Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο τερμινατορ δεν ειναι τοσο εμφανες αμα ειναι closed loop η αμα αλλαζει το παρελθον. Στο 12 monkeys δεν αφηνει περιθωριο για αλλες ερμηνιες.

τι λες, στο Τ ειναι ξεκαθαρο πως ειναι closed loop εξαιτιας αυτου:

T2_sarah_polaroid.jpg

Δημοσ.

Says who? H Marvel και η DC? Προσωπικα πιστευω οτι το fixed timeline ειναι πιο ¨πιθανο¨...

>implying οτι ασχολειται κανεις με marvel & DC

also

υπαρχουν απειρες συζητησεις πανω σε αυτο το θεμα απο ανθρωπους που δεν ειναι ερασιτεχνες φυσικοι, αρχαιολογοι, οικονομολογοι ητοι καλαμαράδες.

#google_will_set_u_free

Δημοσ.

η φωτο με τα timelines εχει ενα λαθος: στο Τ2 δεν υπαρχει alternate timeline, το τελος της ταινιας το αφηνει αοριστο αυτο.

Δημοσ.

η φωτο με τα timelines εχει ενα λαθος: στο Τ2 δεν υπαρχει alternate timeline, το τελος της ταινιας το αφηνει αοριστο αυτο.

ισως, εγω για τις γενικες και πιο γνωστες θεωριες το ποσταρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ανιση ταινια. οι σκηνες στο διαστημα ειναι καταπληκτικες. οι σκηνες στην Γη ειναι δακρυβρεχτες μεχρι αηδιας. η τριτη πραξη και το final resolution ειναι το χειροτερο κομματι της ταινιας.

τεχνικα ειναι αρτια με εξαιρεση το sound mixing. δεδομενου οτι θα διαβαζεις υποτιτλους, δεν θα εχεις μεγαλο θεμα με αυτο.

συμφωνώ απόλυτα...

όσο για το τελευταίο, οι υπότιτλοι ήταν ..

Δημοσ.

Ναι την πρώτη ημέρα προβολής 22.20 παράσταση στη μέση της ταινίας 29 λεπτά διάλειμμα και πέντε λεπτά μέχρι να κάτσουν οι μπροστά ενώ έπαιζε η ταινία και σε λάθος σημείο. Εμένα μου το χάλασε και δεν πρόκειται να ξαναπάω. Πάω πιο φτηνά στα στερ αν είναι να τρώω διάλειμμα στη μάπα με χαζές να πουλάνε ποπ κορν

Δημοσ.

Ειχα δει πρώτη φορά το Inception στα Στερς και μια εβδομάδα μετά στο Vilage. Από τότε συνειδητοποίησα οτι θα πρέπει να πηγαίνω μόνο Village. Χθες είχε διάλειμμα 5 λεπτών πάντως.

Δημοσ.

Οχι, ο Νολαν το σνομπάρει γιατί τον περιορίζει στο φορμάτ που προτιμά.

Ευτυχώς πάντως που υπάρχουν ακόμα μερικοί σκηνοθέτες που έχουν τη δυνατότητα να γυρίζουν τις ταινίες τους όπως τις οραματίζονται οι ίδιοι και όχι όπως τους λένε οι φραγκοφονιάδες παραγωγοί.

• Like 1
Δημοσ.

ναι, γιατι τι πιο γαματο απο το να βλεπεις να αλλαζει το screen ratio κατα την διαρκεια της ταινιας.

ο Νολαν πρεπει να αποδεχτει την πραγματικοτητα: τα παντα θα ειναι ψηφιακα αργα η γρηγορα. 

Δημοσ.

Σχεδόν κανείς δε το παίρνει χαμπάρι ότι αλλάζει το ratio, πίστεψε με. Εγώ για να το προσέξω, έπρεπε πρώτα να μου το πούνε. Εχει και κάποια λογική που το κάνει αυτό πάντως, το αλλάζει μόνο σε πολύ συγκεκριμένες σκηνές.

Αλλο θεμα το ψηφιακό φιλμ και άλλο θέμα η χρήση 3D.

Οπως και να χει, πριν δεν αναφέρθηκα στο αν ο Νολαν είναι σωστός ή λάθος στο τρόπο που γυρίζει τις ταινίες του, αλλά στη σημασία του να έχουν το πάνω χέρι οι σκηνοθέτες στη δουλειά τους, ανεξάρτητα από τις επιλογές που θα κάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...