Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχουν . Το μονο που υπαρχει ειναι ενα cf profile το 12.11 το οποιο το εχω βαλει και ανεβαζει το perfomance του far cry 3 -.-

Δημοσ.

Ναι μια χαρα :D tomb raider 130fps με fxaa no condioner, Far cry 3 ultra msaax4 90 fps, Alan wake 120fps max, Crysis 2 99fps maxed και οτι αλλο δοκιμασα δουλευε μια χαρα ΕΚΤΟΣ απο το μαμημενο BF! Θα δοκιμασω  και με τους 12.11 ...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε πεταξες ενα καρο λευτα για γραφικων δωσε και παρε ενα τροφοδοτικο μεγαλητερο.Να σου φιγει η ιδεα οτι δεν εχεις προβλημα λογο μικρου τροφοδοτικου...

Δημοσ.

Μα γιατι φωναζεις ? :( Δεν αγορασα την δευτερη καρτα,ειναι φιλου που εφυγε για στρατο και μου την αφησε σπιτι μου.. Τεστ κανω για να δω πως θα τα πηγαινα αν εκανα ποτε CF ,τροφοδοτικο δεν θα παρω για μια καρτα που δεν θα εχω σε ενα μηνα.. παρολα αυτα θα προσπαθησω να βρω ενα μεγαλυτερο ΜΠΑΣ και φταιει αυτο,που δεν το νομιζω ...

Δημοσ.

Τι να πεις.. Anyway,ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας,εξαντλησα καθε δοκιμη που θα μπορουσα να κανω,και εχει μεινει μονο η δοκιμη με αλλο τρφοδοτικο που εχει περισσοτερα watt και να εχει 4 pci express καλωδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...