atssssss Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που μαζικά να μετονομάζει αρχεία. Έχω βγάλει φωτογραφίες με την μηχανή και όταν πήγε στο IMG_9999.jpg, η επόμενη ήτανε η IMG_0001.jpg και θα ήθελα να βάλω ένα 1, μπροστά σε όλες τις φωτογραφίες από IMG_0001 και πάνω. Γνωρίζω προγράμματα που μπορούν να δώσουν ονομασία, εγώ θέλω απλά να μετονομάσω αν γίνεται...
accipio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Υπάρχουν πολλά προγράμματα για μαζική μετονομασία, η προτίμησή μου είναι το Bulk Rename Utility. http://www.bulkrenameutility.co.uk/Main_Intro.php
TheELF Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 irfanview πατάς το πλήκτρο b και επιλέγεις το batch rename,κάνε πρώτα δοκιμές σε μικρές ομάδες αρχείων μέχρι να καταλάβεις τι παίζει,μην τα κάνεις μπάχαλο
atssssss Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Χίλια ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Έκανα εύκολα δουλειά με το πρώτο πρόγραμμα
άδικος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Απορία και μόνο: Τι εννοείς γνωρίζεις προγράμματα που μπορούν να δώσουν ονομασία, αλλά εσύ θέλεις μετονομασία;
mavlamemos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ισως να μην θελει να αλλαξει το τιτλο του αρχειου απο τα metadata αλλα απλα το ονομα. Κατι τετοιο καταλαβα. Sent from my iPod touch using Insomnia
atssssss Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εννοούσα, ότι πχ υπάρχουν προγράμματα που αλλάζουν το όνομα. πχ IMG_0001 και πάνω. Αλλά δεν θέλω συνεχόμενη αρίθμηση. Θέλω ακριβώς την αρίθμηση της μηχανής, απλά απο 4ψήφιο το κάνω 5ψήφιο.
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλό το bulk αλλά πολύ μπερδεμένο το interface του ρε φίλε. Θα παραμείνω και θα προτείνω εναλλακτικά το Renamer Beta (http://www.den4b.com/?x=products&product=renamer) (την beta του 2013 όχι την κανονική έκδοση του 2011). Είναι επίσης δωρεάν, δεν θέλει εγκατάσταση, η μετονομασία βασίζεται σε rules που προσθέτεις σε λίστα, έχει realtime preview του αποτελέσματος, δέχεται μετονομασία βάση λίστας κειμένου, υποστηρίζει metatags (id3, exif κτλ) και πολλά άλλα καλούδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα