Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Πριν λίγες εγκατέστησα στο pc της υπογραφής μου windows 7 ultimate edition x64bits

τα οποία τα'χα πάρει από το "θείο"! Λοιπόν, όλα καλά και όλα ωραία αλλά όταν πάω να κάνω install ένα πρόγραμμα και η εγκατάστασή του είναι στα ελληνικά αυτά που δείχνει μόνο ελληνικά δεν είναι! Όμως αφού γίνει η εγκατάσταση το ελληνικό μενού του προγράμματος φαίνεται μια χαρά! Μέχρι στιγμής όλες τις εγκαταστάσεις τις έχω κάνει στα αγγλικά όπου φαίνονται μια χαρά! Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Υ/Γ1: με το συγκεκριμένο cdάκι έχω κάνει άλλες 4 φορές φορμάτ και ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα

Υ/Γ2:τα windows είναι αγγλικά

Δημοσ.

Πήγαινε control panel - >Clock, Language, and Region - > Region & Language και μετα εχει 4 καρτέλες οπου θα βάλεις και στις 4 Greek

Δημοσ.

Πήγαινε control panel - >Clock, Language, and Region - > Region & Language και μετα εχει 4 καρτέλες οπου θα βάλεις και στις 4 Greek

Χμμμμμ λογικό! Βασικά είχα αλλάξει ήδη τις ρυθμίσεις που αφορούν την ώρα και τη γλώσσα του πληκτρολόγιου αλλά δε σκέφτηκα να αλλάξω και τα υπόλοιπα... Σ'ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...