Chris V Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Καινουργιος στο φορουμ, καινουργιος και στο φιφα 14, επιστρεφοντας στο τιτλο μετα απο 12 χρονια. Επειδη ασχολουμαι κυριως με offline gameplay, θα ηθελα να με κατατοπισετε σχετικα με το career mode και ειδικοτερα, για την περιπτωση που επιλεγεις μια ομαδα και ανεβαινεις σταδιακα κατηγοριες, οταν φτασεις στη πρωτη, και πρωταγωνιστησεις, υπαρχει δυνατοτητα να βγεις την επομενη σεζον, σε καποια ευρωπαικη διοργανωση (οτι γινεται δηλαδη στο master league του pes), ή απλα αρκεισαι στους εγχωριους τιτλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Καινουργιος στο φορουμ, καινουργιος και στο φιφα 14, επιστρεφοντας στο τιτλο μετα απο 12 χρονια. Επειδη ασχολουμαι κυριως με offline gameplay, θα ηθελα να με κατατοπισετε σχετικα με το career mode και ειδικοτερα, για την περιπτωση που επιλεγεις μια ομαδα και ανεβαινεις σταδιακα κατηγοριες, οταν φτασεις στη πρωτη, και πρωταγωνιστησεις, υπαρχει δυνατοτητα να βγεις την επομενη σεζον, σε καποια ευρωπαικη διοργανωση (οτι γινεται δηλαδη στο master league του pes), ή απλα αρκεισαι στους εγχωριους τιτλους? Καλορίζικος στο φορουμ!!! Αλλά καλύτερα μιας καιο αναφέρεσαι στο fifa 14 να γράψεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/479210-fifa-14/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τελικα αξιζει το online ? Για αγορα απο που προτεινετε ? http://www.skroutz.gr/s/3556311/Pro-Evolution-Soccer-2014-PC.html?keyphrase=pro+evolution+soccer+2014 Αν παρω το Αγγλικο και και του αλλαξω τα αρχεια γλωσσας με του Ελληνικου που εχει ενας φιλος μου θα εχω προβλημα με το online ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς το http://www.pes-patch.com/2013/09/pes-2014-file-loader-1-0-0-8-beta-fix-by-jenkey1002.html το οποίο λέει ότι αυξάνει την απόκριση των παιχτών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μόλις το δοκίμασα και μου έδωσε την εντύπωση ότι ανέβηκε η απόκριση των παιχτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 φιλε σε τι ταχυτητα παιζεις ? 0, +1 ???? την σεντρα που εκανε ο Ντι Μαρια στο τσαμπιονς λιγκ χ8ες ξερει καποιος αν γινεται στο παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τωρα μολις το εβαλα στο pc...Ρε παιδια εχω κανει καποιο λαθος ή οντως τα γραφικα ειναι τοσο χαλια απο μονα τους? Λες και παιω το Pro στο playstation 1 ειναι. Επισης εκτος απο μερικους γνωστους παιχτες,ολοι οι αλλοι εχουν την ιδια φατσα... Υπαρχει κανενα patch που να τα διορθωνει αυτα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τωρα μολις το εβαλα στο pc...Ρε παιδια εχω κανει καποιο λαθος ή οντως τα γραφικα ειναι τοσο χαλια απο μονα τους? Λες και παιω το Pro στο playstation 1 ειναι. Επισης εκτος απο μερικους γνωστους παιχτες,ολοι οι αλλοι εχουν την ιδια φατσα... Υπαρχει κανενα patch που να τα διορθωνει αυτα??? αν βρεις τιποτα πες και σε 'μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 PESEdit.com 2014 Patch 0.2 εγω αυτο εβαλα , καλο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ χρησιμοποιώ το pesedit 2014 0.2 το οποίο διορθώνει ομάδες ονόματα αλλά στα επόμενα θα διορθώνει και πρόσωπα. Βάλτε το PES 2014 File Loader 1.0.0.8 Beta Fix by Jenkey1002 και θα δείτε διαφορά. Εγω πάντως είδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 pagratios το Jenkey το εβαλες ενω χρησιμοποιεις το pesedit 2014 0.2?????? ρωταω για να μην μπουρδουκλωθει το πραγμα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 PESEdit.com 2014 Patch 0.2 το εχω δοκιμασει αλλα δεν! αν βρεθει κατι αλλο αξιολογο πεστε μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) pagratios το Jenkey το εβαλες ενω χρησιμοποιεις το pesedit 2014 0.2?????? ρωταω για να μην μπουρδουκλωθει το πραγμα..... Μαζί τα έχω. Μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο έχει οδηγίες με εικόνες. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2013 από pagratios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Το εθαβα. Το έβριζα. Το υποτιμούσα Όμως....... Χτες βράδυ έπαιξα διπλό σε φίλο με σοβαρό μηχάνημα όπου πηγαίνει smooth. Ερωτεύτηκα. Τα παίρνω όλα πίσω... Είναι μεγάλη και δύσκολη η αλλαγή αλλά το παιχνίδι αν βελτιώσει λίγο την ανταπόκριση θα είναι ότι πιο κοντινό έχω δει στα κοντά 40 μου χρόνια στο αληθινό ποδόσφαιρο. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Βρε παιδια πως περνιουνται τα pach τα ελληνικα σε αγγλικο pro 2014;Τα αρχεια ειναι cpk. κ εχουν περιγραφη μενου κτλ στα ελληνικα.Για το ps3 λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα