Προς το περιεχόμενο

Windows 7 drivers-Pavilion ze4951ea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Υπαρχει περιπτωση να βρω drivers win7 γι'αυτο το παλιο laptop?

Eχει δοκιμασει καποιος κατι αντιστοιχο?

H hp δινει για xp και 2000...

Θελω να βαλω win7 ως πιο ''ελαφρια''.  :-)

Δημοσ.

Στο site της Hp λέει πως από vista σε windows 7 χρειάζεται bios update, οπότε χλωμό το κόβω, από xp που έχει το δικό σου, να μπορεί να πάει στα win7 χωρίς προβλήματα, αφου ακόμα και το τελευταίο bios που δίνει για το μοντέλο σου είναι του 2005.

Πάρε ένα backup των drivers και του λογισμικού της κάμερας με κάποιο πρόγραμμα, πχ με το drivermax και τρέξε και τον Link.png Site: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/downloads/upgrade-advisor">σύμβουλο αναβάθμισης σε windows 7

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα.

Υπαρχει περιπτωση να βρω drivers win7 γι'αυτο το παλιο laptop?

Eχει δοκιμασει καποιος κατι αντιστοιχο?

H hp δινει για xp και 2000...

Θελω να βαλω win7 ως πιο ''ελαφρια''. 

πόσα gb μνήμης έχεις;;θές καί μνήμη γιά αυτό και το αναφέρω καί Bios update (άν δέν έχεις κάνει)

Στό παλιό λάπτοπ πού έχω στήν κατοχή μού pavilion zv5160ea 2gb memory 333mhz (χρονολογιακά περίπου ίδο με το δικό σου)θά τούς "τρέξει" κανονικά.. τά παίζει κανονικά windows 7 x86, μέσω update windows η driver θα τούς κάνει εγκατάσταση κανονικά..(ίσως χρειαστείς και μερικούς driver από την "μαμά" hp)αυτό πού με προβλημάτισε ήταν η ανάλυση στήν οθόνη μού,δέν είχε ανάλυση 1280x800 στο λάπτοπ μόνο 1024x768 που΄μπορούσε να "δουλέψει"(είχε και άλλες αναλύσης υψηλότερες αλλά δέν γινόταν να ανέβω λόγο οθόνης 1280x800)..δέν μπορούσα να ανεβάσω ανάλυση και ητάν κάπως "ξεθοριασμένη" εικόνα καί μεγαλύτερα εικονίδια στήν επιφάνεια εργασίας.. Ati mobility 9000igp είναι κάρτα πού έχω.

Με windows xp μικρά εικονίδια και σωστή ανάλυση(που υποστηρίζει) πετάει παρά τα χρονάκια του πού έχει στήν πλάτη του.

ότι άλλο θελήσεις ρώτα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Οντως το windows update βρηκε κι εγκατεστησε πανω απο 100 ενημερωσεις!

Εγκατεστησε drivers για το wifi που ηταν επιβεβλημενο αλλα απο την διαχειριση συσκευων βλεπω με (!) PCI Modem και Ελεγκτης βιντεο...

Μεγιστη αναλυση οθονης μου δινει 1024χ768 που νομιζω ειναι το μεγιστο αλλα με επιφυλαξη.

Τον συμβουλο αναβαθμισης σε win 7 δεν το δοκιμασα ακομα οπως επισης δεν εχω κανει και bios update :-)

Δυστυχως το κακομοιρο παλευει μονο με 2χ256mb ram :fear:  γι'αυτο και θελω light καταστασεις, 3 πραγματα θα κανει, skype-internet(opera) και openoffice...

• Like 1
Δημοσ.

Για αρχη λεω να βρω ενα dimm 1gb και το ενα dimm 256mb που εχω και αργοτερα ισως εναν δισκο 7200rpm...

H ελλειψη drivers σε'' PCI Modem'' και ''Ελεγκτης βιντεο'' θα μου δημιουργησει προβλημα?

Δημοσ.

Δεν βρίσκει driver του modem. δηλαδή δεν θα σου δουλεύει η θύρα ethernet και επίσης δεν βρίσκει driver της κάρτας γραφικών σου.

Αν η κάρτα γραφικών σου είναι η Intel® 82852/82855 Graphics Controller το έλεγξα και μέσω της intel και δεν υπάρχει driver για windows 7.

Κατέβασε και τρέξε το Link.png Site: http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html">CPU-Z ( στα δεξιά της σελίδας, το setup δίπλα στο μωβ εικονίδιο ) και από την καρτέλα Graphics, δες ποιά είναι η κάρτα γραφικών σου, για σιγουριά.

• Like 1
Δημοσ.

Για αρχη λεω να βρω ενα dimm 1gb και το ενα dimm 256mb που εχω και αργοτερα ισως εναν δισκο 7200rpm...

H ελλειψη drivers σε'' PCI Modem'' και ''Ελεγκτης βιντεο'' θα μου δημιουργησει προβλημα?

ναί με αλλαγή ram θα δείς αισθητή διαφορά, εχείς ide 2.5 λογικά;; πανάκριβη γιά αγορά, περιμένω ενάν αντάπτορα από ebay γιά να βάλω sata δίσκο από ide σαν και αυτό (δέν ξέρω άν δουλέψει,δοκιμή κάνω)344xfd1.png

Όταν εννοείς έλλειψη drivers σε'' PCI Modem'' και ''Ελεγκτης βιντεο''.. στήν "διαχείριση συσκευών" βλέπεις θαυμαστικά;;

• Like 1
Δημοσ.

Η θυρα ethernet δουλευει γιατι ετσι συνδεσα το ρουτερ και κατεβασε τις αναβαθμισεις των windows...

καρτα γραφικων εχει την i855gm και απο την διαχειριση συσκευων-display adapters βλεπω οτι δεν εχει θαυμαστικο αρα λογικα δουλευει σωστα...

Ναι στο pci modem και ελεγκτης βιντεο εχει θαυμαστικα...καλη σκεψη ο ανταπτορας γιατι οντως 2.5αρι ide δεν συμφερει να αλλαξω σε αυτο το μηχανημα  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Η θυρα ethernet δουλευει γιατι ετσι συνδεσα το ρουτερ και κατεβασε τις αναβαθμισεις των windows...

καρτα γραφικων εχει την i855gm και απο την διαχειριση συσκευων-display adapters βλεπω οτι δεν εχει θαυμαστικο αρα λογικα δουλευει σωστα...

Ναι στο pci modem και ελεγκτης βιντεο εχει θαυμαστικα...καλη σκεψη ο ανταπτορας γιατι οντως 2.5αρι ide δεν συμφερει να αλλαξω σε αυτο το μηχανημα  :-)

Ωραία.

Εγώ προσωπικά  τρέχω το SlimDriver (κάνει scan το μηχάνημα σου,βρίσκει ποιοι driver λείπουν,τούς κατεβάζει, και τούς κάνει εγκατάσταση)δέν έχω κανένα θέμα με ασυμβατότητες καί όλα δουλεύουν μιά χαρά.

ναί δοκιμή θα κάνω μέ τόν αντάπτορα,λογικά θα λειτουργεί!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...