Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους,

Είμαι πολ. μηχανικός και ψάχνω 17αρι laptop για να κάνω την δουλειά μου.Έχω καταλήξει μετα από όσα διάβασα σε dell και συγκεκριμένα στο http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2272 το οποίο έχει 3 χρόνια εγγύηση και με ενδιαφέρει πολύ μιας και θα πληρώσω τόσα χρήματα και θέλω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη εγγύηση. Έχει κάποιος φίλος εντυπώσεις από dell 7720?

Δημοσ.

Το έχω εγώ.Χρησιμοποιείς προγράμματα για τη δουλειά σου?Αν ναι, ποια?Πάντως δε χρειάζεται να δώσεις τόσα πολλά λεφτά άμα δεν έχεις πολλές απαιτήσεις.

Νίκος.

Δημοσ.

ποιες είναι οι εντυπώσεις σου? το χρειάζομαι για την δουλειά μου και θέλω να το κρατήσω χρόνια επίσης έχω hobby τo video και θέλω πραγματικά ένα δυνατό μηχάνημα

Δημοσ.

από κριτικές που έχω διαβάσει εδώ είναι super και όπως βλέπω είναι με backlit keyboard (κάποια μοντέλα δεν έχουν),το βασικό για μένα που δίνει το + στο συγκεκριμένο είναι τα 3 χρόνια εγγύηση, οπότε με λίγα λόγια αν διαθέτεις αυτό το ποσό είναι ένα laptop εξαιρετικό !

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το αγόρασα λοιπόν το Σεπτέμβρη και από την αρχή οι εντυπώσεις μου ήταν θετικές.

Έχει φοβερή οθόνη, 1920x1080 Full HD, είναι δεδομένο ότι θα σε ενθουσιάσει και θα χαίρεσαι να βλέπεις/επεξεργάζεσαι βίντεο/ταινίες.Είναι πολύ καλή κατασκευή,έχει ωραίο touchpad, καλαίσθητο πληκτρολόγιο,πολύ δυνατό και καθαρό ήχο (έχει και subwoofer από κάτω).
Με τα προγράμματα δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, τα τρέχει όλα τέλεια χωρίς κολλήματα.

Κάποια μειονεκτήματα για μένα είναι ότι αφήνει δαχτυλιές γύρω απ'το πληκτρολόγιο άμα γράφεις πολύ ώρα και ότι το χουν φορτώσει με καμιά 15 προγράμματα της dell (τα 10 είναι άχρηστα).

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις και αυτό που βλέπω είναι πολύ καλές κριτικές και από έσας αλλά και από αυτά που έχω διαβάσει γενικότερα, αν έχει και κάποιος άλλος φίλος άποψη για το 7720 την περιμένω , thanks για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Κι εγω το εχω κατι μηνες και εχω να πω τα καλυτερα. Του εβαλα κι ενα 180αρι SSD της Intel πανω για βασικο δισκο και πραγματικα η αποκριση ειναι απιστευτη σε οτι και να του χω ζητησει.

• Like 1
Δημοσ.

Να δες Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/466964-επιλογη-laptop-για-εξειδικευμενους-και-μονο/?p=5134831">εδω

Μπανει πολυ ευκολα. Βεβαια το καλυτερο ειναι οταν παρεις τον ssd να τον βαλεις στην θεση primary δηλαδη εκει που ειναι αρχικα ο σκληρος. Ετσι θα εκμεταλευτεις στο full τις ταχυτητες του.

Δες ενα video 

• Like 1
Δημοσ.

φίλε zaxarias1980 και εγώ έτυχε να δουλέψω στο 7720 και με ssd και χωρίς και πραγματικά η διαφορά σε ταχύτητα είναι μεγάλη , πιστεύω αξίζει τον κόπο να βάλεις ssd.

Δημοσ.

το παρήγγειλα και το περιμένω να έρθει την ερχόμενη εβδομάδα και θα σας πω εντυπώσεις, ευχαριστώ για τον χρόνο σας και πάλι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...