CrazyV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Αγόρασα εχθες εναν ανταπτορα USB συγκεκριμενα τον Turbo-X WLN-300 , εγκατεστησα το λογισμικο αλλα οταν συνδεσα το στικακι δεν εβρισκε driver. Τηλεφωνησα στο πλαισιο απο οπου το πηρα και μου ειπαν να τσεκαρω για ανανεωση του driver , εγκαταστηθηκε απο τα αρχεια του δισκου αλλα εβγαλε σφαλμα και παλι δεν αναγνωριζεται το USB.Προς το παρον προσπαθω επανεγκατασταση του λογισμικου απο την αρχη αλλα μαλλον δεν θα εχει αποτελεσμα γι αυτο κ απευθυνθηκα εδω.Εαν μπορει να βοηθησει καποιος , ευχαριστω πολυ.
jim_p Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Αν το εχεις συνδεδεμενο πανω σε καποιο usb hub, βγαλτο και βαλτο σε μια απο τις κανονικες usb του υπολογιστη σου.
CrazyV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 βρηκα πως να το εγκαταστησω σωστα και ειχα κανονικα ιντερνετ , αλλα ξαφνικα κατι κρασαρε μαλλον και δεν εχω ιντερνετ , δεν ξερω τι ακριβως γινεται παντως προσπαθω να κανω συνδεση και δεν πραγματοποιειται
mastor10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 κοιτα πριν παρεις κατι και τις κριτηκες Κατά : Μετά απο 1 μηνα λειτουργίας περίπου, μου κάνει ΣΥΝΕΧΩΣ και καθημερινά αποσυνδέσεις, με αποτέλεσμα να με πετάει εξω απο online παιχνίδια, καθώς και απο οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες στο διαδίκτυο! πηγαινε το πισω και ζητα αλλαγη http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/asirmates-kartes/Turbo-X-Wireless-USB-Adapter-N300-with-Antenna.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα