Προς το περιεχόμενο

Επειγόντως ανάκτηση διεγραμένων αρχείων!!!

sixlibixlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά βοήθεια!!! Κατά λάθος έσβησα από τον εξωτερικό σκληρό στο iMac ένα φάκελο 160 Gb με σημαντικότατα αρχεία! Πείτε μου ότι υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσω! Ευτυχώς δεν έκανα secure delete!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε με το recuva ή το active file recovery και σε περίπτωση που τα βρει θα τα ανακτήσεις σε άλλον σκληρό δίσκο και όχι στον ίδιο.

Δοκίμασε με το recuva ή το active file recovery και σε περίπτωση που τα βρει θα τα ανακτήσεις σε άλλον σκληρό δίσκο και όχι στον ίδιο.

Όπα μόλις τώρα είδα ότι αναφερόσουν σε IMAC.Δεν ξέρω αν τα παραπάνω προγράμματα δουλεύουν σε IMAC

Όπα μόλις τώρα είδα ότι αναφερόσουν σε IMAC.Δεν ξέρω αν τα παραπάνω προγράμματα δουλεύουν σε IMAC

Δεν δουλεύουν αλλά και πάλι σε ευχαριστώ!!! Θα βάλω τον εξωτερικό δίσκο σε windows pc!

Πως τα κατάφερες τελικά; Για να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι (ελπίζω να μη χρειαστεί :-)  )

Καταρχήν και πάλι ευχαριστώ!!! Λοιπόν... ´Ηταν αρκετά απλό! Από όλα όσα διάβασα στο διαδίκτυο το κλειδί είναι να μην γράψεις οτιδήποτε καινούριο στο δίσκο μετά από τη λάθος διαγραφή των αρχείων, διότι όταν διαγράφεις ένα αρχείο, αυτό συνεχίζει να υπάρχει στο δίσκο, απλά δεν φαίνεται και δεν <<δεσμεύει>> το χώρο στο δίσκο, οπότε ό,τι νέο γράφεις εκεί αντικαθιστά το χώρο που ήταν γραμμένο το χαμένο αρχείο που ψάχνεις, οπότε μειώνει και τις πιθανότητες πλήρους ανάκτησης του. Εγκατέστησα λοιπόν το wondershare photo recovery (special thanks to Ozelot) και έκανα scan το δίσκο ( έχοντας τικάτει την επιλογή deep scan). Βρήκα το φάκελο που έψαχνα και έκανα recover σε άλλο δίσκο. Μου πήρε 1 ώρα και 40 λεπτά για 200 Gb! Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!

• Like 1

Πάντως, μιας και η αθέλητη διαγραφή αρχείων είναι μια πονεμένη ιστορία θα μπορούσε να πει κανείς, εγώ ησύχασα από ένα τέτοιο ενδεχόμενο με το TrashMagic 2. Κοντολογίς ότι καταλήγει στον κάδο δεν διαγράφεται αλλά μεταφέρεται και φυλάσσεται στο cache του utility για μέχρι μια εβδομάδα. Για να ανακτηθεί δε (recover) με απόλυτη αξιοπιστία, απαιτούνται δυο click.

Βέβαια κοστίζει € 30, αλλά αρκετά συχνά βγαίνει σε προσφορά με έκπτωση μέχρι 50%. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του. 

@sixlibixlis, χάρηκα που βοήθησα. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...