Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένα φτυάρι στο topic, για να αναφέρουμε ότι ο Kip Thorne πήρε Nobel Φυσικής...

• Like 5
Δημοσ.

Λατρεμένη ταινία την οποία έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον 20 φορές αν και δεν συνηθίζω να βλέπω μια ταινία περισσότερο από 2-3 φορές. Μόνο το interstellar και το Benjamin Button (επίσης λατρεμένη ταινία). 

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο το interstellar και το Benjamin Button (επίσης λατρεμένη ταινία). 

Ουάου! Διάλεξες τις 2 από τις 3 ταινίες που αρέσουν μεν στους περισσότερους, αλλά όχι σε μένα (η τρίτη είναι το City of God). Θυμήσου να μην ακούσεις προτάσεις από μένα, θα το μετανιώσεις! :-) Χαχα, sorry για το offtopic.

Δημοσ.

Ένα φτυάρι στο topic, για να αναφέρουμε ότι ο Kip Thorne πήρε Nobel Φυσικής...

41Ii8OmMy0L._SX384_BO1,204,203,200_.jpg

Πολύ καλό το εν λόγω βιβλίο του.

Εξηγεί,μεταξύ άλλων, απταίστως γιατί επέλεξε να εργαστεί με τον Νόλαν και πως συμβίβασε την επιστήμη με την δραματουργία σε αναλύτικότατα κεφάλαια.

• 4 μήνες μετά...
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αλλο ενα φτυαρι στο τοπικ επειδη το εβγαλε το youtube μπροστα μου. Ο τυπος ειχε πλακα: "Ξερετε πιανο?" Και η κοπελα σε φαση "ε κατι λιγα"

• Like 9
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σε περίπτωση που του διέφυγε σε κάποιον. Προσωπικά θα πάω Σάββατο κατά 99%

Screenshot_20230918_174533_Opera.jpg

Η αίθουσα 1 στο Cosmos είναι basic af? Κρίμα που δεν έχει καμία dolby atmos

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίστευτη 2η εμπειρία. Αν έμενα Θεσσαλονίκη σίγουρα θα το ξανά έβλεπα. Αύριο έχω κλείσει οπενχαιμερ imax cineplexx. Θα πάρω την δόση μου από Νολαν για αυτόν τον μήνα 🤣

Οριακά ούτε καρφίτσα δεν ακουγόταν. Πιστεύω όλοι είχαν έρθει για επανάληψη. Δεν άκουγες απορίες, ερωτήσεις κτλ 

Screenshot_20230923_013901_Gallery.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχει πλάκα να διαβάζεις παλιά σχόλια και την απελπισμένη προσπάθεια να θαφτει μια απο τις καλυτερες ταινίες της τελευταίας 20ετία.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, pontez2 said:

Έχει πλάκα να διαβάζεις παλιά σχόλια και την απελπισμένη προσπάθεια να θαφτει μια απο τις καλυτερες ταινίες της τελευταίας 20ετία.

10+ χρόνια μετά, κι όχι μόνο μιλάμε για μια από τις καλύτερες sci-fi ταινίες όλων των εποχών, αλλά δεν έχουμε δει και τίποτα άλλο από τότε, που να την πλησιάζει.

Η ταινία έκανε όλες τις επόμενες sci-fi (και πολλές από τις προηγούμενες) να μοιάζουν παιδικά παραμυθάκια.

Επεξ/σία από Sugizo
  • Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...