euxoulhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 σε εσας πιανει το selector? γτ εγω μπαινω στο file loader config κανω τα settings που θελω και δεν πιανει :/ και το κοινο που το εχω βαλει να μην εμφανιζεται και τα intro video δεν πιανουν..οπως το ιδιο με τα σουτ..και το τρεχω ως admin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 μια φορα που πηγα να δοκιμασω για να αλλαξω καμερα αλλα και την αποκριση στα σουτ κλπ κλπ ΔΕΝ δουλεψε τπτ....το πιο πιθανο ειναι να ΜΗΝ εκανα κατι σωστα....ΑΛΛΑ νομιζω ειναι ταλαιπωρια... θα περιμενω το update , μεχρι τοτε προ13 και φιφα12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Όντως τα γραφικά δεν έπιασε ούτε σε μένα αλλά την απόκριση την αισθάνομαι. Λέτε να το χάνω σιγά σιγά; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Federacion τι να σου πω κι εγω, δεν εχω ιδεα τι γινεται....λες να ειναι placebo????τοσο πχια??? .....ειχα να παιξω πολυ καιρο προ14, κι αυτο γιατι επαιζα ΜL προ13 (με ETO, REUS,HUMMELS&LUKAKU η Arsenal τα σηκωσε ΟΛΑ!υπερκουπωση!πλακα ειχε-δεν ειχα ξαναπαιξει ΑΛΛΑ σαν το career του fifa ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ) και εβαλα σημερα να παιξω το ντεμο (που οντως ειναι καλυτερο απο το παιχνιδι του θειου) .....ε να μην πλατιαζω, μου φανηκε ταλαιπωρια (στην αποκριση παντα και ισως λιγο στην αισ8ηση ελεγχου του παιχτη - αλλα το τελευταιο πιστευω ειναι περισσοτερο θεμα συνηθειας)....πολυ sim & ΠΟΛΥ solid μου φανηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodesch Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά, καλώς σας βρήκα.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το νέο pro. Αφού το αγόρασα και δημιουργησα το λογαριασμό στην KONAMI αποφάσισα να πάιξω online αλλά είδα ότι πρώτα έπρεπε να γίνει η ενημέρωση των δεδομένων. Πατάω λοιπόν στην επιλογή λήψη νέου πακέτου δεδομένων και κάθε φορά μου βγάζει το μήνυμα " Λόγω μη αναμενόμενου σφάλματος η σύνδεση με το διακομιστή PES2014 δεν πραγματοποιήθηκε¨". Καμιά ιδέα για το πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά, καλώς σας βρήκα.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το νέο pro. Αφού το αγόρασα και δημιουργησα το λογαριασμό στην KONAMI αποφάσισα να πάιξω online αλλά είδα ότι πρώτα έπρεπε να γίνει η ενημέρωση των δεδομένων. Πατάω λοιπόν στην επιλογή λήψη νέου πακέτου δεδομένων και κάθε φορά μου βγάζει το μήνυμα " Λόγω μη αναμενόμενου σφάλματος η σύνδεση με το διακομιστή PES2014 δεν πραγματοποιήθηκε¨". Καμιά ιδέα για το πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. μήπως στο μπλοκάρει κάνα firewall ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodesch Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Πήγα στο firewall των Windows και τίκαρα τις επιλογές που έχει για το PES2014. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Το εχουν κανει τοσο ωραιο και πρακτικο που πρεπει να κλεισεις το Antivirus για να να κανει update Επισης αν εχεις ανοικτο το Anti Aliasing φευγουν απο το γηπεδο οι θεατες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodesch Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τελικά αυτό έφταιγε . Απενεργοποίησα προσωρινά τις ασπίδες του avast και έγινε η λήψη. Ευχαριστώ φίλε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodesch Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Συγγνώμη για το νταμπλ ποστ αλλά δεν βρήκα πουθένα τις ονλάιν διοργανώσεις που είχε στο περσινό προ. Παίζει να τις βγάλανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 patch και dlc με φατσες και μεταγραφες τη δευτερα στα pcια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/ για πισια με το προ απο τον θειο τι κανουμε? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2013 από Karellen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 κανεις???? κανεις με προ απο τον θειο να με φωτισει περι νεου πατς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ...παιδια κανω ινστολ το πατς αλλα ενω βγαζει οτι εγινε (και πετυχε ) μετα κλικαρω και δεν ανοιγει το προ. εννοειται σε καθαρο ινστολ χωρις πατσακια τοολς κλπ κλπ γινεται η προσπαθεια..... αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εγω και εχω και original παιχνιδι gj again konami!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα