Greece12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πεδες εχω προβλημα οταν συνδεω την καρτα γραφικων με την οθονη δεν την αναγνωριζει κι δεν μου βγαζει εικονα στην οθονη κι για αυτο το λογο συνδεω με την μητρικη(καρτα γραφικων) την οθονη, πως μπορω να το φτιαξω για να μπορω να συνδεω στην κανονικη καρτα γραφικων??? (Δεν μπορω να εγαταστησω δριβερς επειδη δεν μου αναγνωριζει την καρτα)
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πρέπει να μπεις στο bios και να ενεργοποιήσεις (και) την εξωτερική κάρτα γραφικών,αν δεν ξέρεις πες μας το μοντέλο ή καλύτερα διάβασε το εγχειρίδιο της μητρικής να δεις πως θα μπεις και τι ρυθμίσεις έχει.
giorgos 42 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αν το σύστημά σου είναι παλαιό , θα ξεκινήσεις με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών , θα μπεις στο bios θα πας στην επιλογή VGA και θα βάλει σαν πρώτη κάρτα την PCI-E ! Θα αποθηκέύσεις την ρύθμιση με F10 θα κλείσεις το υπολογιστή και θα βάλεις το καλώδιο στην εξωτερική κάρτα γραφικών ! Ετσι θα δουλέψει.
Greece12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μια φορα εχω κλησει την μητρικη κι μετα δεν μου αναγνωριζε ουτε την μητρικη ουτε την εξωτερικη,τι μου ζητατε ακριβως να κλησω την μητρικη? Εχω nvidia GT 630 Μπηκα bios advanced κι εκει που λεει PCI express μου λεει enable
ninos30 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πρέπει να βρεις μια επιλογή στο Bios που να λέει: Primary Display Adapter και εκεί να βάλεις PCIE. H VGA σίγουρα δουλεύει σε άλλο PC? H MB είναι με Latest bios?
Greece12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πρέπει να βρεις μια επιλογή στο Bios που να λέει: Primary Display Adapter και εκεί να βάλεις PCIE. H VGA σίγουρα δουλεύει σε άλλο PC? H MB είναι με Latest bios? Μπηκα bios κι δεν βρηκα Primary Display Adapter αλλα βρηκα Primary IGFX boot Display οπου εχει VBIOS DEFAULT :/ κι επειδη δεν ξερω πολυ απο Pc δεν καταλαβα αυτο με το ΜΒ κι κατι ακομη που ξεχασα να αναφερω οτι αυτο το πορβλημα μου παρουσιαστηκε οταν εβγαλα το pc κι μετα απο 5 μερες τον ξαναεβαλα αλλα δεν εβγαλα καρτα γραφικων κι αυτα μονο τα καλοδια.
ninos30 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 IGFX είναι η Integrated Graphics. Η ενσωματωμένη δλδ. Τι άλλη επιλογή σου δίνει. Οταν λες έβγαλες και έβαλες τι ακριβώς εννοείς? Το PC μετακινήθηκε? Μήπως κουνήθηκε η VGA και δεν πατάει καλά.
Greece12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 IGFX είναι η Integrated Graphics. Η ενσωματωμένη δλδ. Τι άλλη επιλογή σου δίνει. Οταν λες έβγαλες και έβαλες τι ακριβώς εννοείς? Το PC μετακινήθηκε? Μήπως κουνήθηκε η VGA και δεν πατάει καλά. Εβγαλα τα καλοδια κι το εβαλα στο κουτι κι μετα το ξανα εβαλα.Κι δεν εχει αλλη επιλογη :/
Foker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Κατεβασε και εγκατεστησε το cpu-z και ποσταρε εδω την καρτελα mainboard , ή αν εχεις το manual της μητρικης , δες ποια μητρικη εχεις και ποσταρε το εδω .
Greece12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 mainboard: Model:H61-M Series V2.0 Chipset intel: Sany Bridge Rev. 09 Southbridge: Intel H61 Rev. B3 LPCIO: ITE IT8721 BIOS: Brand : American Megatrends inc. Version:4.6.5 Date 07/12/2012
Foker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Primary Graphics Adapter -> pci ExpressRender Standby -> disableSave and exitΔες μετα απο save αν κραταει τις ρυθμισεις το bios , τωρα ειναι κλειστα τα γραφικα της μητρικης και δουλευει μονο η καρτα γραφικων .
Greece12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πανω γραφω οτι δεν βρηκα Primary Graphics Adapter. Βρηκα μονο Intate grapthic adapter κι δεν βρηκα ουτε το Primary Graphics Adapter ουτε το Render Standby επαξα παντου στο bios!
Foker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μεσα απο το bios κανε load default setting . Παντα save και exit και δες μετα αν βρεις την επιλογη . Ποσταρε την καρτελα mainboard απο cpu-z .
ninos30 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Εβγαλα τα καλοδια κι το εβαλα στο κουτι κι μετα το ξανα εβαλα.Κι δεν εχει αλλη επιλογη :/ Ρε παιδιά γιατί πρέπει να σας τα βγάζουμε με το τσιγκέλι? Εσείς ψάχνετε για βοήθεια και κάποιοι καμμένοι εδώ μέσα προσπαθούν να υποθέσουν από τα λίγα που λέτε. Ποια καλώδια έβγαλες, τα εσωτερικά ή τα εξωτερικά? Φαντάζομαι τα εξωτερικά εννοείς όταν λες το έβαλες στο κουτί του? Ποιο κουτί? Το μετέφερες λοιπόν κάπου αλλού από εκεί που ήταν? Πριν δούλευε σωστά δηλαδή με την επιπλέον κάρτα? Γιατί αν δούλευε τζάμπα ψάχνουμε το BIOS. Κάτι θα μετακινήθηκε ΑΝ μεταφέρθηκε το PC. Πρέπει να το ανοίξεις και να βγάλεις την VGA και να την ξαναβάλεις. Αυτά από εμένα και ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημά σου όσο πιο γρήγορα. Εγώ την κάνω γιατί την μαγική σφαίρα δεν την έχω
Greece12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ναι εβγαλα τα εξωτερικα ,κι πριν δουλευε καλα θα κανω αυτο που λες κι θα δω αμα γινει. Εκανα αυτο που μου ειπες αλλα τπτ :/ θα προσπαθησω να το συνδεσω στο αλλο pc να δω αμα κανει εκει. Δεν ξερω γτ αλλα οταν εχω συνδεση την καρτα γραφικων στο αλλο pc εγινε κι οταν την ξανα συνδεσα σε αυτο παλι δουλεψε αλλα γτ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα