Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια 8600 GT με τα απο 7 χρονια η ψυκτρα μου κανει θορυθο, αλλα παιζει κανονικα,που θα βρω ψυκτρα.PER.516928.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ είσαι.

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1810/Arctic-Cooling-Accelero-L2-Plus-VGA-Cooler

Eναλλακτικά, μπορείς να βάλεις λίγο λιπαντικό μέσα στον ανεμιστήρα (θα φύγει ο θόρυβος για λίγο καιρό) και να αλλάξεις και θερμοαγώγιμη πάστα επ'ευκαιρία. Επίσης αν βγάλεις το καπάκι (αυτό που μοιάζει με περικεφαλαία), μπορείς να βάλεις έναν άλλον ανεμιστήρα 40mm. Θα θέλει λίγο πατέντα στην στερέωση, αλλα αν θέλεις να το κάνεις υπάρχουν τρόποι.

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχάσεις πριν τοποθετήσεις την νέα ψύκτρα, να καθαρίσεις τα υπολείματα απο την παλιά πάστα στο τσιπάκι της κάρτας (με βαμβάκι και οινόπνευμα). Η accelero έχει δικιά της πάστα, οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις άλλη. Απλά την τοποθετείς (προσεκτικά ε!) και την βιδώνεις.

Δημοσ.

(PER.516928) BIOSTAR GF 8600GT 512MB PCI-E RETAIL blank.gif

Η κυκλοφορία των Vista δημιούργησε την ανάγκη για υποστήριξη στο πρότυπο DirectX 10. Το κόστος των καρτών που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα όμως ήταν απαγορευτικό για τον μέσο χρήστη. Με μεγάλη χαρά, το e-shop.gr παρουσιάζει την οικονομική κατηγορία των καρτών νέας γενιάς της σειρας 8 της NVidia, οι οποίες υπόσχονται να ικανοποιήσουν τον μέσο χρήστη που επιθυμεί να έχει την υποστήριξη στις τελευταίες τεχνολογίες και να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες που του δίνει το DirectX 10. Μια νέα υλοποίηση από την εταιρία Biostar, βασισμένη στο chipset GeForce 8600GT της Nvidia, με 512MB διαθέσιμη μνήμη και αρκετά υψηλούς χρονισμούς.

• Chipset: GeForce 8600GT.
  • Μνήμη: 512MB GDDR2 στα 128-bit.
  • Engine Clock: 540 MHz.
  • Memory Clock: 667 MHz.
  • RAMDAC: 400MHz.
  • Μέγιστη ανάλυση: 2560 X 1600.
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Έξοδοι DVI, Turbo Clock 2, S-Video, HDCP, HDTV, Πλήρης υποστήριξη DirectX 10, Pure Video HD, SLI.
  • Τοποθέτηση: PCI-Express x16.
  • Συσκευασία: Retail.

πολυ καλη καρτα

Δημοσ.

22€ για ψύκτρα δεν αξίζει φίλε, αυτή η κάρτα δεν κάνει από μόνη της τόσο. Δοκίμασε με κανά ειδικό υγρό ή βρες ψύκτρα απο κάποια καμμένη στις αγγελίες.

Δημοσ.

τυχαινει να εχω και εγω την ιδια καρτουλα και ειχα ενα θεμα με τον ανεμιστηρα της !

εκανε εναν σπαστικο χχχχχρρρρρρρρ....

εβαλα λιγο λαδι μηχανης (αλυσοπριονου οχι παχυ) και σταματησε,σκεφτηκα να αλλαξω παστα αλλα δεν ξερω πως ξεκουμπωνει η ψυκτρα :huh:
 και το αφησα οπως ηταν για να μην το κανω ζημια !

τοσα χρονια με εχει βγαλει ασπροπροσωπο αλλα ηρθε η ωρα για αλλαγη ^_^ 

τωρα 22 € νομιζω ειναι πολλα για να της αλλαξεις συστημα ψυξης  και θα σου προτεινα οπως και μερικοι αλλοι συμφορουμιτες καλυτερα να την αλλαξεις με καποια πιο γρηγορη οπως θα κανω και εγω :rolleyes:

εγω προσωπικα μαλλον θα παρω αυτην : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516456 ^_^

Δημοσ.
Κάρτα Γραφικών Nvidia Gigabyte 630 (1GB, DDR3, 128BIT)

Την 8600gt θα τι φτιαξω και λεω να παρω την 630

Κάρτα γραφικών Asus GeForce 210 της NVIDIA με 1GB DDR3 μνήμη (Turbo cache)!

τωρα εχω αυτην δεν λεει πολλα

Δημοσ.

οταν λες θα τι φτιαξεις τι ακριβως θα κανεις ;

θα αλλαξεις ολλο το συστημα ψυξης ή απλα μια συντηριση στον ανεμιστηρα με λιγο λιπαντικο ; :huh:

Δημοσ.

PER.650160.jpg
blank.gif

(PER.650160) ARCTIC COOLING ACCELERO L2 PLUS blank.gif

Μειώστε τον θόρυβο και τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών σας με τις δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις απο μια εξειδικευμένη εταιρεία στα συστήματα ψύξης όπως η ARCTIC COOLING. Συμβατές με την τεχνολογία AMD Radeon CrossFire και Nvidia sli.

