Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

Θα ήθελα να αλλάξω επεξεργαστή στον Η/Υ μου επειδή δεν ξέρω και πολλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Δημοσ.

και πως θα έκανες την αλλαγή του επεξεργαστή αφού δεν γνωρίζεις το σόκετ σου ? θα τον περούσες πάνω στην μητρική ?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

Θα ήθελα να αλλάξω επεξεργαστή στον Η/Υ μου επειδή δεν ξέρω και πολλά μπορείτε να με βοηθήσετε ;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

καλησπερα φιλε μου.καταρχας λες οτι δεν ξερεις και πολλα, τοτε γιατι να αλλαξεις μονο επεξεργαστη το συμπερανες εσυ καπως η στο ειπε καποιος γνωστος σου?ποτε αγορασες τον υπολογιστη σου?γιατι αν ειναι παλιος δεν θα αξιζει να αλλαξεις μονο επεξεργαστη.κατεβαζοντας ενα προγραμματακι οπως cpu-z πες μας τι επεξεργαστη εχεις τωρα και σε τι σοκετ επισης μεσω του πινακα ελενγχου-συστημα (θα λεει και για τον επεξεργαστη εκει) στα windows πες μας τι ram εχεις.και τελος θα ηταν καλο να μας πεις για τη χρηση το θες το pc γιατι αμα πχ σε καθηστερει στα games αλλαζοντας μονο επεξεργαστη δεν προκειτε να δεις καμια διαφορα αν δεν αλλαξεις και καρτα γραφικων.

Δημοσ.

καταρχάς τον αγόρασα πέρσι  , ορίστε εικόνα απο το cpu-z Άκυρο Link/2724421
επισης εχω 2 μνημες ραμ απο 2 gb η καθε μια  DDR3 .... 
Το pc αργει λιγο γενικα  , αλλα θελω και λιγο καλυτερη αποδοση στα games .

Δημοσ.

δεν δειχνει κατι το λινκ που στελνεις.αν μπορεις απλα γραψε εδω τι δειχνει το cpu-z.σε τι διεργασιες αργει το pc ?? σε καποια συγεκριμενα προγραμματα?

Δημοσ.

ωραια.μιας και εισαι σε amd μπορεις να βρεις λυση με λιγα λεφτα.τι ποσο διαθετεις για την αναβαθμιση ??
και αν μπορεις πες μας τι μητρικη εχεις.ανοιξε το κουτι και διαβασε το το γραφει πανω στην μητρικη το μοντελο

Δημοσ.

αυτος  ειναι ο καλυτερος που σηκωνει η μητρικη σου

γενικα οι επιλογες σου ειναι αυτες

• AMD Phenom II X4 9xx/9xxe/8xx Quad-Core (Deneb)
  • AMD Phenom II X3 7xx/7xxe Triple-Core (Heka)
  • AMD Phenom II X2 5xx (Callisto)
  • AMD II Athlon X4 6xx/6xxe (Propus)
  • AMD II Athlon X3 4xx/4xxe (Rana)
  • AMD II Athlon X2 2xx/2xxe (Regor)
  • AMD Sempron 1xx (Sargas)

γενικα η μητρικη σου δεν ειναι καλη, εγω στην θεση σου θα μαζευμα λεφτα και θα επερνα καινουργια μητρικη am3+ και επεξεργαστη καινουργιο am3+.γιατι αν αναβαθμισεις μονο επεξεργαστη και μεινεις σε σοκετ am3 θα εισαι σε προηγουμενη γενια οποτε στην επομενη αναβαθμιση θα θες και μητρικη ενω αμα πας σε μια καλη am3+ μητρικη και θα σε κρατησει πιο πολυ καιρο και θα μπορεις να αναβαθμισεις στην καινουργια γενια amd οταν βγει καθως εχουν πει οτι θα ειναι σε am3+ σοκετ.

• Like 1
Δημοσ.

χμμ.. ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου , εχεις δικιο  τελικα , θα  κοιταξω να αλλαξω μητρικη .
Καμια βοηθεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...