Federacion Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μόνο online παίζω πια και το μόνο που είδα μια καλύτερη ανταπόκριση στις προωθημένες πάσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 εκανα εγκατασταση το τελευταιο πατσακι του Yair. ....διατηρειται το 1.13 αλλα χανω το datapack (εχει κανεις καμια λυση?) φανταζει πιο αργο (η ταχυτητα στο 0) ΑΛΛΑ πολυ ρεαλιστικο στον ρυθμο!η αλλαγη του κερσορα στην αμυνα γινεται επιτελους σωστα.... επισης μου φανηκε η αποκριση στις πασες αρκετα καλη, σιγουρα οχι τελεια....στα σουτ νομιζω κατι αλλαξε προς το χειροτερο (ενω ειχε φτιαξει με το τελευταιο πατς)... το πατς του Yair μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω: http://www.mediafire.com/download/43653sb5u6vc3j3/CoreGamePlayPatch1.5.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ακυρο για τα σουτ...μπαινουν μακρινα σουτ απλα οι τερματαδες δειχνουν νωχελικοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ακυρο για τα σουτ...μπαινουν μακρινα σουτ απλα οι τερματαδες δειχνουν νωχελικοι... Υπάρχουν Screenshoots από το Patch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 εννοεις φωτογραφιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ti άλλο να εννοεί φίλε Κάρελεν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 σωστα....οχι δεν ειδα κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias1982 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παιδιά σε εμένα γιατί δεν παίζει online? δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μετά από μερικές δοκιμές στο 2014 επέτρεψα στο 2013 για να μπω σήμερα να δω ότι έχει φτάσει τα 13 update αν είναι δυνατόν. Ας το έβγαζαν του χρόνου να το ευχαριστιόμασταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τι εννοείς; Κανείς ταξίδια στο χρόνο; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 προσωπικα μπορω να παιξω παλια προ (το 5 το 6 μεχρι εκει ομως) το 13 με την καμια!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τι εννοείς; Κανείς ταξίδια στο χρόνο; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Αφού ξεκίνησα να δω πως είναι το προ2014 επέστρεψα στο προ2013. προσωπικα μπορω να παιξω παλια προ (το 5 το 6 μεχρι εκει ομως) το 13 με την καμια!!!!! Το προ5 ήταν πολύ καλό αλλά έδινε εύκολα φάουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το 13 ήτανε το καλύτερο για εμένα μέχρι τώρα.Πριν το 13 ήτανε το 6.Αλλά το 13 πολύ ωραίο σαν παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ και σε εμένα και στα φιλαράκια που παίζαμε τουρνουά σπίτι μου, 1 φορά τον μήνα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 φιλε ολοι λιωσαμε ΚΑΙ το 13 με φιλαρακια στο σπιτι.......να μην ξεχνας ομως τη δυναμη της συνηθειας καθως και το προβληματικο παιχνιδι που βιαστηκε να βγαλει η κοναμι. Γιατι το προ14+updates+πατσακι Yair τελευταιο που φτιαχνει το θεμα με το βελακι στην αμυνα ειναι καλυτερο ποδοσφαιρακι απο το 13 . Δοκιμασε το... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μπα... Δεν του δίνω ευκαιρία.... Του έδωσα τρεις μέσα σε διάστημα 4 μηνών και δεν είδα καμία καλή διαφορά.....Δεν αξίζει. Παίζουμε NBA με τους φίλους μου και γουστάρουμε..... Το 14 να κάνω τόση διαδικασία γιατί? Σε 3 μήνες περίπου, βγαίνει καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα