sixlibixlis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα! Σήμερα καθώς άνοιξα το iMac μου, χωρίς να πατήσω τίποτα στο πληκτρολόγιο, εκκίνησε σε verbose mode. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί; Κατά τ' άλλα το μηχάνημα πάει φίνα (έχω το Mountain Lion). Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τι εμφανίζεται στην οθόνη ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixlibixlis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μαύρη οθόνη με πολλά γράμματα, κάπου λέει verbose mode, και κάτι για check... να σου πω την αλήθεια δεν τα διάβασα όλα, απλά στο τέλος έλεγε γράψε exit για να κάνει reboot και το έκανα... και όλα ρολόι! Απλά αναρωτιέμαι γιατί να έγινε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αφού δεν επαναλαμβάνεται, προφανώς πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό που δεν θα πρέπει να σε απασχολεί. Πάντως, προληπτικά, για να τρέξουν κάποιες ρουτίνες επισκευής του OS X καλό θα ήταν να κάνεις ένα restart σε Safe Mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixlibixlis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 ΟΚ φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα