GIANNIS400 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 καλησπέρα, τελικά πήρα σήμερα από το stock house του πλαισίου Μεταμόρφωσης ένα turbox αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/fotografia-video/gps/all-gps/Turbo-X-GPS-Route-40-Dont-Panic-4-3-Greece.htm και μου το έδωσε το παλικάρι 50 ευρώ από 79,11 ευρώ...να είναι καλά το παλικάρι που το εδωσε τοσα. Τα είχε όλα το κουτί (Manual-fortisth-βάση αυτοκινήτου-οδηγίες-4giga micro sd). To δοκίμασαν στο service του πλαισίου και δούλευε.... μετά το δοκίμασα στο αυτοκίνητο και δούλευε. 1)Παρατηρησα οτι πρεπει να κραταω 1-2" το δαχτυλο στην επιλογη πανω για να περνει την εντολη, ειναι πολυς αυτος ο χρονος, ρωταω διοτι πρωτη φορά χρησιμοποιώ gps. 2) Kαι μια δευτερη παρατηρηση ειναι οτι, φτανω πανω στην στροφη να στριψω "μου λεει βεβαια στριψε, άλλα η οθονη μου γραφη ακομη 20μετρα ή 10 μετρα και εγω εχω φτάσει ειδη στην στροφη" αυτο ειναι προβλημα? Και θελω τελος να ρωτησω αν ειναι καλα τα turbox 40 με 4,3'' οθονη. sory για το μεγαλο post, ευχαριστω για τον χρονο σας
άδικος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 1) Μη σου πω χρειάζεται και τα 2 χέρια... 2) Αν εσένα δε σε ενοχλεί να μη σου δείχνει σωστά δεν ενοχλεί κανένα (να ξέρεις πως το "στρίψε εδώ" πρέπει να στο λέει μερικά μέτρα πριν όχι όταν στρίβεις, οπότε τρέχα γύρευε) Sorry για το "πνεύμα" φίλε μου, αλλά αν είναι να σου κάνει την οδήγηση πιο δύσκολη αντί να την διευκολύνει δώσ'το πίσω και πάρε ένα που κάνει τη δουλειά του. αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/fotografia-video/gps/all-gps/Turbo-X-GPS-Route-40-Dont-Panic-4-3-Greece.htm και μου το έδωσε το παλικάρι 50 ευρώ από 79,11 ευρώ...να είναι καλά το παλικάρι που το εδωσε τοσα. Τι εννοείς εδώ;
madtaz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 1)Παρατηρησα οτι πρεπει να κραταω 1-2" το δαχτυλο στην επιλογη πανω για να περνει την εντολη, ειναι πολυς αυτος ο χρονος, ρωταω διοτι πρωτη φορά χρησιμοποιώ gps. 2) Kαι μια δευτερη παρατηρηση ειναι οτι, φτανω πανω στην στροφη να στριψω "μου λεει βεβαια στριψε, άλλα η οθονη μου γραφη ακομη 20μετρα ή 10 μετρα και εγω εχω φτάσει ειδη στην στροφη" αυτο ειναι προβλημα? Φίλε το παλικάρι καλά θα ναι αλλά εσένα δε σε βλέπω καλά αν κρατάς το χέρι σου και την προσοχή σου 2sec στην οθόνη του GPS, επίσης αν οδηγείς σε πόλη που έχει μικρά τετράγωνα και συνεπώς πολλά στενάκια τότε πιστεψέ με τα 20 μέτρα θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπέρδεμα!
GIANNIS400 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 1) Μη σου πω χρειάζεται και τα 2 χέρια... 2) Αν εσένα δε σε ενοχλεί να μη σου δείχνει σωστά δεν ενοχλεί κανένα (να ξέρεις πως το "στρίψε εδώ" πρέπει να στο λέει μερικά μέτρα πριν όχι όταν στρίβεις, οπότε τρέχα γύρευε) Sorry για το "πνεύμα" φίλε μου, αλλά αν είναι να σου κάνει την οδήγηση πιο δύσκολη αντί να την διευκολύνει δώσ'το πίσω και πάρε ένα που κάνει τη δουλειά του. Τι εννοείς εδώ; για το 1) είναι χαρακτηριστικό των turbox να μην πιανει καλα το δαχτυλο στην οθονη??, για το 2) οχι μου το λεει πριν να στριψω, άλλα τα μετρα δεν μηδενιζουν ακριβως στην στροφη άλλα μου φενεται 10μ μετα, αυτο που λεω με τον μηδενισμο μπορει να μου φανηκε και εμενα επειδη ειμαι παντελος ασχετος με gps, και τα χρησιμοποιω 1η φορα. 3)Αν έχει πρόβλημα, αργεί να διαβάσει την απόσταση με τον δορυφόρο ή είναι λάθος οι χάρτες? Φίλε το παλικάρι καλά θα ναι αλλά εσένα δε σε βλέπω καλά αν κρατάς το χέρι σου και την προσοχή σου 2sec στην οθόνη του GPS, επίσης αν οδηγείς σε πόλη που έχει μικρά τετράγωνα και συνεπώς πολλά στενάκια τότε πιστεψέ με τα 20 μέτρα θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπέρδεμα! ειμαι για να το παω πισω να πάρω τα λ7 και να παρω ενα άλλο καινουριο? ποιο λετε να πάρω απο το πλαίσιο? οχι πολυ ακριβο ομως διοτι δεν παιζουν πολλα λ7...
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 τελικα ειναι καλα τα tyrbox με 4,3" οθονη? και οσο αναφορα για τις διαδρομες μια ερωτηση, να βαζω τις επιλογες: 1)ταχυτερη 2)βελτιστη 3)συντομη ???? επειδη απο το stock house toy plaisiou που το πηρα δεν ειχε manual to gps, τι ακριβως εξυπηρετουν αυτς οι επιλογες και ποια ειναι η ποιο πρακτικη...και πως ενεργοποιητε αυτο το dont panic βρε παιδια?
platinum Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 φίλε μου πρόσφατα πήραμε ένα τέτοιο από κατάστημα και έχει αποδειχθεί σωτήριο-όπως ακριβώς τα λένε και οι αξιολογήσεις του στο site του Plaisio! Είναι γρήγορο, έχει καλή ανταπόκριση και βρίσκει όλους τους δρόμους...Αυτό πάλι που δεν μηδενίζει τα μέτρα στη στροφή δεν το κανει...Τι να σου πω; Μήπως φταίει ότι το πήρες από stock-house?
platinum Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ποτέ Τουρμπόξ, ούτε mousepad... μηπως είσαι λίγο προκατειλημμένος;
qsis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 μηπως είσαι λίγο προκατειλημμένος; πλακα πλακα ειχε παρει φιλος μου ενα για να βαζει ενα ποντικι στο σαλονι του και ειναι σα γυαλοχαρτο
gtsamour Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ε όχι και να παίρνω την κάθε Κινεζιά που το Πλαίσιο φιρμάρει σαν Τουρμπόξ...
GIANNIS400 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 παιδια τελικα σημερα πηγα και το αλλαξα, το εδωσα πισω μου έβγαλαν πιστωτικο και πηρα ενα mls destinator pro 43 μονο για ελλαδα, η βλακεια μου την οποια ανακαληψα τωρα ειναι οτι ειχε με 10 ευρω μόνο παραπανω το ιδιο άλλα σε 5" οθονη, τεσπα ειμαι μακρια απο θηβα, και ειναι δυσκολο να παω να το αλλαξω, πάντως θα ηταν πολυ ποιο ευκολοδιάβαστο αυτο με το 5αρα οθόνη. Τωρα δεν ξερω να το ρυθμισω, παντως απ οτι καταλαβα ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα σαν κατασκευη απο το turbox, ποιο ευσθητο στην οθονη του, και νομιζω οτι ειναι καλυτερο στην πλοηγηση, τωρα ομως πρεπει να το μαθω. Παιδια στην σελιδα του πλαισιου λεει οτι εχει 2γιγα μνημη, απο που θα δω την μνημη του? χρειαζονται αναβαθμιση οι χάρτες? στο πλαισιο μου ειπαν πως οχι
madtaz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Και το 4,3 μια χαρά ειναι για το αμάξι, η μνήμη 2GB είναι ενσωματωμένη στο GPS αλλα παίρνει και εξτρα κάρτα μνήμης, αν το συνδέσεις σε pc θα δεις τον αποθηκευτικό χώρο. Οι χάρτες προς το παρόν θα είναι ενημερωμένοι αλλά λογικά θα έχει δωρεάν αναβάθμιση για κάποιο χρονικό διάστημα! 1
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 αλλά λογικά θα έχει δωρεάν αναβάθμιση για κάποιο χρονικό διάστημα! Άς είναι καλά ο "θείος" μετά το πέρας τόν δωρεάν αναβαθμίσεων.. 1
GIANNIS400 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Και το 4,3 μια χαρά ειναι για το αμάξι, η μνήμη 2GB είναι ενσωματωμένη στο GPS αλλα παίρνει και εξτρα κάρτα μνήμης, αν το συνδέσεις σε pc θα δεις τον αποθηκευτικό χώρο. Οι χάρτες προς το παρόν θα είναι ενημερωμένοι αλλά λογικά θα έχει δωρεάν αναβάθμιση για κάποιο χρονικό διάστημα! τι να βαζω σαν επιλογη για την αναζητηση-- βέλτιστη-συντομότερη-γρήγορη... και γιατι ? Να πω ακομη οτι στο πλαισιο πρωσπαθουσαν να με πεισουν οτι το turbox dont panic ειναι καλυτερο για να παρω το trurbox.Mου έλεγαν οτι το 1ο που πηρα ηταν απο το stock house γι αυτο δεν δουλευε καλα, εγω απογοητευμενος απο το 1ο επεμενα και πηρα το mls, ελπιζω να μην το μετανιωσω... Ευχαριστω
άδικος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλά έκανες. Στην ερώτηση: -Συντομότερη είναι η πιο σύντομη χιλιομετρικά διαδρομή (περιλαμβάνοντας κατσικόδρομους κ.α.) -Γρήγορη είναι η διαδρομή που θα σε πάει πιο σύντομα χρονικά στο προορισμό σου (λαμβάνει υπόψιν τον τύπο των δρόμων και τα όρια ταχύτητας τους). -Βέλτιστη... χμμ... κάτι ενδιάμεσο; Δεν είμαι σίγουρος. Εννοείται πως εξαρτάται από εσένα & τον τρόπο οδήγησης σου για το τι θα επιλέξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα