giannisTsi7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Λοιπον insomniacs θελω την βοηθεια σας!Το pcaki ενος φιλου μου ειχε καποια θεματακια και αφου αλλαχτηκε ο -τελικα-ελλατωματικος του δισκος με εναν καινουργιο και μπηκαν κανονικα τα windows εχουμε το εξης θεμα!Ο υπολογιστης ανοιγει και τρεχει το λειτουργικο κανονικα μπαινουμε στα windows ολα κομπλε μια χαρα...μολις κανουμε μια επανεκινηση αφου φορτωσουν τα windows στην επομενη οθονη πριν ανοιξει η επιφανεια εργασιας η εικονα παγωνει και δεν γινεται τιποτα...ο κερσορας δεν κουνιεται και το φορτωμα(το κυκλακι δηλαδη παγωνει)πατωντας reset ξαναγινεται αυτη η διαδικασια και μετα ως διαμαγειας ανοιγουν κανονικα...κανουμε παλι επανεκινηση ολα οκ...μολις πατησουμε τερματισμο και παμε να τον ξαναανοιξουμε μας κανει το ιδιο...για να καταλαβεται στις 10 φορες που θα κανουμε επανεκινηση η τερματισμο του 3-4 που θα τον ανοιξουμε θα κολλησει στην οθονη πριν την επιφανεια εργασιας!το λειτουργικο ειναι απο το cd που εχω κανει και εγω και δεν εχω κανενα θεμα...επισης ο σκληρος ειναι καινουργιος τον εχουμε τσεκαρει για σφαλματα κτλ και σε ολα μας βγαζει οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση...Ειναι κατι το οποιο δεν μ εχει ξανατυχει +και κατι αλλο κουλο τελειως...την πρωτη φορα μετα το φορματ εδειχνε το λειτουργικο οτι εχει 3 giga ram μετα απο επανεκινησεις κτλ πηγε στα 2 μεχρι να καταληξει στο κανονικο 1 giga...οπως δειχνει και στα bios και οπως ειναι και το κανονικο του ...πιστευω οτι το προβλημα ειναι στην μητρικη αλλα πως θα σιγουρευτω?η μητρικη ειναι η asrock 4coredual-vsta!Καταλληγω εκει γιατι τον σκληρο τον δοκιμασαμε και στο δικο μου pc με τις ιδιες διαδικασιες και δεν εκανε κανενα απολυτος προβλημα!!!τι λετε λοιπον...παμε για μητρικη????
I'm Buying Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Λιγο κουλο μου φαινεται να ειναι η μητρικη. Δοκιμασε να αφερεσεις ενα ενα τα dimmakia της Ram και προσπαθησε. Καλου κακου, ριξε και ενα repair των windows. ps1. Φανταζομαι δεν μιλαμε για windows 8 σωστα? Γιατι με τα 8 που ειχα (και εσβησα σε μια μερα) το PC κρεμαγε μετα απο 2-3 λεπτα χρησης
Demon Lord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μήπως φταίει η χωρητικότητα της Ram; 1Gb μου φαίνεται πολύ λίγο είτε βάζει windows 7 είτε 8...
ninos30 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Κάτι σε πυκνωτές μου κάνει το πρόβλημά σου. Κάνε έναν οπτικό έλεγχο αν φούσκωσε κανένας. Απ' ότι είδα η εν λόγω ΜΒ έχει απλούς capacitors.
giannisTsi7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 windows 7 32bit περναμε!οι μνημες ειναι ddr1 ειχα δοκιμασει να τις βγαλω να τρεξω με την μια κτλ ηταν ολα οκ...ως αναφορα για τους πυκνοτες που λες φιλε μου τους κοιταγα χτες εναν εναν και αποτι ειδα ηταν ολοι οκ....απο εκει και περα σιουρα θα ξαναπερασουμε τα windows αν ειναι ομως σε μενα οσο ειχα τον δισκο περασμενο δεν μου ειχαν κανει το παραμικρο...Επειδη αναφερθηκατε για την χωρητικοτητα της μνημης ναι ενοειτε για windows 7 το 1 giga ειναι λιγο...και εγω μολις το ειδα αυτο ειπα....με την μνημη κατι θα γινει...σιγουρα θα την αυξησει...το θεμα ειναι να καταλαβουμε με τα κολληματα τι γινεται τα οποια δεν ειναι συνεχομαι εκει να δουμε τι θα κανουμε...και γενικα το τι φταιει..
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Χαμένος χρόνος ότι κάνατε. Mε 1 GB RAM δεν κουνιέσαι καθόλου. Tα Windows 7-8 χρειάζονται τουλ. 2 GB...
giorgos 42 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πέρασε ένα linuxάκι να ησυχάσεις. Με DDR1 μνήμες μάλλον κάποιο P4 478 socket θα έχεις ή στην καλύτερη κάποιον ATHLON 64 σε 754 socket ... οπότε με win 7 που πας ... Το σύστημα για να βάλεις WIN 7 θέλει εξολοκλήρου αλλαγή ! Αν δίνετε 120€ για αλλαγή κοίταξε σε κανέναν athlon x4 631/ asrock a75m hvs/ 4gb ddr3 1866
giannisTsi7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 το ξερω παιδια αλλα εδω και 2 χρονια το pc ηταν ετσι ακριβος και ετρεχε windows 7!!!!!!!και μενα οταν μου το ειπε δεν τον πιστευα αλλα τι να πεις...
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 1)Για γράψε τα βασικά parts του PC. 2) Προσπαθείτε να βάλετε τη έκδοση που είχατε πρίν ή βρήκατε άλλη έκδοση ? 3) Προσπάθησε να αυξήσεις την virtual memory.
giannisTsi7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Θα πεταχτω σε λιγο απο το σπιτι του να κατσουμε να ξαναπερασουμε windows και να ξανατσεκαρω μνημες...τα parts του υπολογιστη αποτι θυμαμι προχειρα ειναι mobo asrock 4coredual-vsta ,cpu pentium 2 Quad Core η Core 2 Duo (δεν θυμαμαι ακριβος)1 giga ram ddr dual channel , gpu ati radeon hd δεν θυμαμαι κωδικο σε PCI Express και σκληρο sata 160 με ενα dvd rom με ide καλωδιοτενια!αυτα...α και ενα τροφοδοτικο 400 watt μαρκας κουκουρουκου...αποτι μου ειπε ετρεχε τοσο καιρο windows 7 και μαλιστα ultimate γιατι τον ρωτησα για ποια εκδοση....απο εκει και περα θα τσεκαρω ξανα μνημες με καποιες δικες μου παλιες ddr που εχω και θα περασω τα 7αρα home premium μην σας πω starter και βλεπουμε....θα αυξησω και την εικονικη μνημη οπως ειπε ο φιλος απο πανω και θα δουμε...απο εκει και περα οτι αλλη ιδεα εχετε παιδια ριχτε την μπας και βγαλουμε ακρη...
άδικος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 @giorgos 42: Μια χαρά συστήματα 775 υπάρχουν με ddr μνήμες. Παράδειγμα η mobo του ts αλλά και άλλες που παίρνουν μονάχα ddr. Σημασία έχει όμως πως δεν χρειάζεται εξολοκλήρου αλλαγή το σύστημα όπως αναφέρεις για να βάλει w7. Και αυτό δε το λέω επειδή ανέφερε κατόπιν τη σύνθεση του (στο περίπου) αλλά γιατί με λίγη αξιοπρεπή μνήμη και μια vga όχι οκταετίας μια χαρά τρέχουν. Γιατί να δώσει 120€; Για να μπορεί (σύμφωνα με εσένα βέβαια) να βάλει w7; Γνώμη μου είναι αν σκοπεύει ο φίλος σου να προσθέσει μνήμη, να αγοράσει 2ο χέρι ένα ζευγάρι 2x1 GB ddr2 ram που θα τις βρει πιο φθηνά από το να πάρει ddr. Αυτό όμως αφού εντοπίσετε το πρόβλημα. 1
Antwni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλά είναι να πάρει και ένα άλλο τροφοδοτικό πάντως...
giannisTsi7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Λοιπον παιδια...οι μνημες τελικα ειναι ddr2 533 και μαλιστα 3 giga!Mia 2αρα και αλλη μια 1 giga!Σημερα οταν ανοιξα τα bios μου εδειχνε 1024mb!Εβγαλα τις μνημες τις αλλαξαμε θεσεις μηπως ειναι καποια ελαττωματικη και απο τοτε μας δειχνει κανονικα 3 giga!Του ξαναεκανα format με windows 7 home premium 32 bit oμως συνεχιζεται το ιδιο θεμα με την εκκινηση των windows!Stiς 10 φορες που θα κανει εκκινηση το pcακι τις 4 τα windows θα κολλησουν πριν τιν οθονη στην επιφανεια εργασιας...κατα τα αλλα το pc λειτουργει κανονικα οσο το δουλευουμε τα windows τρεχουν κανονικοτατα και δεν κανει κανενα κολλημα....ελεγξα και την μητρικη μηπως την εχει ακουσει κανενας πυκνωτης ομως ειναι οκ...ΟΠΟΤΕ..ειτε φταιει καποιος controller στην mobo ειτε επεξεργαστης????δεν ξερω τι να πω....και αθτο που εκανε με τις μνημες ειναι καθαρα motherboard απο την στιγμη που οι μνημες ειναι οκ ετσι?η cpu ειναι core 2 duo 4400 sta 2 giga....mobo η cpu λοιπον?αυτα τα νεα δεδομενα....
rfc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλά είναι να πάρει και ένα άλλο τροφοδοτικό πάντως... και ενα πισι επισης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα