Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα για πολλούς μήνες πρόβλημα. Ακούγεται σαν να έχεις λέπρα ή τύφο ή κάτι άλλο μεσαιωνικό αλλά καμία σχέση, είναι ένα αυτοάνοσο δερματικό πρόβλημα σαν έντονη πυτιρίδα. Για οσους δεν ξέρουν τι είναι μπορούν να δουν εδώ.

Τελικά πήγα σε έναν γιατρό και μου έδωσε ένα gel που το λένε Xamiol και που έχει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Υπάρχει κανείς με το ίδιο πρόβλημα?

Μετά την λήξη της θεραπείας του ξαναεμφανίστηκε?

Μπορείς να επαναλαμβάνεις την θεραπεία όποτε σου εμφανίζεται ή υπάρχει περιορισμός?

Δημοσ.

Είχα για πολλούς μήνες πρόβλημα. Ακούγεται σαν να έχεις λέπρα ή τύφο ή κάτι άλλο μεσαιωνικό αλλά καμία σχέση, είναι ένα αυτοάνοσο δερματικό πρόβλημα σαν έντονη πυτιρίδα. Για οσους δεν ξέρουν τι είναι μπορούν να δουν εδώ.

Τελικά πήγα σε έναν γιατρό και μου έδωσε ένα gel που το λένε Xamiol και που έχει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Μπορείς να επαναλαμβάνεις την θεραπεία όποτε σου εμφανίζεται ή υπάρχει περιορισμός?

Δεν εχω αυτο το προβλημα αλλα το εχει ενας γνωστος μου, αυτο που ξερω ειναι οτι "πολλαπλασιαζεται" οταν εχεις ανγχος και στρες.

Επισης ξερω αλλα δεν ειμαι 100% οτι αυτο θα υπαρχει σε ολη σου την ζωη αλλωτε θα ειναι σε υφεση και αλλωτε σε εξαρση,

Δημοσ.

Δεν εχω αυτο το προβλημα αλλα το εχει ενας γνωστος μου, αυτο που ξερω ειναι οτι "πολλαπλασιαζεται" οταν εχεις ανγχος και στρες.

Επισης ξερω αλλα δεν ειμαι 100% οτι αυτο θα υπαρχει σε ολη σου την ζωη αλλωτε θα ειναι σε υφεση και αλλωτε σε εξαρση,

Ναι από άγχος το πάθει κι εγώ μάλλον.

Έτσι έχω ακούσει κι εγώ πως θα υπάρχουν περίοδοι ύφεσης και έξαρσης,

γι αυτό και ρώτησα τα συγκεκριμένα πράγματα που ρώτησα από ομοιοπαθείς που ενδεχομένως να ξέρουν.

Δημοσ.

Ναι από άγχος το πάθει κι εγώ μάλλον.

Έτσι έχω ακούσει κι εγώ πως θα υπάρχουν περίοδοι ύφεσης και έξαρσης,

γι αυτό και ρώτησα τα συγκεκριμένα πράγματα που ρώτησα από ομοιοπαθείς που ενδεχομένως να ξέρουν.

Εχω ακουσει οτι καποια λασπολουτρα βοηθανε στην ψωριαση, επισης εχω ακουσει και για ομοιπαθητικη αν θες ψαχτω καλυτερα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι καποια λασπολουτρα βοηθανε στην ψωριαση, επισης εχω ακουσει και για ομοιπαθητικη αν θες ψαχτω καλυτερα.

μπα η ομοιοπαθητικη δεν...

Δημοσ.

Σαμπουαν fungoral .

Καταπραυνει αρκετα και αμεσα την περιοχη του κεφαλιου...Ξερεις δεν σου ρχεται να ξυστεις..και τα "λεπια" ηρεμουν για κανα δυο μερες...

Με συστηματικη χρηση του σαμπουαν λογικα μπορεις να το χεις σε καταστολη...

Δημοσ.

Σαμπουαν fungoral .

Καταπραυνει αρκετα και αμεσα την περιοχη του κεφαλιου...Ξερεις δεν σου ρχεται να ξυστεις..και τα "λεπια" ηρεμουν για κανα δυο μερες...

Με συστηματικη χρηση του σαμπουαν λογικα μπορεις να το χεις σε καταστολη...

Είσαι σίγουρος?

Δεν κάνει τίποτα στην ψωρίαση νομίζω. Εκτός κι αν συγχέεις την ψωρίαση με την σμηγματοροική δερματίτιδα για την οποία και ενδείκνυται.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος?

Δεν κάνει τίποτα στην ψωρίαση νομίζω. Εκτός κι αν συγχέεις την ψωρίαση με την σμηγματοροική δερματίτιδα για την οποία και ενδείκνυται.

Μπορει και να χεις δικιο ρε αδελφε...τωρα που διαβαζω τα συμπτωματα...οχι μπορει..σιγουρα εχεις δικιο :)

• Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

κανω ομοιοπαθητικη πολλα χρονια (εχω μεγαλη αγαπη για αυτες τις εναλλακτικες θεραπειας), οχι για το συγκεκριμενο θεμα αλλα για καποια αλλα, αλλα αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις πολλα περιστατικα τα οποια εχουν σωθει απο την ψωριαση ... κοιτα αυτο για παραδειγμα 

http://www.biomedicus.gr/ομοιοπαθητική-και-ψωρίαση/

https://www.youtube.com/watch?v=zMOXsWO3sX0

Δημοσ.

σιγα μη κανει και βουντου. αμα θελει να "νομιζει" οτι κανει θεραπεια, ας τρωει καραμελες και να τις βαφτιζει φαρμακο.

ιατρικη αντιμετωπιση θελει και οχι τσαρλατανους

Δημοσ.

αυτό, θεραπεία δεν υπάρχει

τα φάρμακα είναι συγκεκριμένα, ανοσοκατασταλτικά και κορτιζονουχα γενικά

είτε σε αλοιφές είτε σε χάπια τα οποία είναι αρκετά δυνατά

ομοιοπαθητικές, γιόγκες και λοιπά ματζούνια ίσως και να βοηθάνε σαν placebo στο να ηρεμήσεις για να μειωθούνε τα συμπτώματα στο δέρμα αλλά δεν στηρίζεσαι σε αυτά

• Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/3/2013 στις 8:03 ΜΜ, funbreaker είπε

και εμενα μου το εδωσε μια δεματολογος προσφατα μετα απο ταλαιπωριες χρονων στο συγκρου κλπ  μου εδωσε Xamiol  και απαλαχτηκα. Εχω ενα κουτι κανει και ελεγχο η γυναικα μου καθε 7 ημερες και εαν δει μια κοκκινιλα  βαζει αμεσως σε αυτη.

Δημοσ.
On 02/11/2021 at 09:01, panagiotou said:

και εμενα μου το εδωσε μια δεματολογος προσφατα μετα απο ταλαιπωριες χρονων στο συγκρου κλπ  μου εδωσε Xamiol  και απαλαχτηκα. Εχω ενα κουτι κανει και ελεγχο η γυναικα μου καθε 7 ημερες και εαν δει μια κοκκινιλα  βαζει αμεσως σε αυτη.

Ωραία, αλλά σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς για πάντα γιατί θα βλάψεις το δέρμα. Ρώτα τον δερματολόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...