Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθομαι τοση ωρα και διαβαζω στο ιντερνετ κατι για να καταφερω να παιξω ανθρωπινα το BF3 με στοκ 7950 cf. Μεσο ορο βγαζω 45-49fps και φυσικα οι καρτες να δουλευουν στο 45% των δυνατοτητων τους!!! ΕΙναι δυνατον??? Δοκιμασα με πολλους drivers αλλα σε ολους η ιδια δουλεια??? Τι παιζει ξερει κανεις?? Μπουκαλακι τον 3570κ στα 4.8Ghz ?!?!?! Αν ειναι δυνατον ομως.. μονο στο bf3 εχω προβλημα σε ολα τα αλλα games εχω κανονικα διπλασια fps....1080p αναλυση να υπενθυμησω οτι παιζω.

Δημοσ.

κάτι δεν έχεις κάνει σωστά.

Bottleneck ίσως έχεις λόγω thread  count αλλά θα φαίνεται πολύ ψηλά δηλαδή πάνω από τα 100 fps.

με 7950 cf είχα 120-200 fps όλα ultra, γράψου στο thelab.gr και κατέβασε τον atiman uninstaller από εκεί (ειδικό thread στις κάρτες γραφικών).

Να φανταστείς ότι έβλεπα τέτοια νούμερα που μετά έβγαλα την μία κάρτα και την πήγα το δεύτερο μηχάνημα, πραγματικά 7950 CF = Overkill.

Δημοσ.

Σιγουρα επαιζες Multiplayer??? γιατι στο Single Player και εγω 120+fps ειχα.. Δεν παιζει ρε σι,πεντακαθαρους drivers εχω βαλει.. Λοιποοοοον,1080p καθομαι ακινητος και εχω 45fps... Βαζω αναλυση 1680χ1050 και εχωωωωω 45 !!!!!! ΜΙΛΚΟΜΠΟΥΚΑΛΟ ναι ή οχι?? :P Πωωωω 4.9Ghz και δεν λεει να παει πανω απο 45,πραγματικα δεν γινονται αυτα...

Δημοσ.

Δεν παιζει να ειναι bottleneck φιλε μην λες μπαρουφες..

Με τιποτα.. :P

Τσεκαρε μηπως εχεις ενεργοποιημενο vsync

Δημοσ.

Σιγουρα επαιζες Multiplayer??? γιατι στο Single Player και εγω 120+fps ειχα.. Δεν παιζει ρε σι,πεντακαθαρους drivers εχω βαλει.. Λοιποοοοον,1080p καθομαι ακινητος και εχω 45fps... Βαζω αναλυση 1680χ1050 και εχωωωωω 45 !!!!!! ΜΙΛΚΟΜΠΟΥΚΑΛΟ ναι ή οχι?? :P Πωωωω 4.9Ghz και δεν λεει να παει πανω απο 45,πραγματικα δεν γινονται αυτα...

...το campaign δεν το έχω παίξει καν. Έχω 2600κ@ 4.6.

παίζω μόνο 64 Player maps και κάτω από 120 δεν έβλεπα MSAA 4* (αντε κανα 110αρι σε caspian)

Τώρα είμαι με μία κάρτα στα 1220/1650 και δεν πεφτω κάτω από 60 με τίποτα και πουθενά όλα ultra MSAA 4*  γενικά παίζω στα 80-90 ενώ σε κλειστές πίστες είμαι με 120αρια

Δημοσ.

Ωραια αφου λεω μπαρουφες πες μου ενα λογο ΓΙΑΤΙ τωρα που ειχα 35fps 1080p οταν το πηγα 1280x1024 ειχα ΞΑΝΑ 35fps !!!???? Δεν λεω λογια του αερα right now,τι γινεται οταν κανεις cf 7900 σειρα σε 1080p σας δειχνω τι παιζει.....

...το campaign δεν το έχω παίξει καν. Έχω 2600κ@ 4.6.

παίζω μόνο 64 Player maps και κάτω από 120 δεν έβλεπα MSAA 4* (αντε κανα 110αρι σε caspian)

Τώρα είμαι με μία κάρτα στα 1220/1650 και δεν πεφτω κάτω από 60 με τίποτα και πουθενά όλα ultra MSAA 4*  γενικά παίζω στα 80-90 ενώ σε κλειστές πίστες είμαι με 120αρια

Δοκιμασα και με το ATIMAN ακριβως τα ιδια πραγματα πως γινεται να μην εφαγες μπουκαλι εσυ,απειροι εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα :( Κατι αλλο που ειχες δοκιμασει??? Μα τι αλλο μπορει να φταιει ?? :/ Ωπα για μισο,σε αναλυση μιλας παντα??? Γιατι αυτο το προβλημα το εχουμε ολοι μονο στην 1080p

Δημοσ.

Οχι.. Μολις παρατηρησα οτι η δευτερη καρτα δεν λειτουργει καθολου δεν μου δειχνει καθολου το usage της... Σε αλλα παιχνιδια λειτουργει κανονικα ....

Δημοσ.

Turning off Virtual Page File το εκανες γιατι εχει θεμα το bf3 με τα windows?

με αυτα fps παιζω εγω με το συστημα της υπογραφης μου...

Δημοσ.

Ωραια αφου λεω μπαρουφες πες μου ενα λογο ΓΙΑΤΙ τωρα που ειχα 35fps 1080p οταν το πηγα 1280x1024 ειχα ΞΑΝΑ 35fps !!!???? Δεν λεω λογια του αερα right now,τι γινεται οταν κανεις cf 7900 σειρα σε 1080p σας δειχνω τι παιζει.....

Δοκιμασα και με το ATIMAN ακριβως τα ιδια πραγματα πως γινεται να μην εφαγες μπουκαλι εσυ,απειροι εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα :( Κατι αλλο που ειχες δοκιμασει??? Μα τι αλλο μπορει να φταιει ?? :/ Ωπα για μισο,σε αναλυση μιλας παντα??? Γιατι αυτο το προβλημα το εχουμε ολοι μονο στην 1080p

φυσικά 1080p, ποιος άλλος έχει το πρόβλημα;; εγώ δεν το έχω ξανα-ακούσει.

Το μπουκάλι είναι μόνο με 4 thread και πάντα σε πολύ υψηλά fps.

Δημοσ.

Μαλλον αυτο με το page file βοηθησε διοτι τουλαχιστον τωρα ανεβαινουν μερικες φορες.Ευχαριστω πολυ. Το προβλημα ομως παραμενει ειμαι μεσα σε κτηριο που ειναι κλειστος χωρος εχω 35-40Fps,αλλα πλεων δουλευει και η 2η καρτα καλυτερα τωρα αλλα παλι στα fps διαφορα δεν ειδαμε.. :/ Να σας πω,παιζει ρολο που στην δευτερη καρτα αντι για 2xpci express εχω βαλει τα ανταπτορακια που συνδεονται με το τροφοδοτικο?? 

Δημοσ.

Απλα κατι δεν εχεις κανει καλα με τους οδηγους της καρτας σου. δοκιμασε να απενεργοποιησεις το CF μηπως αλλαξει κατι. Με τη καρτα της υπογραφης μου σε 1680χ1050 με 4πλο antialising και εχω 55-60 fps με vertical sync on

Δημοσ.

Καθομαι τοση ωρα και διαβαζω στο ιντερνετ κατι για να καταφερω να παιξω ανθρωπινα το BF3 με στοκ 7950 cf. Μεσο ορο βγαζω 45-49fps και φυσικα οι καρτες να δουλευουν στο 45% των δυνατοτητων τους!!! ΕΙναι δυνατον??? Δοκιμασα με πολλους drivers αλλα σε ολους η ιδια δουλεια??? Τι παιζει ξερει κανεις?? Μπουκαλακι τον 3570κ στα 4.8Ghz ?!?!?! Αν ειναι δυνατον ομως.. μονο στο bf3 εχω προβλημα σε ολα τα αλλα games εχω κανονικα διπλασια fps....1080p αναλυση να υπενθυμησω οτι παιζω.

ρωτα τον @gamer hd που εχει και αυτος 7950cf 

Δημοσ.

Λετε να φταιει το τροφοδοτικο που ειναι 550watt ?! Μα γιατι σε ολα τα παιχνιδια να εχω τα διπλασια fps και σε αυτο τα μισα απο οσα εχω με την μια ?? :(

@Donac Τα βυσματα ειναι ολα pci express ή εχεις συνδεσει και ανταπτορακια πανω?? Ποιο τροφοδοτικο εχεις?? Ολα τα εχω φτιαξει σωστα ,clean drivers,crossfire εχει κουμπωσει καλα,x8 pci δειχνει και το gpu z,απλα οταν ειμαι σε πιστα το msi δειχνει οτι η δευτερη καρτα υπολειτουργει ουτε 30% δεν παει το usage...

Θα ξαναδοκιμασω τις καινουργιες πιστες και θα ξαναενημερωσω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...