-TRANE- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Λοιπόν σκέφτομαι να αναβαθμιστω βαζωντας έναν fx 6300 η fx 8320 και είχα βάλει στο μάτι την gigabyte 970A ud3 στα 83 ευρώ αλλά βρήκα την 990 fxa ud3 στα 80 € μετεχειρει. Για ποια να πάω? Θα μπει μια 7870 tahiti Le με patriot viper Ram. Ευχαριστώ Αποστολή από το ZTE-BLADE με τη χρήση Insomnia App
farcry2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 και η δυο ειναι καλες, η πρωτη υποστηριζει crossfire και sli η κανω λαθος;
giokou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 ^^^ Και οι δύο υποστηρίζουν. Η 2η είναι σαφέστατα ανώτερη και αποτελεί κορυφαία λύση αν κάποιος πάει για oc, αλλά και για crossfire. (Split Power Plane, 8+2 phase VRM) Μεταχειρισμένη στα 80€ (δηλαδή περίπου στη τιμή της 970Α -UD3 καινούριας) και ελπίζω σε άριστη κατάσταση, ναι αποτελεί κάτι παραπάνω από συμφέρουσα αγορά. Πόση εγγύηση έχει??? @ -TRANE- Εξαιρετικός συνδυασμός ο 8320 με αυτή τη μητρική και την συγκεκριμένη 7870. 1
-TRANE- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Εγγύηση μέχρι Αύγουστο του 14. Γενικά νομίζω είναι φοβερο vfm gaming πακετάκι. Ps οι μνήμες που κοιτούσα ήταν οι patriot viper 8gb @2133 αλλά από τι είδα μέχρι 2000 υποστηρίζει η 990. θα μπορέσω να την κάνω να την δει με 2133? Αποστολή από το ZTE-BLADE με τη χρήση Insomnia App Εγγύηση μέχρι Αύγουστο του 14. Γενικά νομίζω είναι φοβερο vfm gaming πακετάκι. Ps οι μνήμες που κοιτούσα ήταν οι patriot viper 8gb @2133 αλλά από τι είδα μέχρι 2000 υποστηρίζει η 990. θα μπορέσω να την κάνω να την δει με 2133? Αποστολή από το ZTE-BLADE με τη χρήση Insomnia App
-TRANE- Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Επίσης είδα ότι υποστηρίζει μέχρι ddr3 @2000 εγώ θα πάρω κάτι ραμ στα 2133 θα μπορέσω να την κάνω να τρέξει με τόσα? Αποστολή από το ZTE-BLADE με τη χρήση Insomnia App
Foker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εγω δεν θα εβαζα καινουργια hardware σε μια μεταχειρισμενη μητρικη (ας εχει εγγυηση) , μπορει να σου δημιουργησει προβληματα και να τρεχεις . Ειναι διαφορετικο να βαλουμε πχ μια μεταχειρισμενη καρτα γραφικων σε μια καινουργια μητρικη , ευκολα μπορουμε να δουμε αν εχει προβλημα η καρτα γραφικων , την μητρικη ειναι δυσκολο να την ελενξεις και ειναι δυσκολο να αποδειξεις οτι εχει προβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα