polakis21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αυτες οι ταινιες ειναι μονο για full bluray iso... 1
tzizzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 δυνατη η ταινια.. εχει μεσα προδοσιες, ψεματα, απογνωση, φοβο, ελπιδα, συγκινηση, επιστημη και "εξωγηινο" πολιτισμο που δεν βλεπουμε ποτε... πολυ φυσικη και πολυ θεωρια , κατι που επετρεψε στον σκηνοθετη να βαλει πολλες "δρακιες" μεσα αλλα παντα σωστες με βαση την θεωριτικη φυσικη.. σε καποια σημεια εκανε κοιλια και σε αλλα ειχε υπερφορτωμενα εφφε. περιμενα κατι καλυτερο αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν κακο. 7/10 1
21century Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω καθώς έχει δεμένα στοιχεία πλοκής, έχω κάνει μια αναφορά για την ταινία σε άλλο θέμα στο φόρουμ εδώ http://www.insomnia.gr/topic/557023-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/το οποίο αφορά την προσέγγιση των ταινιών μέσα από επιστημονικές θεωρίες...
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Θα το δούμε τώρα, αφού η ποιότητα είναι μια χαρά και το Μάρτιο όταν βγει το Bluray άλλη μια. Κα'να σωστό blueray πότε θα δούμε; To Blue-ray κυκλοφορεί 31 Μαρτίου. Μέσα Μαρτίου υπολόγιζε για κανένα WEB-DL. 1
forgotten Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 καλα χαρη σε αυτη την ταινια μαλωσα με ενα ανιδεο οπου επεμενε οτι οι μαυρες τρυπες και σκουλυκοτρυπες ειναι κατι διαφορετικο ενω σε πολλαπλες περιπτωσεις μια μαυρη τρυπα μπορει να εχει την ιδια λειτουργια με σκουληκοτυπες . γενικως μου αρεσει οταν τα ατομα δουν μια ταινια και νομιζουν οτι εγιναν εξπερ στο αντικειμενο χωρις να το ψαξουν βαθυτερα
Sellers Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Και ο δονητής με το ανδρικό μόριο έχουν κάποιες κοινές λειτουργίες αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. 1
forgotten Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Και ο δονητής με το ανδρικό μόριο έχουν κάποιες κοινές λειτουργίες αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. θα ελεγα οτι το ψαξα το θεμα αρκετα για να πω οτι ειπα , μια μαυρη τρυπα μπορει να ειναι και σκουλικοτρυπα ή και οχι αλλα δεν μπορεις να πεις οτι το ενα ειναι εντελως διαφορετικο απο το αλλο ,αν και ολα υπαγονταια στη θεωρητικη φυσικη...
GreekMonkey Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 καλα χαρη σε αυτη την ταινια μαλωσα με ενα ανιδεο οπου επεμενε οτι οι μαυρες τρυπες και σκουλυκοτρυπες ειναι κατι διαφορετικο ενω σε πολλαπλες περιπτωσεις μια μαυρη τρυπα μπορει να εχει την ιδια λειτουργια με σκουληκοτυπες . γενικως μου αρεσει οταν τα ατομα δουν μια ταινια και νομιζουν οτι εγιναν εξπερ στο αντικειμενο χωρις να το ψαξουν βαθυτερα Το νόμπελ που να στο παραδώσουμε; Σπίτι σε βολεύει; 1
forgotten Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το νόμπελ που να στο παραδώσουμε; Σπίτι σε βολεύει; οχι ωστοσο δεν μου αρεσει βαση μιας ταινιας να αναπτυσουμε ολοκληρες κοσμοθεωριες ουτε σελντον κουπερ ειμαι αλλα δεν μπορω βαση μιας ταινιας καποιος να μου αναπτυσει την παραθεωρια των σκουλικοτρυπων .οπως και να χει τα νομπελ παραφουσκωμενοι θεσμοι κατηντησαν αν κρινω που τα δινουν px νομπλε ειρηνης 2009 στον αμερικανο προεδρο...
noFEARgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 η μαυρες τρυπες υπαρχουν αποδεδηγμενα . Οι σκουλικοτρυπες υπαρχουν στην θεωρεια. Δεν απορυπτουμε την υπαρξη τους αλλα δεν ειμαστε και σιγουροι οτι υπαρχουν . Κανενας δεν ξερει τι ακριβως γινεται μετα τον οριζοντα γεγονοτων στις μαυρες τρυπες και ουτε θα μαθουμε και ποτε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι σκουλυκοτρυπες σαν αυτης της ταινιας δεν γινεται φυσικα αλλα μονο τεχνητα.Αρα το να ειναι η σκουλυκοτρυπα το ιδιο με την μαυρη τρυπα ειναι λιγο ατοπο. Θα συμφωνησω για τα νομπελ.
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Κουραστική. Απίστευτα κουραστική και χωρίς κανένα νόημα να τραβήξει τόσο. Παίζει και ο γιδόβλαχος που λέει ότι είναι ηθοποιός. 6/10 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πόσο μπροστά αυτή η ταινία;! http://www.eurekalert.org/pub_releases/2015-02/iop-itt021215.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα