Karellen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 απλα πιστευω οτι με τα updates και το πατσακι το τελευταιο του Yair εχει στρωσει καπως η κατασταση....αλλα για να μη νομιζεις κι εγω εναλλασσομαι μεταξυ προ14 και φιφα14. Διαβασα οτι ενας επαιξε το προ15, ειπε οτι το παιχνιδι εμφανισιακα δεν εχει αλλαξει αλλα παιχτικα του αρεσε. Αναμενουμε! 1
Federacion Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εμφανισιακά δν χρειάζεται τίποτε. Μόνο διορθώσεις στο gameplay θέλει και γίναμε. Ερώτηση: Τι πατάς για να ελεγχεις τον τερματοφύλακα όταν αμύνεσαι σε φάουλ έξω από την περιοχή;
Karellen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 κρατα πατημενο κατω LB + push down right stick ....αυτο το κανω και στα κορνερ αλλα τις περισσοτερες φορες τρωω γκολ...
wazzaa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και εγώ προσπαθούσα και καλά να βγάζω το τέρμα στο 13 αλλά δεν.... Τα έτρωγα και εγώ....Σίγουρα η ομορφιά δεν έχει θέμα. Βγάζουνε και Patch με πρόσωπα κτλ. Αυτό που δεν μπορούνε να αλλάξουνε οι άλλοι είναι το gameplay για αυτό πρέπει να είναι καλό.Που το έπαιξε αυτός ο ένας το 15??? Έχει βγει Demo???
Federacion Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν ρωτάω για τα κόρνερ αλλά για τα φάουλ. Όλοι οι καλοί παίκτες στο internet μετακινούν διαρκώς τον keeper για να μη σου δώσουν χρόνο να επιλέξεις γωνία. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
Karellen Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 οχι δεν εχει βγει ντεμο. αυτος νομιζω επισκευτηκε στο λονδινο το τεαμ της κοναμι. κατι τετοιο τεσπα. κι εγω πλεον μονο στα φαουλ τον επιλεγω και τον παω αριστερα - δεξια αναλογα με τη γωνια...
Federacion Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Με απλή επιλογή παίχτη δεν μου τον δίνει όμως.. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
elias1982 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 πως εγκαθιστουμε τα patch και datapack το παιχνιδι το εχω σε steam
WizNick Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 τοτε τα κανει μονο του τα updates λογικα παντως η αρχικη εκδοση του PES 2014 με την τωρινη μετα τα διαφορα patches δεν εχει καμια σχεση, εχει βελτιωθει πολυ η αποκριση των παικτωv και αλλα τετοια θεματα gameplay 1
Federacion Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ναι τεράστια διαφορά. Δυστυχώς όμως αυτο που πρωτοκυκλοφόρησε ήταν οριακα unplayable και έχασε κόσμο. Δεν πειράζει μείναμε οι πιστοι.. 1
nrkmaiden Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ναι τεράστια διαφορά. Δυστυχώς όμως αυτο που πρωτοκυκλοφόρησε ήταν οριακα unplayable και έχασε κόσμο. Δεν πειράζει μείναμε οι πιστοι.. Πολυ unplayable ηταν. Αλλα πιστυω οτι αν βασιστουν στα τελευταια updates θα δουμε αλλο παιχνιδι τελειως του χρονου και φυσικα μας το δωσουν ολοκληρο. Εγω παντως θα περιμενω για feedback κανα 2 μηνο και μετα θα διαλεξω πιο θα παρω απο φιφα/πες
Karellen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 εγω αγοραζω αυτο που εχει το καλυτερο ονλαιν παντα....μετα βλεπουμε.... 1
dpasinis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Χάλασε το PS3 και η εταιρία (COMETRON/SONY) μου το αντικατέστησε με καινούργιο. Δεν με αφήνει να παίξω online επειδή ο κωδικός PES 2014 είχε χρησιμοποιηθεί στο παλιό μηχάνημα.. Τι κάνουμε;
Donacgreece Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Χάλασε το PS3 και η εταιρία (COMETRON/SONY) μου το αντικατέστησε με καινούργιο. Δεν με αφήνει να παίξω online επειδή ο κωδικός PES 2014 είχε χρησιμοποιηθεί στο παλιό μηχάνημα.. Τι κάνουμε; Είσαι στο θέμα των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αλλά πρέπει να επικοινωνήσεις πάλι με τη Sony και να τους το εξηγήσεις. Δεν είναι δυνατόν να μη μπορείς να παίξεις το παιχνίδι που έχεις πληρώσει γιατί σου άλλαξαν τη κονσόλα στην εγγύηση.
dpasinis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση και συγγνώμη που είμαι "εκτός θέματος".... ...απλά είναι ενοχλητικό να προσπαθείς να βγάλεις άκρη με προϊόντα (PES 2014), που αγοράζεις αυθεντικά και παιδεύεσαι μετά να αποδείξεις τα αυτονόητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα