Demon Lord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλημέρα παιδιά! Πριν λίγες εγκατέστησα στο pc της υπογραφής μου windows 7 ultimate edition x64bits τα οποία τα'χα πάρει από το "θείο"! Λοιπόν, όλα καλά και όλα ωραία αλλά όταν πάω να κάνω install ένα πρόγραμμα και η εγκατάστασή του είναι στα ελληνικά αυτά που δείχνει μόνο ελληνικά δεν είναι! Όμως αφού γίνει η εγκατάσταση το ελληνικό μενού του προγράμματος φαίνεται μια χαρά! Μέχρι στιγμής όλες τις εγκαταστάσεις τις έχω κάνει στα αγγλικά όπου φαίνονται μια χαρά! Μπορείτε να με βοηθήσετε; Υ/Γ1: με το συγκεκριμένο cdάκι έχω κάνει άλλες 4 φορές φορμάτ και ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα Υ/Γ2:τα windows είναι αγγλικά
SPANK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πήγαινε control panel - >Clock, Language, and Region - > Region & Language και μετα εχει 4 καρτέλες οπου θα βάλεις και στις 4 Greek
Demon Lord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πήγαινε control panel - >Clock, Language, and Region - > Region & Language και μετα εχει 4 καρτέλες οπου θα βάλεις και στις 4 Greek Χμμμμμ λογικό! Βασικά είχα αλλάξει ήδη τις ρυθμίσεις που αφορούν την ώρα και τη γλώσσα του πληκτρολόγιου αλλά δε σκέφτηκα να αλλάξω και τα υπόλοιπα... Σ'ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα