Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λάπτοπ πριν ενα χρόνο μου ειχε χαλάσει το λαμπακι του caps lock δηλαδη δεν εσβηνε. Πριν δυο μέρες μου χάλασε το πληκτρο space bar το παταω και δεν δουλεύει. Το δοκίμασα σε windows 7 & Ubuntu 12.10. Χθες χάλασε και το πληκτρο με τον αριθμό 4. Τι λένε να συμβαίνει ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν εχεις υπομονη βρες ενα video -υπαρχουν αρκετα- και δες πως "λυνουν" ενα Α300 ισως δεν κανει καλη επαφη το βυσμα του πληκτρολογιου αλλιως εχει αρχισει καπου να κοβεται...(εχω το Toshiba Α300-17s και για να φτασω στο πληκτρολογιο επρεπε να ξεβιδωσω 20-25 βιδες...εμενα δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα απλα για καθαρισμο το εκανα...σε 2-3 χρονια παλι..)

Δημοσ.

<p>Αν εχεις υπομονη βρες ενα video -υπαρχουν αρκετα- και δες πως "λυνουν" ενα Α300 ισως δεν κανει καλη επαφη το βυσμα του πληκτρολογιου αλλιως εχει αρχισει καπου να κοβεται...(εχω το Toshiba Α300-17s και για να φτασω στο πληκτρολογιο επρεπε να ξεβιδωσω 20-25 βιδες...εμενα δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα απλα για καθαρισμο το εκανα...σε 2-3 χρονια παλι..)</p>

Κάπου αλλού διάβασα για update bios

Sent from my iPad using Insomnia

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες. Και εμένα μου παρουσιάστηκε πρόβλημα με το πληκτρολόγιο του A300. Το αποσύνδεσα για να το καθαρίσω, και όταν το ξανασύνδεσα δε δούλευαν τα εξής πλήκτρα (space, n, 4, esc) όπως και κάποιες συντομεύσεις. Επίσης πολλές φορές όταν το συνδέω είναι πατημένο ένα πλήκτρο και δε δουλεύει κανένα άλλο. Δοκίμασα να συνδέσω καλύτερα την καλωδιοταινία άπειρες φορές αλλά τίποτα..

Το πληκτρολόγιο πριν το αποσυνδέσω δούλευε μια χαρά. Δοκίμασα με πληκτρολόγιο usb και δουλεύει. Υπάρχει πιθανότητα να χάλασα την υποδοχή του πληκτρολογίου στη μητρική?? Ήμουν πολύ προσεκτικός κατά τη σύνδεση και την αποσύνδεση του πληκτρολογίου. Σε περίπτωση που δε φταίει το πληκτρολόγιο μην αγοράσω τσάμπα πληκτρολόγιο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από kobarsos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...