fraa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλημερα παιδια.Εχω τον παραπανω επεξεργαστη με την stock ψυκτρα και θελω να την αλλαξω. Μπορω να δωσω γυρω στα 40 ευρω και κατι.Να πω πως η μητρικη μου ειναι η asus sabertooth 990fx και ram εχω 2 modules των 8gb kingston hyperxbeast 1866.Σκεφτομαι να βαλω καποια στιγμη και το hyperx fan.Ποια ψυκτρα θα χωραει χωρις να βρισκει στις ram? Να πω πως τις ram δεν τις εχω τοποθετησει ακριβως διπλα αλλα στα δυο ποιο ανοιχτα σε χρωμα slots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Περισσότερο πρέπει να σε νοιαζει το υψος της για να χωράει στο κουτι... Πιο κουτί έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 εχω το thermaltake commander ms-i και gpu την asus hd7770 2gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 xigmatek gaia με υψος 159mm (χωραει σιγουρα) και thermalright true spirit 120 161mm (παιζει) οπως και coolermaster 212 hyper evo 161mm (παιζει) προσωπικα θα πηγαινα στην δευτερη μιας και κατεχω και τις πρωτες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) +1 στην true.Κρίμα που δεν χωράνε κανά 2 που μου ρθαν στο μυαλό. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2013 από Millennium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Η Coolermaster 212 Evo είναι 158.5mm,οπότε λογικά χωράει. Εγώ αυτή φοράω και είμαι ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ευχαριστω πολυ για τις προτασεις παιδια!! θα παω με το τοςερ στο μαγαζι να δω ποια κανει και να την τσιμπησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα