iNFeRBoDeN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μηπος ξερει κανεις πως να βαλει effects σε ενα song.Διαφορα effects!
TheELF Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Με το ελεύθερο audacity http://audacity.sourceforge.net/manual-1.2/menu_effects.html
iNFeRBoDeN Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δεν εχω καταλαβει τιποτα απο αυτο το Site?!?!?!?Και μαλον για να κανω οτι λεει Χρειαζομαι ενα προγραμα που δεν μου λεει ΠΙΟ!!!( δεν εννοω μεσα στο song τα effects αλλα στο Movie Ολο.)
TheELF Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μηπος ξερει κανεις πως να βαλει effects σε ενα song. Διαφορα effects! Δεν εχω καταλαβει τιποτα απο αυτο το Site?!?!?!? Και μαλον για να κανω οτι λεει Χρειαζομαι ενα προγραμα που δεν μου λεει ΠΙΟ!!! ( δεν εννοω μεσα στο song τα effects αλλα στο Movie Ολο.) . . . (facepalm) Πες μας τι θες να κάνεις με απλά λόγια. Με το ελεύθερο audacityΑκόμα και να μην κατάλαβες από το site για ποιο πρόγραμμα μιλάει,το ότι λέω εγώ «Με το ελεύθερο audacity» δεν σου λέει τίποτα εσένα;;;
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Εγώ πιστεύω ότι εννοεί στο ηχητικό από ταινία. Ξεκαθάρισε μας φίλε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, π.χ. είναι απλό τραγούδι ή το ηχητικό από κάποια ταινία και τι εφέ θέλεις να βάλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα