haris013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 εξαιρετικό μηχάνημα! πολύ καλή επιλογή,δεν θα το μετανιώσεις. εγώ έχω το μικρό αδερφάκι του το 7520 το οποίο είναι και αυτό διαμάντι στις 15 ιντσες
zaxarias1980 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μου ήρθε χθες το laptop όσο πρόλαβα να το δω οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι άριστες και από θέμα επιδόσεων αλλά και ποιότητα κατασκευής , σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και αν θέλει κάποιος φίλος να ρωτήσει κάτι ας μην διστάσει!
bebis4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 αν μπορεις να γραψεις ενα review θα ειναι και για αλλους αλλα και για το forum. 1
zaxarias1980 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 το τριήμερο που έρχεται θα φτιάξω ένα review και θα το postaro!
gεεckin0s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Θα ήθελα αν μπορείς κάποια στιγμή να μου πεις τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή σε idle κατάσταση.(Για σύγκριση με τις δικές μου)
zaxarias1980 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Θα ήθελα να επανέλθω με τις πρώτες μου εντυπώσεις, είμαι ενθουσιασμένος από την οθόνη που πραγματικά δεν την περίμενα τόσο καλή και όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω χαίρεσαι να δούλευεις σε μια τέτοια οθόνη. Επίσης από θέμα λεπτομερειών μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση τα ηχεία που έχει με πολύ δυνατό και καθαρό ήχο. Το πληκτρολόγιο το βρήκα normal όπως και το touchpad. Η μπαταρία κρατάει 2 ώρες και κάτι σε normal λειτουργεία. Από θέμα επιδόσεων με καλύπτει πλήρως και προς το παρόν δεν σκέφτομαι να βάλω ssd όπως λέγαμε. Δυστηχώς δεν παίζω παιχνίδια για να σας βοηθήσω περισσότερο σε θέματα όπως ποια παιχνίδια παίζει στο full κλπ. Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα και θα το πρότεινα σε φίλους και σαν ποιότητα κατασκευής αλλά και σαν επιδόσεις (για τα δικά μου πάντα δεδομένα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα