GIANNIS400 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 @GIANNIS400 λοιπον θα σου πω για το gameplay,που για μενα ετσι;ειναι πιο ρεαλιστικο στις κινησεις στα σουτ,στα τακλιν,στα πεσιματα,οσον αφορα τα γραφικα ναι μεν ειναι βελτιωμενο αλλα μεχρι εκει,θα ηθελα να υπηρχε πιο πολυ antilasing απο τα φωτα του γηπεδου λιγο πιο γεματο γενικα απο γραφικα ολο το γηπεδο. Ποτε δεν εχει κανει πασα,σουτ,τακλιν η οτιδηποτε αλλο απο μονο του (να σημειωθει οτι παιζω με ασυρματο χειρηστηριο χβοχ360). Τελος οσον αφορα το ''φτιαξιμο'' της ανταποκρισης του σουτ και πασας που με ρωτας,αν δεις σε προηγουμε ποστ αναφερει φιλος ενα λινκ.,θα στο πω και εγω κατεθυειαν να το φτιαξεις και αν σου κανει καλως (εμενα παντως με ικανοποιησε στις ανταποκρισεις) πηγαινε to your personal settings, take the shooting controls off Advanced, set it to either basic or manual depending on what you preferred on pes 2013 and it goes away... εμενα παντως εφτιαξε για τα δικα μου χερια Υ.Γ.ολα τα παραπανω σε συγκριση με το φιφα ετσι;που το επαιξα και ημουν φαν μεχρι το 13,αλλα βλεπω οτι καμια αλλαγη,καμια προσθεση ρεαλισμου.. <to your personal settings, take the shooting controls off Advanced, set it to either basic or manual depending on what you preferred on pes 2013 and it goes away...> γραφτω στα ελληνικα διοτι δεν ξερω καλα αγγλικα, δεν υπαρχει πουθενα ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 συμπερασμα #1: οι τερματαδες τρωνε αυτα που τρωνε ωστε να μπαινει κανα γκολακι ( κανανε που κανανε τους αμυντικους--> Usain Bolt φαντασου να ειχες απεναντι σου και τον Τιραμολα! ) συμπερασμα #2: Η Κοναμι τελικα μαλλον δουλευει για μας αφου ακουσε τα παραπονα στο 13. Σου λεει αμα ξερεις μπαλιτσα θα κανεις φαση και θα πετυχεις τερμα...οχι με τη γνωστη συνταγη του 13. Αρα στο προ15 να περιμενω τερματαδες να πιανουν σουτ στο Γ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 το αγορασα χτες και μπηκα να παιξω online Αφου παιδευτηκα να βρω konami id και να κανω update (επρεπε να κλεισω το avast) πηρα μπαρτσα και ο αλλος ρεαλ ,Βλεπω με τη σεντρα να φευγει ο Ροναλντο σαν να ειναι μηχσνακι και να μπαινει με τη μπαλλα στα διχτυα μου ,Γενικα το online ητσν αλλου γι αλλου Πως και οι αμυντικοι δεν τον προλαβαν?????? Ο Ροναλντο μπορει να ειναι μηχανακι αλλα οι αμυντικοι τρεχουν δυσαναλογα με τα στατιστικα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 μπα σαν κοτες πηγαινανε αυτοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 <to your personal settings, take the shooting controls off Advanced, set it to either basic or manual depending on what you preferred on pes 2013 and it goes away...> γραφτω στα ελληνικα διοτι δεν ξερω καλα αγγλικα, δεν υπαρχει πουθενα ελληνικα πας στις επιλογες,ρυθμισεις προσωπικα στοιχεια,επιλεγεις τα δεδομενα που γινεται η αποθηκευση,ρυθμισεις υποστιριξης, και θα βαλεις τα : τυπος καθετης μπαλια και τυπος σουτ στα ''Βασικά'' και το ''Ρυθμισεις Συμπαικτών'' στο ''Με βοήθεια''.. αυτο δοκιμασε και αν σου κανει μας λες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 πας στις επιλογες,ρυθμισεις προσωπικα στοιχεια,επιλεγεις τα δεδομενα που γινεται η αποθηκευση,ρυθμισεις υποστιριξης, και θα βαλεις τα : τυπος καθετης μπαλια και τυπος σουτ στα ''Βασικά'' και το ''Ρυθμισεις Συμπαικτών'' στο ''Με βοήθεια''.. αυτο δοκιμασε και αν σου κανει μας λες ποσες παυλες βάζεις στην βοηθεια πάσας φιλαρακι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 το εχω σαν προεπιλογη δεν το εχω πειραξει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 εγω παιζω με μια (-) κοντρα στην ΑΙ . Αλλα το καλυτερο ειναι να προσπαθησεις να παιξεις χωρις μπαρες βοηθειας και ταχυτητα 0 ή -1. Μιλαω για οφλαιν με κανα φιλαρακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Επαιξα 3-4 παιχνιδια online και βλεπω οτι δεν περπαταει Οι παικτες κινουνται σαν μεθυσμενοι και πολλες φορες σα να φευγουν απο δω κι απο κει Νομιζω οτι πεταξα 30ε στα σκουπιδια Το μονο παιχνιδι που παιζω εδω και 2 χρονια ειναι το online pro 2012 Θα συνεχιζω να παιζω αυτο εστω με τους ελαχιστους αντιπαλους οσο υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 θα τρελαθω,,,,,, επαιξα με φιλους στο pc και μαλιστα ξεκινησαμε να δοκιμαζουμε διαφορες αλλαγες στις πασες και στα σουτ....ξεκινησαμε με 3 μπαρες βοηθειας αλλα αρχισαμε να τις μειωνουμε..... καποια στιγμη ομως τις καναμε 4 γιατι ο καλος της παρεας γκρινιαζε ,,,,οτι δεν του βγαινουν οι πασες οντως επαιζε χαλια ενω εμεις ειχαμε καλυτερο passing game ασχετα με το οτι χτιζαμε στην επιθεση.... καλα τα γκολ (basic σουτ) που μπηκαν με το σταγονομετρο εκτος απο το οτι στερουνταν ομορφιας ητσν κωμικοτραγικα γιατι οι τερματοφυλακες ηταν απλα σαν να μην υπηρχαν στο τερμα.... τα manual ΟΚ Αλεν Ντελον!!!!!!!!!!! τα manual δεν τα κρατησαμε πολυ το αλλαξαμε...... τωρα ποιο ειναι το κουλο...ο καλος της παρεας εκει που δεν σταυρωνε παιχνιδι...οταν καναμε τα σουτ advanced απλα δεν μπορουσαμε να παιξουμε...πιο γρηγορος πιο μαχητικος παντα πρωτος στην μπαλα,,,,,,λες και επαιζε με 4 μπαρες στην πασα!!!!! Λες και η ΑΙ αποφασισε να παιζει ο ενας τελεια και ο αλλος καθολου..... Σε ενα ματς ειχε 6 δοκαρια και 19/9 σουτ!!!!! εκει που δεν μπορουσε να αλλαξει μια πασα σωστη...... τοσο γρηγορα το εμαθε ή αραγε κατι αλλο συνεβη?παντως που κοιταξα οντως ειχε 2 μπαρες μονο βοηθεια.... το παιχνιδι ειναι απο τον θειο με πατσακι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Επαιξα 3-4 παιχνιδια online και βλεπω οτι δεν περπαταει Οι παικτες κινουνται σαν μεθυσμενοι και πολλες φορες σα να φευγουν απο δω κι απο κει Νομιζω οτι πεταξα 30ε στα σκουπιδια Το μονο παιχνιδι που παιζω εδω και 2 χρονια ειναι το online pro 2012 Θα συνεχιζω να παιζω αυτο εστω με τους ελαχιστους αντιπαλους οσο υπαρχουν Θα γράψω πολλα .... ειμαστε στην ιδια συχνοτητα, φανταζομαι θα εχεις και εσυ το pes σε pc. Μεχρι πριν ενα μηνα επαιζα και εγω μόνο online pes 2012, το pes 2013 δεν το επιασα καθολου στο χερι μου, δεν ξερω...ειχα βαλει το ντεμο και δεν μου αρεσε και το παρατησα. Με το pes2012 ειμουν ζαχαρη, εκανα βλακεια που το απεγκατεστησα πριν ενα μηνα, μου φενεται θα το ξαναβαλω, δεν ξερω αν υπαρχουν ακομη αντιπαλοι που μπαινουν μεσα διοτι ειδη ειχαν μειωθει πολυ μεχρι πριν ενα μηνα που το επαιζα. Ξενερωσα πολυ που δεν δουλευουν οι διαδοχικες τριπλες με το δεξι μοχλο στο pes2014, στο pes2013 δεν ξερω αν ειχε αυτες τις τριπλες με τον δεξι μοχλο διοτι οπως ειπα πριν δεν το επαιξα, ειμουν πολυ καλος με αυτες τις τριπλες, περναγα την μπαλα μεσα απο την κλυδαροτρυπα...ειχα 4000αγωνες και ειμουν παντα στους 570-650 μπορει και 700 ποντους. Το username μου ηταν CHETACH_HELLAS μπορει να με ειχες πετυχει. Δεν λεω το pes2012 ειχε τα προβληματα του, μερικες φορες οι παικτες δεν πηγαιναν στην μπάλα, άλλες φορες κοβαν ταχυτητα στο online χωρις λογο, άλλα αν το μαθαινες δεν ετρωγες κωλογκολ οπως στο pes2014, ενα άλλο προβλημα στο pes2012 ηταν οτι ηθελες patch για να εχεις καλα γραφικα, άλλα αυτο δεν ηταν τοσο προβλημα. Στο pes2014 δεν υπαρχει προβλημα στις συνδεσεις οπως λενε μερικοι αρκει να κανεις dmz τις πορτες του ρουτερ και να βαλεις statick ip, στο pes 2014 υπαρχει προβλημα στο παιχνιδι και στον server tis KONAMI, εγω εχω αυτον τον υολογιστη στην υπογραφη μου, ειναι πολυ δυνατος υπολογιστης, σε 23αρα οθονη με 2ms αποκριση τα παιζω ολα τερμα και παει σβάρνα το παιχνιδι, άλλα η κοναμι εχει προβλημα στο gameplay απ τον κωδικα του παιχνιδιου, το λεω αυτο γιατι μερικοι λενε οτι φταιει η συνδεση ή ο υπολογιστης τους, ε λοιπον παιδια φταιει το παιχνιδι μην ψαχνεστε, θα περιμενω να δω το patch του Νοεβριου, αν ειναι τα ιδια σκ@τα ισως το παρατησω. Στον online τωρα ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα αν και δεν το πιστευω, δεν μπορει οι παικτες μου να ειναι παντα πισω απο τον αντιπαλο και να χανουν ολες τις κοντρες, δεν μπορει ο Χρηστος ο Ροναλντος να τρεχει οπως στο pes2008 μερικες φορες, ποιες αμυνες μου λετε εδω παιδια, μπαρμπουτσαλα, βαρκα γυαλο πανε οι παικτες μερικες φορες στο online, και αυτο που μου την σπαει ποιο πολυ ειναι οτι μερικες φορες σπας τον μοχλο να παει ο παικτης πανω στην μπαλα και αυτος καθεται και την κοιταει για ανεξηγητο λογο, αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα στο pes2014, και το αλλο ειναι οτι δινεις πασα περναει διπλα σου η μπαλα ή και σε ακουμπαει μερικες φορες και ο παικτης σου δεν την τσιμπαει άλλα βγαίνει πλαγια ή την παιρνει ο αντιπαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δικιο εχεις την πατησαμε νομιζω Γιατι σε κανενα γηπεδο δεν υπαρχουν θεατες ? Φταιει το τραγικο θεαμα ? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2013 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Και κατι τελευταιο, οσοι παιζουν online pes 2014 να τικαρουν στις επιλογες αναζήτησης αντιπάλου την επιλογη παικτες ίδιου επιπεδου , ειναι ξεκαθαρο οτι o SERVER ευνοεί αυτους που εχουν μεγαλυτερο rating μεχρι αηδίας, σε σημειο που μπορει να σας παιζει 70-30% εναντιος σας, δλδ ενας παικτης 2 φορες χειροτερος απο εσας αν εχει χρησιμοποιησει cheat σε άλλους αγωνες εχει καλο rating, αν παιξεις τωρα μαζι του και δεν χρησιμοποιησει cheat άλλα οπως ειπα εχει 100 ή 200 βαθμους παραπανω απο εσενα επειδη εχει κανει πο@στιες, θα χασεις οπως και να εχει η κατασταση, θα καθαρισει ο server για παρτι του, σε σημειο που θα κοκαλωνουν οι παικτες σου σε αμυνα και κεντρο επειδη το θελει η κοναμι, αυτο ειναι αηδιαστικο, το ειχαν τα προηγουμενα pes και συνεχιζεται ακομη. Κάτι άλλο τωρα Πήρα τηλ στην τεχνικη υποστήριξη της conex, τους ειπα μπας και μπορούν να ανοίξουν τις πύλες nat για καλυτερο online gaming sto pes, και μου ειπαν να ξετικαρω την αυξημενη ασφαλεια που εχει ο οτε στο ονλινε και να ανοιξω μόνος μου τις πόρτες στο ρουτερ, ο οτε δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο σαν παραχος σε αυτο το θεμα μου ειπε. Ειπε ακομη οτι μπορει να μου αλλαξει προφιλ να παει ποιο γρηγορα το online άλλα μπορει να εχω αποσυνδέσεις. Aυτες ειναι οι δυνατοτητες του ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 για τις αδειες κερκιδες βρηκα αυτο Assuming you have an ATI card, turn off AA in control panel, that should bring back the crowd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Tραι δις ατ χομ! BLIMP καμερα (νομιζω οτι παει πακετο αυτη η καμερα, ειναι MUST δλδ για να πετυχει το γλυκο, αλλιως δεν.....) Η ταχυτητα στο +1 . Ο ρυθμος ειναι κοματακι γρηγορος ΑΛΛΑ βοηθαει πολυ στο manual passing 0 μπαρες. Tελικα 2 μπαρες παιδια ειναι οτι πρεπει..... γινοντουσαν τραγικα λαθη στο 1 μετρο με 0! Οι παιχτες ολοι κοκκινοι! Ωστε οι τερματαδες να πιανουν και τιποτα! Η through pass ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ σε basic ωστε να βγαινουν ωραιες λομπες για χαρη του παιχνιδιου! advanced απλα δεν λεει. ΟΧΙ ADVANCED THROUGH PASS!!!!! Επαιξα Εβερτον Αστον Βιλλα προφεσιοναλ με αυτες τις ρυθμισεις. Νικησα 3-2 με μια γκολαρα εξω απο την μεγαλη περιοχη!Ουτε manual ουτε L2 ουτε τπτ! Ειδα τον παιχτη μου να ερχεται με αρκετη φορα και σκευτηκα οτι ειναι ιδανικη στιγμη για μακρινο σουτ! Αν και πατησα για σουτ αργησε ενα κλικ να εκτελεσει, Το καρφωσε ομως στο Γ! μου φανηκε πολυ ρεαλιστικο ετσι οπως εγινε. Σαν να επρεπε να πιασει πρωτα βηματισμο. Καποιοι θα γραψουν οτι θυσιαζονται τα γραφικα. Δεκτον! ποια γραφικα ομως, τον Ροναλντο με το ξανθο μαλλι ή τον Ραφαελ? χα χα χα Προσπαθω να βγαλω ακρη ωστε να ειναι playable με βαθμο δυσκολιας αλλα και να βγαζει απολαυση μπαινοντας γκολακια! Κατ εμε τον πρωτο λογο εχει το gameplay! Το παιχνιδι αυτο εχει ΠΡΟ-οπτικη!! Οποιος το δοκιμασει ας γραψει εντυπωσεις. υ.γ Ναι αναπολω sensible soccer εποχες! Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2013 από Karellen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα