status Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 HBO Will Make Asimov's Foundation With Interstellar's Jonathan Nolan http://io9.com/hbo-will-make-asimovs-foundation-with-interstellars-jon-1657018306?utm_campaign=socialflow_io9_twitter&utm_source=io9_twitter&utm_medium=socialflow HOLY SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nλογία θα το κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 HBO Will Make Asimov's Foundation With Interstellar's Jonathan Nolan http://io9.com/hbo-will-make-asimovs-foundation-with-interstellars-jon-1657018306?utm_campaign=socialflow_io9_twitter&utm_source=io9_twitter&utm_medium=socialflow HOLY SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα πεθάνουμε στους διαλόγους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Που μπορώ να δω ποιες είναι προβολές 4Κ και ποιες όχι; Μονο στην κηφισια εχει. http://cinemax.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=687:interstellar-4k&catid=45:2009-02-08-13-33-12&Itemid=89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voltmod Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Η ταινία δυστυχώς είναι "obsolete" και ακόμα παίζεται στους κινηματογράφους Apparently, there is no event horizon there could even be no singularity! funny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μονο στην κηφισια εχει. http://cinemax.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=687:interstellar-4k&catid=45:2009-02-08-13-33-12&Itemid=89 Άρα στη Θεσσαλονίκη η καλύτερη επιλογή μας είναι η vmax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μονο στην κηφισια εχει. http://cinemax.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=687:interstellar-4k&catid=45:2009-02-08-13-33-12&Itemid=89 4K έχουν οι αίθουσες αυτές αλλά το μέγεθος της οθόνης, η θέση της και η διαρύθμιση των καθισμάτων είναι χάλια... Άρα στη Θεσσαλονίκη η καλύτερη επιλογή μας είναι η vmax. Ναι η καλύτερη επιλογή για τα δεδομένα των αιθουσών στην Ελλάδα είναι οι Vmax... Φυσικά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις IMAX και τη σχετική τεχνολογία. http://www.imdb.com/title/tt0816692/faq#.2.1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Άρα στη Θεσσαλονίκη η καλύτερη επιλογή μας είναι η vmax. Εγω το ειδα χθες στη V max και ξενερωσα.... Πολυ χαμηλα οι υποτιτλοι με αποτελεσμα να μην τους βλεπεις καλα αν ειναι "κινητικος" ο μπροστινος σου. Επισης η εικονα ηταν αθλια, πολυ θολη, σαν να εβλεπα ταινια σε αναλογικη τηλεοραση. Θα επελεγα μια κανονικη αιθουσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Mετρια εικονα παρατηρησα κι εγω σε απλη προβολη, τη χαρακτηριζω μετρια συγκρινομενη με αλλες ταινιες που εχω δει στην ιδια αιθουσα. Οι σκηνες διαστηματος πχ σε καμμια περιπτωση δεν ειχαν την ποιοτητα αυτων του Gravity, ελειπε λεπτομερεια, βαθος, "crispness". Σαν ταινια ειναι ειναι πολυ καλη, σε καμμια περιπτωση αριστουργημα φυσικα. Αλλα οταν φτιαχνεις ταινια για ολους (με τετοια διαφημιση και hype δε πιστεψε κανεις οτι θα εβλεπε το Primer, ε επομενο ειναι να υπαρχουν παραχωρησεις ειδικα σεναριακες. 8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Mετρια εικονα παρατηρησα κι εγω σε απλη προβολη, τη χαρακτηριζω μετρια συγκρινομενη με αλλες ταινιες που εχω δει στην ιδια αιθουσα. Οι σκηνες διαστηματος πχ σε καμμια περιπτωση δεν ειχαν την ποιοτητα αυτων του Gravity, ελειπε λεπτομερεια, βαθος, "crispness". Σαν ταινια ειναι ειναι πολυ καλη, σε καμμια περιπτωση αριστουργημα φυσικα. Αλλα οταν φτιαχνεις ταινια για ολους (με τετοια διαφημιση και hype δε πιστεψε κανεις οτι θα εβλεπε το Primer, ε επομενο ειναι να υπαρχουν παραχωρησεις ειδικα σεναριακες. 8/10 silly boy, primer wasn't 5D... =] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 αληθεια ποια να ηταν η γνωμη του Nolan για το Primer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τεχνικά άρτιο - έλειπε όμως το κάτι παραπάνω. Χειρότερο από το Inception αλλά ίσως οριακά καλύτερο από το TDKR. To τέλος δε μου άρεσε καθώς υπάρχει ένα μεγάλο νοητικό άλμα μέχρι την κατάληξη - δε θα κάτσω να διαβάζω θεωρίες σχετικότητας/κβαντομηχανικής/μαύρων τρυπών για να βγάλω άκρη. Η αίσθηση που μου άφησε ήταν ότι είδα κάτι πολύ καλό αλλά έλειπε η ουσία, το υπόβαθρο, το τέλος που θα το απογειώσει. 7/10 ps: δεν είμαι hater του Nolan - αγαπημένες μου ταινίες του τo Prestige και το TDK Συμφωνώ. Το χολυγουντιανό τέλος και το πολύ μελόδραμα χάλασε την αρχική καλή εντύπωση. Από επιστημονικής φαντασίας το γύρισε στο μεταφυσικό και το μελόδραμα. Κατά τ'αλλα αξίζει το 7/10. Παρόλη τη μεγάλη διάρκειά του, σε κρατάει καθηλωμένο και δεν είναι προβλέψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Διαβάστε τι γράφει ο Neil deGrasse Tyson https://twitter.com/neiltyson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Έχω πρόβλημα τελείωσε. Δεν έχω δει την ταινία, μπήκα χαλαρά να διαβάσω τα tweets του σαν αθώος βλάκας που είμαι. Πάρε 5-6 spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Παρτε και λιωστε. Ειδικα για αυτο το θεμα ειναι ταμαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τεχνικά άρτιο - έλειπε όμως το κάτι παραπάνω. Χειρότερο από το Inception αλλά ίσως οριακά καλύτερο από το TDKR. To τέλος δε μου άρεσε καθώς υπάρχει ένα μεγάλο νοητικό άλμα μέχρι την κατάληξη - δε θα κάτσω να διαβάζω θεωρίες σχετικότητας/κβαντομηχανικής/μαύρων τρυπών για να βγάλω άκρη. Η αίσθηση που μου άφησε ήταν ότι είδα κάτι πολύ καλό αλλά έλειπε η ουσία, το υπόβαθρο, το τέλος που θα το απογειώσει. 7/10 ps: δεν είμαι hater του Nolan - αγαπημένες μου ταινίες του τo Prestige και το TDK Συμφωνώ. Το χολυγουντιανό τέλος και το πολύ μελόδραμα χάλασε την αρχική καλή εντύπωση. Από επιστημονικής φαντασίας το γύρισε στο μεταφυσικό και το μελόδραμα. Κατά τ'αλλα αξίζει το 7/10. Παρόλη τη μεγάλη διάρκειά του, σε κρατάει καθηλωμένο και δεν είναι προβλέψιμο. Κατάλαβες τι είδες? Γιατί μίλησες για μεταφυσικό...Επίσης επειδή μπήκε το ανθρώπινο στοιχείο μέσα σημαίνει ότι έβαλε μελό κ μάλιστα χολιγουντιανο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα