WizNick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Επαιξα καποια παιχνιδια και δεν μπορω να πω οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος! Υπαρχουν εννοειται καποια λαθακια και καποια κουλα ομως η γενικη εικονα κατα καποιο τροπο μ'αρεσε! Και η ερωτηση μου ειναι, το online κομματι αξιζει; Υπαρχει σε προσφορα στο steam μεχρι τις 2 Γεναρη στα 20 ευρω! 10.40 euros μου κοστισε απο http://www.nuuvem.com.br/produto/1617-pro-evolution-soccer-2014 Το πηρα για να παιζω online και λειτουργει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 34 λέει τώρα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 34 λέει τώρα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 34 απο το βραζιλιανικο νομισμα, σε ευρω ειναι 10.50 περιπου Συγκεκριμενα εγω πληρωσα 32.29BRL επειδη εχει μια εξτρα εκπτωση για πληρωμες μεσω paypal και με ισοτιμια 1 EUR = 3.08974 BRL , πληρωσα 10.46 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Θα το παρω. Το έχω ήδη εγκατεστημένο. Πρέπει να το περάσω από επάνω; Πως πάει από λαγκ; Ζορίζομαι να κάνω αγορά στα πορτογαλικά... μήπως έχει κάπου αγγλικα και δεν το βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχει αγγλικα αλλα δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο...στα κουμπια που βγαζει πατας και προχωρας. Εγω απλα περασα τον κωδικο στο steam και το ξανακατεβασα απο εκει, το εγκατεστησε με ολα τα updates και data packs ετοιμα. Το online παιζει αρκετα καλα εκτος απο μερικες φορες που ο αντιπαλος δεν εχει καλη συνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις το πήρα και μια χαρά ενεργοποιήθηκε στο steam. Το κατεβάζω τώρα από εκεί. Το online το ξεκινάς ingame? Σ ευχαριστώ πολύ πάντως. Εξαιρετική ευκαιρία! Ίσως πρέπει να το βάλουμε και στο section προσφορες παιχνιδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Για το online πρεπει να φτιαξεις και ενα Konami ID απο το site της Konami, με αυτο κανεις login ingame και μετα εχεις διαφορες επιλογες για ranking matches,etc στο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Το konami id μου λειτουργεί κανονικα, και τον κωδικό που αγόρασα τον βλέπει κανονικα το steam. Παρόλαυτα όταν πάω να συνδεθώ ingame με αυτόν τον κωδικό (και το κοναμι id μου εννοείται) δεν δουλεύει. Μου λέει unable το login... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 ok δούλεψε mea culpa!!! τώρα έχω άλλο θέμα, δεν με βάζει σε παιχνίδι "due to NAT restrictions" .. τι ναι τούτο;; καλή χρονιά παίδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Η μαμα Konami εδώ https://uk.secure.konami-europe.com/ics/support/kbanswer.asp?deptID=30044&task=knowledge&questionID=172 έχει γράψει μερικά πράγματα Δυστυχώς δεν κατέχω από ρούτερ. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; edit : τα κατάφερα τελικά με τις οδηγίες της ΚΟΝΑΜΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που εξηγεί είναι πως θα χρειαστεί να ανοίξεις κάποια ports στο router σου και εφόσον λογικά είσαι σε NAT θα "προωθήσεις" αυτά τα ports στο PC σου.Χρειάζεται να ξέρεις:- την τοπική διεύθυνση που έχει το PC σου (συνήθως θα είναι κάτι στο στυλ 192.168.x.x ή 10.0.x.x (όπου x αριθμοί από 1 έως 254) ) που καλό θα είναι να τη ρυθμίσεις να είναι στατική (όχι μέσω DHCP),- και τη διεύθυνση του router σου (και login/password αν έχεις θέσει τέτοια, για να τον ρυθμίσεις).Αν βρεις το router σου στο παρακάτω link, έχει οδηγίες στα αγγλικά για το πώς να κάνεις το port forward (το PFConfig που προωθούν και χρειάζεται να το πληρώσεις, μπορείς να το αποφύγεις):http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htmΕπίσης, αυτά τα ports μπορεί να χρειαστεί να τα ανοίξεις στο firewall των Windows (αυτό ίσως το κάνει το παιχνίδι για σένα, -θα σε ρωτήσει σε κάποια φάση όταν το τρέχεις), και σε τυχόν firewall του Router αν έχεις ρυθμίσει τέτοιο. (...)Στην ενότητα insomnia.gr \ Διαδίκτυο \ VDSL & ADSL Routers θα μπορούν να σε βοηθήσουν περισσότερο (εδώ θα ξεφύγουμε).Ήδη υπάρχουν κάποια παρόμοια topics πχ:Οδηγιες για Port forwardingκαιΠως γινεται ενα σωστο Port forwarding πια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ! το έκανα με το portforwarding. Nα είσαι καλά και καλή μας χρονιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σοφός Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ρε παιδια θελο να παιξω online στο προ και ενω βαζω κανονικα konami id password κτλ μου λεει δεν ειναι δυνατη η συνδεση. μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μου το είχε κάνει κι εμένα, από που το αγόρασές; Το έχεις μέσω steam? υγ. είμαι ο federacion4, για όποιον ινσομνιακ θέλει ματσάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σοφός Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 οχι το εχω κατεβασει απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα