Nikolas_B Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλησπερα, ειμαι ενα νεο ατομο στο forum και γενικα σιγα σιγα εχω ξεκινησει να μαζευω μουσικη ωστε να παιζω σε μαγαζια σιγα σιγα ομως θα ηθελα να με βοηθησει οποιος μπορει λεγοντας μου τροπους να βρω μουσικη σε καλη ποιοτητα (256-320) ευχαριστω πολυ υγ. ξερω το zippyshare kai to piratebay
koularasss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 μπορεις με το freemake video converter να τα κατεβαζεις απευθειας απο το youtube αν σε βολευει.
Tablet Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ψάχνεις λες μουσική καλη.. ποια εινα η καλη μουσική ;;;;;;;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ψάχνεις λες μουσική καλη.. ποια εινα η καλη μουσική ;;;;;;;;;; που διάβασες στο post του για καλή μουσική? καλή ποιότητα γράφει... anyway... θα ηθελα να με βοηθησει οποιος μπορει λεγοντας μου τροπους να βρω μουσικη σε καλη ποιοτητα (256-320) ευχαριστω πολυ υγ. ξερω το zippyshare kai to piratebay http://www.insomnia.gr/forum-16/announcement-13-όροι-χρήσης/ 12. Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις