igrasias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Να ξερεις οτι ειναι μαπα τροφοδοτικο.. χμμμμ με βάζεις σε σκέψεις ....... Απλά είχα πάρει ένα ακριβό κάποια στιγμή, έγινε μία διακοπή και κάηκε...
veteranos123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 χμμμμ με βάζεις σε σκέψεις ....... Απλά είχα πάρει ένα ακριβό κάποια στιγμή, έγινε μία διακοπή και κάηκε... Έτυχε.Αυτό να είσαι 100000% σίγουρος ότι θα καεί και θα πάρει και άλλα πράγματα στον άλλον κόσμο.
drade Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δεκτό αυτό που λες , αλλά το θέμα είναι ότι σιλικόνης για το δικό μου έχουν λίγα καταστήματα και αυτά σε τιμές από: 15€+ απ την άλλη έχω διαβάσει ότι δεν είναι όλες οι θήκες σωστές και πολλές φορές μπορεί να κάνουν και προβλήματα στο κάσομα του κινητού ( έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση ?) πάντως κάτι σαν αυτό είχα στο x10mini και δεν είχα κανένα πρόβλημα πολύ ευχαριστημένος μάλιστα, αν έχει κάνεις κάποια τέτοια ας μου πει τι παίζει και αν είναι ανθεκτική ή ύφασμα τις πλάκας. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.009964&sid=1 Εγώ έχω την case mate στο galaxy note μου. Είναι πολύ καλή αλλα πανάκριβη. Ωστόσο και να μου πέσει δεν παθαίνει τίποτα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Themos3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Έτυχε.Αυτό να είσαι 100000% σίγουρος ότι θα καεί και θα πάρει και άλλα πράγματα στον άλλον κόσμο. Τυχαινει να το φοραω 2 χρονια σ εναν P4 kai 1 χρονο σ εναν E6300 και δεν εχει κανει ουτε τσικ .... φυσικα δε θα το προτεινα με τπτ για σοβαρο μηχανημα αλλα ας μη τα ξεφτιλιζουμε ολα χωρις καν να εχουμε προσωπικη εμπειρια...
veteranos123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τυχαινει να το φοραω 2 χρονια σ εναν P4 kai 1 χρονο σ εναν E6300 και δεν εχει κανει ουτε τσικ .... φυσικα δε θα το προτεινα με τπτ για σοβαρο μηχανημα αλλα ας μη τα ξεφτιλιζουμε ολα χωρις καν να εχουμε προσωπικη εμπειρια... Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το force αλλά ήμουνα σε έναν φίλο μου που το pc του φόραγε το codegen 350 watt και στα ξαφνικά εκεί που σερφάραμε στο internet σβήνει το pc και άρχισε να βγάζει καπνούς και το μόνο που έζησε ήταν το dvd-driver αφήνοντας του κουσούρι.
Antwni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τυχαινει να το φοραω 2 χρονια σ εναν P4 kai 1 χρονο σ εναν E6300 και δεν εχει κανει ουτε τσικ .... φυσικα δε θα το προτεινα με τπτ για σοβαρο μηχανημα αλλα ας μη τα ξεφτιλιζουμε ολα χωρις καν να εχουμε προσωπικη εμπειρια... Στον ξάδελφό μου σε διακοπή ρεύματος πήρε μαζί του ΚΑΙ μητρική (τροφοδοτικό πρώτο πρώτο ) Δεν ξέρω τι μάρκα ήταν...ένα φτηνό...
veteranos123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Στον ξάδελφό μου σε διακοπή ρεύματος πήρε μαζί του ΚΑΙ μητρική (τροφοδοτικό πρώτο πρώτο ) Δεν ξέρω τι μάρκα ήταν...ένα φτηνό... τα φτηνά μας φάγανε τα μηχανήματα.Καλύτερα να βάλουμε λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσουμε ένα επώνυμο τροφοδοτικό.
Themos3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Το θεμα ειναι οτι ολοι μιλατε για "φθηνα" γενικα και εχετε απο μια ιστορια ο καθενας(οπως εχω κ εγω πιστεψτε με , με αρκετα καμμενα αλλα μιλαμε για αλλες εποχες)και εγω μιλαω για το συγκεκριμενο.... 1
louben Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ΠΑιδια ενταξει το φθηνο μαλλον θα καει το ακριβο ομως δε συμαινει οτι ειναι και αθανατο. Ειχα TAGAN τροφοδοτικο (τοτε θεωρουνταν καλο τωρα δεν ξερΩ) πανω σε ups και καηκαν ups,τροφοδοτικο ,μητρικη.Τωρα τυχαιο δεν ξερω.....
maxdore217 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 το τροφοδοτικό το έχω και εγώ κανένα χρόνο τώρα μια χαρά μου φαίνεται ( όπως είπε και ο παραπάνω όχι για ι7 και σχετικά αλλά για απλά μηχανήματα p4 ίσως και λίγο καλύτερα ακόμα μια χαρά είναι .
artshadows Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 μη χείρον βέλτιστο υπηρξε μια συγκεκριμενη σειρα ΤAGAN ME ΠΡοβλημα,(αυτο υσχυει και σε αλλες καλες εταιριες)
guardianx71 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Deer 500W ευτυχώς αγορασμένο μόνο 21 ευρώ, στον 1 χρόνο και 1 μήνα άρχισε να σβήνει μόνο του στα καλά καθούμενα , χωρίς να έχει προηγηθεί διακοπή και σε αδύναμο σύστημα. Καλύτερα να δώσετε τα διπλάσια και να πάρετε κάτι με τριπλάσια εγγύηση
gk8719 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml Έχει ωραία πράγματα όπως αυτό το modem-router τι σημαινει modem? στελνει κ fax me to winfax?
newtech Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 τι σημαινει modem? στελνει κ fax me to winfax? http://www.insomnia.gr/topic/265712-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%85-modem-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-router/
Redshift Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ψηνομουν για το netgear αλλα διαβασα εδω στο ινσομνια για καμενο switch στον χρονο πανω κ ξενερωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα