 περασα το dx9 και πάλι μου το βγάζει, γιατι γμτ? έλα φίλος κάνε αυτό που σου είπε ο Λιάκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα