Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι τα +2 usb, +1 pci slot, uefi bios, + raid support.. Ίσως και κάποια άλλη μικρή λεπτομέρεια που να μου διαφεύγει.

Δημοσ.

το raid ειναι ενδιαφερον χαρακτηριστικο...

what do, what do

ερωτηση

εχω καποιες μνημες αλλα δεν ξερω ταυτοτητα [παιζαν σε εναν core2duo], λετε να παιζουν σε αυτην την μητρικη ή θα ψαξω για αλλες?

αν οχι τοτε, τι ψαχνω?

thanks 

Δημοσ.

το raid ειναι ενδιαφερον χαρακτηριστικο...

what do, what do

ερωτηση

εχω καποιες μνημες αλλα δεν ξερω ταυτοτητα [παιζαν σε εναν core2duo], λετε να παιζουν σε αυτην την μητρικη ή θα ψαξω για αλλες?

αν οχι τοτε, τι ψαχνω?

thanks 

Mαλλον ειναι ddr2 οποτε θα χρειαστεις αλλες... Τσεκαρε πρωτα τις δικες σου, αν όντως ειναι ddr2 πας εδω: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E22E58856624B7F19B8F0014C2625C7B&pa=2E4C2FDB42B72747ADC5850EF747CE53

Απο μητρικες και εγω συστηνω την H77 Pro4/MVP αν εχεις τα χρηματα, την B75 Pro3 αν δεν τα εχεις. Επισης δες και αυτην: http://www.skroutz.gr/s/1700194/Asrock-Z77-Pro3.html σε περιπτωση που σε ενδιαφερει να κανεις OC. Εχεις κλειδωμενο επεξεργαστη όμως οποτε μην περιμενεις φοβερο κλοκαρισμα. Μια μικρη βελτιωση στις επιδοσεις θα κερδισεις σε καποιες εφαρμογες.

Δημοσ.

ρε παιδες μια ερωτηση

απο μνημες βλεπω οτι κυκλοφορουν στικακια 8gb και εχουν σχεδον την ιδια τιμη με αυτα των 2Χ4gb. 

Υπαρχει θεμα αν προτιμησω το 1 stick των 8 αντι για τα 2 stick των 4?

Βασικα αυτο που θελω να πω ειναι: υπαρχει περιπτωση να μου βγαλει ασυμβατοτητα σε βαθος χρόνου?

THANKS

Δημοσ.

Συμβαίνει κάτι φορές, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο. Αν και  εδώ που τα λέμε, 16g σε έναν i3, είναι πολλά. Δεν νομίζω, σαν επεξεργαστής να μπορεί να αξιοποιήσει τόση ram. Εκτός αν δουλεύεις επάγγελματικά, προγράμματα επεξεργασίας κλπ, που εκεί ανεξάρτητα απο την ram, θα σε κόβει ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

ουτε σαν server, θα μπορεσει να αξιοποιήσει 16gb ram?

Ρωταω γιατι, βρηκα μια πολυ καλη τιμη...

:ph34r:

Δημοσ.

Τα 16GB ram έχουν συγκεκριμένη χρήση την κάνεις ? την θέλεις .. δεν την κάνεις δεν την θέλεις για HomePc σε συνάρτηση με το τι δυνατότητες σου δίνει ο επεξεργαστής εγώ την βρίσκω υπερβολική τώρα αν είναι συμφέρουσα αγορά και την παίρνεις σε τιμή 8GB αυτή είναι μια άλλη προσέγγιση.

Δημοσ.

βασικα βρισκω 8γιγα με 40 ευρω και 16γιγα με 70 ευρω.

το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο μηχανημα θα παει για win server χρηση [ftp, media, sql, etc].

Επισης,

ειδα οτι στο προτυπο zfs, χρειαζεσαι 1γιγα για καθε τερα δισκου, και αναρωτιεμαι αν παιζει κατι παραπλησιο και σε σερβερ περιβαλλον.

:ph34r:   

Δημοσ.

Τελικά τον ακούμπησες στην μητρική; Μιλάμε έκλαψα με τον τίτλο...

Προσέξτε τι γράφετε γιατί έχουμε και ανώμαλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...