• Συμβατότητα: Έχει ένα ευέλικτο σύστημα στήριξης που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα των καρτών NVIDIA και AMD Radeon - συμβατές από την NVIDIA GeForce FX 5700 ώς την σειρά GTX 450? Και απο την AMD Radeon 1300 έως την σειρά X HD5850.
  • Ταχυτήτητα Ανεμιστήρα: 900 - 2,000 RPM (ελεγχόμενη με PWM).
  • Μέγεθος ανεμιστήρα: 1 Χ 92mm.
  • Επίπεδα θορύβου: 30dB (0.4 Sone).
  • Ροή αέρα: 27 CFM και ικανότητα ψύξης 100 Watts.
  • Διαστάσεις: 119 (L) x 94 (W) x 51 (H) mm.
  • Υλικό κατασκευής: Αλουμίνιο.
  • Βάρος: 0.5 kg.
  • Εγγύηση: 1 χρόνο. DOA 7 ημερών
PER.650160_1.jpg PER.650160_2.jpg PER.650160_3.jpg       blank.gif blank.gif blank.gif pinit.jpg blank.gif © 2000-2013 E-SHOP.GR Α.Ε. blank.gif   blank.gif Κατασκευαστής: ARCTIC COOLING Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ / ARCTIC COOLING στην κατηγορία ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ Υποκατηγορία: VGA Τιμή: 17.8 € + 4.09 € 23% ΦΠΑ = 21.90 € Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 8-15 εργάσιμες ημέρες

την ψυκτρα θα αλλαξω

• Like 1
Δημοσ.

Απο που εισαι?εχω χαλασμενη καρτα για να της ξυλωσω την ψυχτρα και να σου την δωσω δωρακι...το θεμα ειναι να βρω χρονο.οχι ιδια βεβαια αλλα κανει δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Μακρια εισαι,πρεπει να παω ταχυδρομειο....πρεπει μεσα στην εβδομαδα.στειλε εαν ειναι pm με τα στοιχεια σου και οταν βρω χρονο θα σου την στειλω.

Η καρτα ειναι αυτη...δες εαν ταιριαζει η ψυχτρα http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dd/XFX_8600_GT.jpg&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:XFX_8600_GT.jpg&h=698&w=1601&sz=156&tbnid=RGRtxjcxgKmfOM:&tbnh=54&tbnw=124&zoom=1&usg=__9OuZ2VUmhJPKUmbGZ2vTNIE3gFU=&docid=L4oap1g8ltr6yM&sa=X&ei=AV06Ubm0MKzb7AbB4ICwDw&ved=0CDAQ9QEwAQ&dur=736

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μαζί και με άλλα. Έχω ανοίξει πολλά topic στα hardware και το ψάχνω ακόμα. Το pc μου είναι από mulitrama πακέτο 2008, δεν είχε ούτε έναν ανεμιστήρα μέσα, Intel i3 quad core6600 2.4,2x1 GB RAM DDR2 667MHZ,32bit με mobo http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-946gmx-s2/ και τελικά

gpu

http://www.gigabyte.com.gr/products/page/vga/gv-nx86t256h/specs/

Προσφάτως καθάρισα και άλλαξα πάστα στην ψύκτρα του επεξεργαστή,και είχε πολύ βρώμα....έχω παραγγείλει 2x2GB RAM,πήρα 2 fan 80mm (τον έναν να τον βάλω να φυσάει αέρα στο κουτί και τον άλλον αν μπορώ με πατέντα να τον πιάσω στην κάρτα) και έναν 92mm fan για να βγάζει τον αέρα στο πίσω μέρος του κουτιού. Επίσης στην μητρική μου θα βγάλω τα 2 chipset που έχει,το southbridge νομίζω είναι ακριβώς κάτω απ την μητρική και βαράει 65-70 βαθμούς με το που ανοίγω το pc.

Θα τα κάνω όλα αυτά για να βελτιώσω την κατάσταση αλλά θα σας πω και εγώ την εμπειρία μου γιατί βλέπω ότι όλοι γνωρίζετε για την συγκεκριμένη κάρτα και να μου πείτε τις απόψεις σας.

Με το που καθάρισα επεξεργαστή,όλα κομπλέ 50-80 βαθμούς σε παιχνίδια και πολλά λέω. Η κάρτα βράζει όμως. Με το που ανοίγω το pc 57 η 8600.....έβαλα να παίξω το assassin's creed το πρώτο για κανά 20λεπτο και κοιτάω 85 βαθμούς και δεν ακουμπιόταν....σημειωτέον ότι όταν παίζω παιχνίδια για ώρα το pc σβήνει......και το έχω και με ανοιχτό το κουτί επειδή δεν έχω βάλει τους ανεμιστήρες(περιμένω κάτι φίλους μου hardwarades να με σενιάρουν). Μέχρι 95 βαθμούς έχει χτυπήσει.......είναι κάρτα χωρίς ψύκτρα...άστα να πάνε...τι άλλο μπορείτε να μου πείτε για να με βοηθήσετε? Επαναλαμβάνω ρωτάω εσάς που ξέρετε για την συγκεκριμένη κάρτα(update,bios απο nvidia site δεν έχω κάνει ποτέ,δεν ξέρω από αυτά). Στην τελική η μητρική μου με τι άλλες gpu ταιριάζει για να πάρω μία καινούργια? Που μπορώ να δω συμβατότητα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ,Γ. η τελευταία foto είναι πριν το καθάρισμα μην κράξετε :-D

post-257706-0-10661300-1365907866_thumb.jpg

post-257706-0-46523200-1365907891_thumb.jpg

post-257706-0-03544300-1365907902_thumb.jpg

post-257706-0-57030400-1365907914_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...