Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα αγοραζα ενα δισκο και ενα κουτι ξεχωριστα . Δεν ξερεις τι δισκο κρυβει μεσα και τι συνδεσεις εχει , δηλαδη μπορει αργοτερα να θελεις να τον βαλεις σε καποιο pc ως εσωτερικο δισκο και να μην μπορεις . Αν ψαξεις μπορει να βρεις τι δισκο εχει μεσα αλλα το συγκεκριμενο κουτι που θα αγορασεις μπορει να εχει τον ιδιο αλλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα .

Δουλευει στις 5400 στροφες (ειναι λιγο αργος) αν εχεις laptop και τον θελεις για εχτρα δισκο κανει .

Δημοσ.

3.5" και να μην χρειάζεται τροφοδοτικό το βλέπω απίθανο. Τα υπόλοιπα που ρωτάς κάνε τον τρομερό κόπο να ανοίξεις το link και να διαβάσεις

Δημοσ.

Μια χαρα επιλογη φαινεται....ριξε μια ματια και σε αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301968 που ειναι στις 7200 στροφες και μπορει να τον πετυχεις και λιγο φθηνοτερα σε καμμια crazy sunday του eshop (εγω τον πηρα στην προσφορα που ειχε βγαλει πριν λιγο καιρο στα 84 νομιζω...)

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να τον αποφύγεις, πάνε σε κάτι πιο αξιόπιστο σκληρό και μαγαζί! Όχι toshiba μπορεί να έχει εγγύηση 2 έτη αλλά το e-shop αναμένεται να κλείσει...  Προτίμησε κάτι σε western digital ή seagate. 

Δημοσ.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως και να είναι ποιοτικοί δε ξέρω γιατι τους σνόμπαρα τόσο... Δε ξέρω από after sales πως πάνε... Πάντως αυτό για το e-shop ξανασκέψου το...

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να τον αποφύγεις, πάνε σε κάτι πιο αξιόπιστο σκληρό και μαγαζί! Όχι toshiba μπορεί να έχει εγγύηση 2 έτη αλλά το e-shop αναμένεται να κλείσει...  Προτίμησε κάτι σε western digital ή seagate. 

Και τι σχέση έχει αυτο με την εγγύηση; Δηλαδή αν τον παρει τωρα και το e-shop κλείσει σε 1 χρόνο δεν θα ισχυει και η εγγυηση;

Δημοσ.

Και τι σχέση έχει αυτο με την εγγύηση; Δηλαδή αν τον παρει τωρα και το e-shop κλείσει σε 1 χρόνο δεν θα ισχυει και η εγγυηση;

Το λογικότερο είναι οτι θα ισχύει, αλλά θα πρέπει να συνεννοηθεί μόνος του με την Toshiba.

Δημοσ.

Αυτό με το e-shop το ακούω εδώ και 3 χρόνια. Αν δεν ψωνίζαμε όλοι από τότε σίγουρα θα είχε κλείσει.

Δημοσ.

Για το eshop εδω και κανα 2 χρονια ακουω απο πολλους οτι θα κλεισει, αλλα τελικα δεν κλεινει...

Δημοσ.

Συμφωνώ, να δεις όμως που όταν κλείσει θα εμφανίζονται συνέχεια μηνύματα τύπου 

"χάλασε ο δίσκος μου και το πήρα από e-shop, τώρα τι κάνω?"

Και για να πω την αλήθεια και εγώ ψωνίζω από e-shop αλλά προσέχω τι παίρνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...