Προς το περιεχόμενο

Να παρω ipad mini?

darkonmusic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οποιος εχει ας βοηθησει παρακαλω..

εχω αλλαξει αρκετα tablets και τωρα σκεφτομαι για το ipad mini

ο chrome υποστηριζει desktop site οπως στο android?

μπορεις να κανεις copy-paste το url εικονας?

η μπαταρια κραταει?

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλημέρα. Ο chrome υποστηρίζει desktop σε όλα τα iphone/ipad κλπ (απλά πας κάτω κάτω και αλλάζεις από mobile site σε desktop).

Δεν ξέρω αν είχες ipad κανονικό ποτέ (αυτό έχω εγώ), αλλά η μπαταρία κρατάει ΠΑΡΑ πολύ. Με βαριά χρήση βγάζει 10-12 ώρες άνετα. Το μόνο με το ipad mini vs ipad είναι αν προτιμάς 7 ίντσες ή μεγαλύτερο (9.7). 

copy/paste μπορείς μια χαρά να κάνεις τα πάντα. Στον τομέα των tablets ανεπιφύλακτα ipad/ipad mini.

Συμφωνώ σε ολα με την Marilina , αν και εγώ εχω το κανονικό ipad (9.7) αν δεν σε ενοχλούν οι ίντσες παρτο χωρίς σκέψη ασε που ειναι και πολύ ελαφρύ οσο για τα υπόλοιπα τα ειπε η Marilina

ειχα το ipad  το πρωτο μετα πηγα σε διαφορα tablets με android αλλα ολα κατι ειχαν που με χαλαγε και το σημαντικοτερο οτι κανενα δεν υποστηριζε οσα ελεγε..απο την στιγμη που μπηκε ο chrome το σκεφτομουν να ξαναπαρω ipad.ειδα και jailbreak οτι ειναι διαθεσιμο παλι και λεω να το παρω..σε μαυρο μαλλον.φαιινεται ποιο ωραιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλο ταμπλετακι θα το ευχαριστηθεις.

Αν παλι προτιμας κατι σε μικρο Αντροιντ ταμπλετ τοτε nexus 7 η' περιμενε το note 8".

Εγω με το note 10.1 ειμαι υπερευχαριστημενος αν εξαιρεσεις λιγο την αναλυση της οθονης.

Και για 7αρι μακραν η καλυτερη επιλογη σε Αντροιντ ειναι το νεξους 7.Το ειχα παλιοτερα και μονο τα καλυτερα μπορω να πω.

Επεξ/σία από Fronimitis

<p>ειχα το ipad το πρωτο μετα πηγα σε διαφορα tablets με android αλλα ολα κατι ειχαν που με χαλαγε και το σημαντικοτερο οτι κανενα δεν υποστηριζε οσα ελεγε..απο την στιγμη που μπηκε ο chrome το σκεφτομουν να ξαναπαρω ipad.ειδα και jailbreak οτι ειναι διαθεσιμο παλι και λεω να το παρω..σε μαυρο μαλλον.φαιινεται ποιο ωραιο</p>

Καμια σχεση το πρωτο ιπαντ με τα αλλα.προσωπικά θα σου προτεινα να πας στο ipad 3. Η ρετινα ΤΡΕΛΛΗ διαφορα.

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Εχω το archos titanium hd που το πηρα πριν μια εβδομαδα αλλα μουφα το retina display που ελεγε..μονο στο νορμαλ παιζει καλα 1900χ1200.παω να το δω για να αποφασισω και για χρωμα.ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα και απο windows 8 μερια γιατι εχει καποια tablet στο 500αρικο οπως το asus vivotab smart,acer iconia w510που ειναι πιο ολοκληρομενα ταμπλετ γιατι τρεχουν την dekstop εκδοση...

Επεξ/σία από georsev

εγω το πηρα σε μαυρο μια χαρα ειναι το ταμπλετ η μπαταρια σκυλι 

απλα ναι εαν εχεις μαθει το ανδροιτ και δεν το σπασεις τοτε οκ θα εισαι περιορισμενος 

παντως για μπαταρια το συνιστω σκυλι εκει το ηθελα εγω για τα ταξιδια 

η οθονη οχι δεν ειναι ρετινα και φαινεται και καλα κιολας αλλα ειναι αξιοπιστο μηχανημα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...