Kasrith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ελπιζω να μην επαιξε advanced screening γιατι αν ισχυουν αυτα που λεγονται στου web τοτε θα ειναι μεγαλη φολα Δεν νομίζω να έχει παιχτεί απο τώρα, εκτός αν το χουν δείξει σε επιλεγμένα critics. Στο TIFF πάντως δεν ήταν
viper2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω να έχει παιχτεί απο τώρα, εκτός αν το χουν δείξει σε επιλεγμένα critics. Στο TIFF πάντως δεν ήταν μακαρι...
KilliK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ελπιζω να μην επαιξε advanced screening γιατι αν ισχυουν αυτα που λεγονται στου web τοτε θα ειναι μεγαλη φολα advanced screening θα γινει 2 ημερες πριν την επισημη πρεμιερα για την non-digital εκδοση της ταινιας. εσυ που διαβασες αυτες τις φημες για την ταινια; εχεις λινκς; θελω να δω τι λενε.
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 χαθηκαν τα comments επειδη σβηστηκε το thread.
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) PICS Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2014 από KilliK 6
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 10 WTF Things We Just Spotted In The Latest Interstellar Trailer http://www.cinemablend.com/new/10-WTF-Things-We-Just-Spotted-Latest-Interstellar-Trailer-67479.html
SeQuel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ον τοπικ: Νολαν και timetravel. Τι άλλο μπορεί να θέλει κάνεις? Ας μην αφήνουμε και απ'έξω το γεγονός πως το μουσικό κομμάτι της αναμενόμενης ταινίας το έχει αναλάβει ο κύριος Hans Zimmer (Dark knight, Inception, Pirates, Gladiator κ.α. πάρα πολλά που τώρα δεν μου έρχονται). Λουκουμάκι δηλαδή! 1
NewProject Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ας μην αφήνουμε και απ'έξω το γεγονός πως το μουσικό κομμάτι της αναμενόμενης ταινίας το έχει αναλάβει ο κύριος Hans Zimmer (Dark knight, Inception, Pirates, Gladiator κ.α. πάρα πολλά που τώρα δεν μου έρχονται). Λουκουμάκι δηλαδή! και Rush (2013) !!!
SeQuel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Φυσικάαα..είναι πάρα πολλές οι ταινίες που έχει ασχοληθεί. Πάντως επειδή σαν συνθέτης έχει μία κλίση προς το αστρό-φανταστικό και μαζί με τον Νολαν που έχει μία τάση και αυτός στο Sci-Fi το ταινιάκι θα λέει..
free@last Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ας μην αφήνουμε και απ'έξω το γεγονός πως το μουσικό κομμάτι της αναμενόμενης ταινίας το έχει αναλάβει ο κύριος Hans Zimmer (Dark knight, Inception, Pirates, Gladiator κ.α. πάρα πολλά που τώρα δεν μου έρχονται). Λουκουμάκι δηλαδή! Κι αυτή την επικούρα :rolleyes: 1
V for Vagelis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Οχι και Pirates ρε παιδιά... Προσωπικό αγαπημένο του Zimmer το Thin Red Line. Και ακολουθούν Last Samurai, Lion King, Pearl Harbor, Gladiator, Batman Begins, Da Vinci Code. 1
SeQuel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Οχι και Pirates ρε παιδιά... Προσωπικό αγαπημένο του Zimmer το Thin Red Line. Και ακολουθούν Last Samurai, Lion King, Pearl Harbor, Gladiator, Batman Begins, Da Vinci Code. Χαχαχα pirates, pirates αλλά για την ηλικία που τα πρωτοείδα εγώ πριν 10 χρόνια ήταν όνειρο Όσο για τα παραπάνω παιδιά, παραδείγματα έφερα που μου ήρθαν πρώτα στο κεφάλι, ο τύπος είναι ταλέντο
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 What We Learned (and Didn't Learn) from the New 'Interstellar' TV Spots https://www.yahoo.com/movies/what-we-learned-and-did-not-learn-from-the-new-98752167517.html ολα τα tv spots μαζεμενα εδω: https://www.youtube.com/user/CBMTrailers/search?query=interstellarhttps://www.youtube.com/user/avindustries13/search?query=interstellar
Kasrith Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Βάλτα ρε συ σε ένα spoiler γιατί κάθε φορά που ανοίγω το θέμα να δω νεο μήνυμα τρώω το space bar για να περάσω το μήνυμα!
KilliK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 φαινεται πως εγιναν καποια preview screenings, και οι πρωτες εντυπωσεις μιλανε για μια σχεδον ανω του μετριου ταινια, καλυτερη απο το TDKR αλλα χειροτερη απο το Inception. ιδωμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα