Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εξαιρετικό μηχάνημα! πολύ καλή επιλογή,δεν θα το μετανιώσεις.

εγώ έχω το μικρό αδερφάκι του το 7520 το οποίο είναι και αυτό διαμάντι στις 15 ιντσες :)

Δημοσ.

μου ήρθε χθες το laptop όσο πρόλαβα να το δω οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι άριστες και από θέμα επιδόσεων αλλά και ποιότητα κατασκευής , σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και αν θέλει κάποιος φίλος να ρωτήσει κάτι ας μην διστάσει!

Δημοσ.

Θα ήθελα αν μπορείς κάποια στιγμή να μου πεις τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή σε idle κατάσταση.(Για σύγκριση με τις δικές μου)

Δημοσ.

Θα ήθελα να επανέλθω με τις πρώτες μου εντυπώσεις, είμαι ενθουσιασμένος από την οθόνη που πραγματικά δεν την περίμενα τόσο καλή και όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω χαίρεσαι να δούλευεις σε μια τέτοια οθόνη.

Επίσης από θέμα λεπτομερειών μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση τα ηχεία που έχει με πολύ δυνατό και καθαρό ήχο.

Το πληκτρολόγιο το βρήκα normal όπως και το touchpad.

Η μπαταρία κρατάει 2 ώρες και κάτι σε normal λειτουργεία.

Από θέμα επιδόσεων με καλύπτει πλήρως και προς το παρόν δεν σκέφτομαι να βάλω ssd όπως λέγαμε.

Δυστηχώς δεν παίζω παιχνίδια για να σας βοηθήσω περισσότερο σε θέματα όπως ποια παιχνίδια παίζει στο full κλπ.

Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα και θα το πρότεινα σε φίλους και σαν ποιότητα κατασκευής αλλά και σαν επιδόσεις (για τα δικά μου πάντα δεδομένα) :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...