WalkerSW Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ρε συ σε ποσά ακόμη θέματα θα βάλεις την ίδια ερώτηση? περίμενε να σου έρθει η παραγγελία να βάλεις τα ανεμιστήρια και αν έχεις πρόβλημα πάλι το ξανά συζητάμε .
mxs89 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 GIGABYTE GEFORCE GT430 GV-N430-2GI 2GB PCI-E RETAIL GIGABYTE GEFORCE GT430 GV-N430-2GI 2GB PCI-E RETAIL PER.516466 Κατηγορία ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ | GIGABYTE στην κατηγορία ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Υποκατηγορία PCI-E • Δείτε περισσότερα στην Κεντρική σελίδα Καρτών γραφικών • Ψύξτε αποτελεσματικά την κάρτα γραφικών σας Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες 62.53 € περιλαμβάνει ΦΠΑ Περιγραφή Gaming νέας γενιάς με την ποιότητα της GIGABYTE! Η νέα GeForce GT 430 της nVidia, προσφέρει αυξημένες επιδόσεις σε όλους τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών. Ακόμα παρέχει υποστήριξη των τελευταίων τεχνολογικών καινοτομιών της nVidia όπως PhysX, Cuda και DirectX 11 καθιστώντας νέο επίπεδο στη φυσική συμπεριφορά των παιχνιδιών με περισσότερο ρεαλισμό. Μια κάρτα που δεν θα απογοητεύσει κανέναν gamer! Chipset: GeForce GT 430. Μέγεθος μνήμης: 2 GB GDDR3 στα 128bit. Engine Clock: 700 MHz. Memory Clock: 1600 MHz. Shader Clock: 1400 MHz. Έξοδοι: 1x DVI-I, 1x HDMI, 1x D-Sub. Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: DirectX 11, OpenGL 4.1, NVIDIA SLI, NVIDIA CUDA, NVIDIA PhyX. Card Bus: PCI Express 2.0. Εγγύηση: 3 χρόνια. DOA 7 ημερών Βαθμολογία & Σχόλια προιόντος (1 σχόλιο) Βαθμολογία 9 Σύνολο ψήφων: 1 Σχολιάστε και ψηφίστε Από χρήστη KARAGIANNIDIS ARXIMIDIS - Βαθμολογία 9 Πολύ καλή κάρτα για τα λεφτά της. Την έχω βάλει στο παλιό μου κουτί με Intel Pentium E2200 στα 2,2 και πετάει. Παίζει ακόμα και μερικά καινούρια παιχνίδια. Βαθμολογία -12345678910 email Σχόλιο Τα σχόλια σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτά Αποστολή Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους και Προυποθέσεις χρήσης καθώς και τους όρους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αναγράφονται στο site. escalator3 εχω το ιδιο μηχανημα, quad core6600 2.4,2x1 GB RAM DDR2 667MHZ,32bit, μητρικη εχω αλλαξει GA-G41M-ES2L αλλαξα ανεμιστηρακι 5 ευρω και δουλευει μια χαρα,πηρα και την GT 430
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα