batman_gardiki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 τον έδωσα σε ένα φίλο μαζί με το pc μου για format και τον δοκιμασε στο δικό του. τον αναγνώρισε μετά απο αρκετή ώρα και του έβγαλε μύνημα για διαμόρφωση και δεν πήρε την ευθύνη. μετά το format το δοκίμασα και εγώ αλλά δυο ώρες που περίμενα δεν τον έβλεπε. είπα να κάνω επανεκκίνηση και δεν άνοιγε....pri slave hard disk s.m.a.r.t. command failed...μου έβγαλε πριν μπει στα windows και έμεινε εκεί. τον έβγαλα έκλεισα απο το κουμπί και όταν ξαναμπήκε windows έκανε κάτι σαν ανασυγκρότηση. τον ξαναέβαλα πριν απο λίγο (με το pc σε λειτουργία) και ακόμα τίποτα.....
tipestwra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 δυστιχως για τον φιλο το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο ! ο ο λογος? θα του λυνοταν το προβλημα μονο αν ηταν χαλασμενη η μικρη πλακετιτσα που ειναι συνεδεμενος με ανταπτορακι ο σκληρος για να εχει συνδεση usb, πραγμα απιθανο πιστευω ! και με sata συνδεση που θα του κανει τα ιδια ακριβως μνματα θα του βγαλει .. μακαρι να επεφτα εξω ..
batman_gardiki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 μακαρι να επεφτα εξω .. 3ώρες τώρα ακόμα να τον δει
ChaosGR. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν καταλαβαίνω πού στηρίζεις την "πίστη" αυτή... Μια..."χαρά" χαλασμένος παίζει να είναι ο εν λόγω αντάπτορας (disk controller). Γι' αυτό και από τα πρώτα πράγματα που γίνονται προς έλεγχο, όταν ένας (χωρίς εγγύηση) εξωτερικός σαλταίρνει, είναι να βγει ο σκληρός και να δοκιμαστεί εσωτερικά... Αν εννοείς το μήνυμα για "διαμόρφωση", δε σημαίνει καν ότι απαραίτητα ο σκληρός έχει θέμα με το partition table : μπορεί με το που θα τον συνδέσει να αναγνωριστεί κανονικά (...μπορεί βέβαια μέχρι και να 'χει ψοφήσει...). Το ότι παίρνει το συγκεκριμένο μήνυμα, ΔΕΝ σημαίνει ότι "η πλακέτα της θήκης δουλεύει". Εξαρτάται από το είδος της πιθανής ζημιά που θα έχει πάθει (πχ με αποτέλεσμα την ελλιπή τροφοδότηση του σκληρού). φιλε μου συγνωμη που θα στο πω αλλα εισαι τελειος ασχετος ! καλα στα λενε πιο πανω αλλα δεν ακους ! εχουμε και λεμε λοιπον .. οταν ο εξωτερικος μας πεσει κατω η τον χτυπησουμε κατα λαθος τοτε τον τοποθετουμε εσωτερικα μηπως και εχει παθει ζημια το ανταπτορακι η η πλακετα usb ! οταν ομως ξαφνικα χωρις λογο μας βγαλει μηνυμα διαμορφωσης ειναι τσαμπα κοπος να τον ανοιξουμε και μονο καποιος ασχετος θα μας το προτεινει ! μιλας για τυχον προβλημα τροφοδοσιας απο την στιγμη ποu Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ USB ! αν επερνε ρευμα απ το usb θα υπηρχε ενας λογος να τον ανοιξουμε αν και παλι οι πιθανοτητες θα ηταν μικρες ! οσο καλοπροαιρετος και να ειμαι εχω μεγαλη αμφιβολια για τις γνωσεις και την εμπειρια σου ! φιλικα παντα .. 3ώρες τώρα ακόμα να τον δει 13 μερες και ακομη περιμενεις φανταζομαι ... δε θα τον διαβαζε με usb .. οταν λοιπον ενας εξ σκληρος τα παιξει οντως η πρωτη επιλογη ειναι να ανοιχτει (μονο οταν ειναι εκτος εγγυησης πολυ σωστα του λες) και να δοκιμαστει εσωτερικα .. αν το προβλημα ομως ηταν στο ανταπτορακι η στην πλακετιτσα δε θα τον ''εβλεπε'' καθολου με usb .. απ την στιγμη που τον ''βλεπει'' ειναι αλλου το προβλημα ! τελος παντων μια χαρα λυσεις του προτεινεις θα δει και θα μας πει .. φιλε καλα τα λες , αλλα στο περιπου ! στο τελος τα χαλας ! ΟΧΙ δεν ειναι μια χαρα η λυση που του προτεινουν ! γιατι να παιδευτει τσαμπα καποιος που δε ξερει και πολλα (ρωταει αν χρειαζεται καλωδιο) ?? δε καταλαβαινω ..
veteranos123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 φιλε μου συγνωμη που θα στο πω αλλα εισαι τελειος ασχετος ! καλα στα λενε πιο πανω αλλα δεν ακους ! εχουμε και λεμε λοιπον .. οταν ο εξωτερικος μας πεσει κατω η τον χτυπησουμε κατα λαθος τοτε τον τοποθετουμε εσωτερικα μηπως και εχει παθει ζημια το ανταπτορακι η η πλακετα usb ! οταν ομως ξαφνικα χωρις λογο μας βγαλει μηνυμα διαμορφωσης ειναι τσαμπα κοπος να τον ανοιξουμε και μονο καποιος ασχετος θα μας το προτεινει ! μιλας για τυχον προβλημα τροφοδοσιας απο την στιγμη ποu Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ USB ! αν επερνε ρευμα απ το usb θα υπηρχε ενας λογος να τον ανοιξουμε αν και παλι οι πιθανοτητες θα ηταν μικρες ! οσο καλοπροαιρετος και να ειμαι εχω μεγαλη αμφιβολια για τις γνωσεις και την εμπειρια σου ! φιλικα παντα .. 13 μερες και ακομη περιμενεις φανταζομαι ... φιλε καλα τα λες , αλλα στο περιπου ! στο τελος τα χαλας ! ΟΧΙ δεν ειναι μια χαρα η λυση που του προτεινουν ! γιατι να παιδευτει τσαμπα καποιος που δε ξερει και πολλα (ρωταει αν χρειαζεται καλωδιο) ?? δε καταλαβαινω .. Να σαι σίγουρος ότι δεν είναι καθόλου άσχετος.
pcfan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 φιλε μου συγνωμη που θα στο πω αλλα εισαι τελειος ασχετος ! καλα στα λενε πιο πανω αλλα δεν ακους ! εχουμε και λεμε λοιπον .. οταν ο εξωτερικος μας πεσει κατω η τον χτυπησουμε κατα λαθος τοτε τον τοποθετουμε εσωτερικα μηπως και εχει παθει ζημια το ανταπτορακι η η πλακετα usb ! οταν ομως ξαφνικα χωρις λογο μας βγαλει μηνυμα διαμορφωσης ειναι τσαμπα κοπος να τον ανοιξουμε και μονο καποιος ασχετος θα μας το προτεινει ! μιλας για τυχον προβλημα τροφοδοσιας απο την στιγμη ποu Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ USB ! αν επερνε ρευμα απ το usb θα υπηρχε ενας λογος να τον ανοιξουμε αν και παλι οι πιθανοτητες θα ηταν μικρες ! οσο καλοπροαιρετος και να ειμαι εχω μεγαλη αμφιβολια για τις γνωσεις και την εμπειρια σου ! φιλικα παντα .. 13 μερες και ακομη περιμενεις φανταζομαι ... φιλε καλα τα λες , αλλα στο περιπου ! στο τελος τα χαλας ! ΟΧΙ δεν ειναι μια χαρα η λυση που του προτεινουν ! γιατι να παιδευτει τσαμπα καποιος που δε ξερει και πολλα (ρωταει αν χρειαζεται καλωδιο) ?? δε καταλαβαινω .. Οπως λεει στην αρχή ο topic starter παίρνει ρεύμα από usb αλλα έχει και δική του τροφοδοσία που δεν τρέχει και τίποτα αν δεν την συνδέσεις.
madsc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Χαρακτηρισμοί μελών δεν χωράνε σε αυτό το forum, πόσο μάλλον για άτομα που έχουν αποδείξει έμπρακτα τις γνώσεις τους όπως ο wash. Όσοι έχουν να αντιπροτείνουν καλύτερες λύσεις το forum είναι ανοιχτό.Όσοι έχουν διαφορετικές διαθέσεις δεν θα τους ευχαριστήσω... /sc 1
tipestwra Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 madsc για τον πιο χαρακτηρισμο μιλας γιατι στεκεσαι ομως μονο εκει ? δες κ την ουσια κ επετρεψε στον φιλο , σε εμενα αλλα κ σε πολλους αλλους να εχουμε τις αποψεις μας ! και γω θεωρω τον was αδαη ! πρεπει να με κανεις ban ? οποιος δε συμφωνει μαζι σας δε χωραει εδω? πατε να το κανετε κλειστο club ? θα πρεπει να κοιταξουν οι πραγματικοι διαχειριστες του insomnia αυτοι που εχουν συμφερον κ ενδιαφεροντε πραγματικα να λαβουν σοβαρα υποψην κουβεντες σαν του giokou πως καποιοι διωχνουν κοσμο απο εδω ! για να παμε στην ουσια τωρα οκ δε συμφωνω με τον χαρακτηρισμο εχεις δικιο.. αδαη ομως στο συγκεκριμενο θεμα θα τον ελεγα ! ρωτα εναν τεχνικο pc να δεις την γνωμη του ! αν θεωρεις και την δικια μου την γνωμη ασχημη σβησε με και μενα κανε με delete και μεινετε μονοι σας εδω να τα γραφετε και να τα διαβαζετε μετταξυ σας .. φιλικα παντα .. δε συνομιλειτε παντα με παιδακια ..
madsc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Το συνεχίζουμε; Σπαταλάμε το χώρο που μας προσφέρεται εδώ ως προνόμιο, και το χρόνο των (s)mods; Οι απόψεις και τα σχόλια επί της τεχνολογίας είναι ευπρόσδεκτα. Όσοι έχουν διαφορετική άποψη είναι ευπρόσδεκτοι. Η μη κόσμια συμπεριφορά δεν είναι. Αν δεν διάβασες τους κανόνες είναι δικό σου πρόβλημα. Αν έχεις έλλειψη σεβασμού και πρόβλημα συμπεριφοράς επίσης. Για να σχολιάσεις και να κριτικάρεις άτομα έχουνε ελεύθερες θέσεις στο forum του cosmopolitan. Όσοι δεν τηρούν τους κανόνες της κοινότητας δεν είναι ευπρόσδεκτοι εδώ. /sc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις