Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να το ψάξεις παραπάνω γιατί προκειμένου να γίνεις συνδρομητής τους θα σου τάξουν λαγούς και πετραχήλια.. εφόσον δεν δίνει ο ΟΤΕ 50αρα τότε λογικά και οι υπόλοιπες εταιρίες δεν μπορούν να δώσουν...

ο οτε μπορει να μην θελει να δωσει για αλλους λογους.αν εχει το αστικο κεντρο στα 150 μετρα δεν γινεται να μην πιανει 50 Mbit.πρεπει το καλωδιο να κολυμπαει στα νερα.οποτε δεν θα ελεγα οτι ο οτε ξερει κατι παραπανω.

βασικα να ρωτησω κατι μην ανοιγω αλλο τοπικ.. εφοσον ο οτε δεν γινεται να μου δωσει 50αρι.. γιατι δεν εχει ακομα εδω

η 4νετ και η cyta γινεται να μου δωσουν? απο cyta απεχω 127 μετρα απο το κεντρο τους..

αν και στο τηλ μου ειπαν οτι ναι ειμαι διπλα και οτι παιρνουν απο τον οτε και αυτοι..ολοι απο τον οτε παιρνουμε μου ειπε

γινεται ομως να μου δινουν 50 οι αλλοι ενω ο οτε οχι ?

αν εισαι 127 μετρα απο το κεντρο και οχι απο το καφαο τοτε το 50 αρι το εχεις.

Παιδιά η τεχνολογία αυτή με attenuation 21.8 και απόσταση σύμφωνα με τα λεγόμενα του provider στα 960 μέτρα συμφέρει αν θέλεις κάποια βελτίωση ή όχι;Θέλω να πω ότι αν είναι από τα 14mbps να πας στα 25mbps πιστεύω ότι συμφέρει.

δενειναι μονο η αποσταση ειναι και η ποιοτητα του καλωδιου.αν θες παιρνεις το ρισκο.

Δημοσ.

αν εισαι 127 μετρα απο το κεντρο και οχι απο το καφαο τοτε το 50 αρι το εχεις.

βγηκε η 50αρα vdsl απο τον οτε για την περιοχη μου..

οποτε?

Δημοσ.

Εσύ έχεις το πορτοφόλι, εσύ ξέρεις τις απαιτήσεις που έχεις από το ιντερνετ και εσύ, τελικά, αποφασίζεις ...

Εγώ, πάντως, εάν είχα αυτή τη δυνατότητα, δεν θα ρωτούσα κανένα και θα είχα κάνει την αίτηση πριν το ξανασκεφτώ ...

Δημοσ.

ε δεν λεει makfil διοτι το 50αρι απο οτε ειναι 50+ευro ενω forthnet cyta wind ειναι πολυ πιο λιγα..

απλα τωρα μιας και μου δινει 50 ο οτε ισως να γινεται να μου δινουν και οι αλλοι..

στο σιτε της cyta μου λεει Μετά απο έλεγχο των στοιχείων σου, σε ενημερώνουμε ότι το δίκτυό μας βρίσκεται ήδη στην περιοχή σου. Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 127,4 (m).

και μου ειχε πει στο τηλεφωνο οτι ολοι κ καλαα απο τον οτε περνουν...

και λεω μηηπως θα πιανω και εδω στην cyta 50αρι τωρα?

(θελω cyta διοτι με ενδιαφερει το 10mbps upload)

Δημοσ.

Μα, σου είπα ήδη ότι το πορτοφόλι το έχεις εσύ.

Το τι θα έκανα εγώ, είναι θέμα δικό μου, με βάση τα δικά μου δεδομένα.

Δημοσ.

ε ναι :P απλα ουτος η αλλος θελω να φυγω απο οτε γιατι τωρα με οτεtv+vdsl+απεριοριστα σταθερα δινω συνολο κοντα στα 120 το διμηνο

ενω θα μπορω να πληρωνω τα μισα και με 50αρι vdsl(χωρις οτεtv που δεν με αφορα και πολυ πλεον)

τι πιστευεις θα ποιανω στην cyta? η τι να ψαξω για να βεβαιωθουμε καπως πως θαχω αξιοπιστη ταχυτητα,

αλλα εχει το κ*λ*voip γαμ*το

Δημοσ.

Βλέπω ότι θέλεις και το σκύλο χορτάτο και την πίτα αφάγωτη.

Δεν ξέρω αν μπορεί να πετυχαίνει πάντα αυτός ο συνδυασμός.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να μην θελει καποιος αυτον τον συνδιασμο :P

η hol δεν περνει απο τον οτε? πως γινεται στο σιτε στη διαθεσημοτιτα vdsl να μου λεει οτι υπαρχει μονο 24mbps για μενα :wacko:

Δημοσ.

Τελικά, έχεις αποφασίσει με ποιον πάροχο θα βάλεις vdsl;

Τους έχεις ανακατέψει όλους.

Η HOL δίνει από KV όπως ο ΟΤΕ ενώ οι υπόλοιποι από ΑΚ.

Δημοσ.

εχω ειδη vdsl απο οτε.. αλλα δεν τοχω σε τιποτα να το κοψω κιας πληρωσω..(που θελω να αλλαξω οπως σου ειπα)

ναι αυτο λεω για την hol αλλα στο σιτε τους μου λεει δεν εχει διαθεσιμοτητα για vdsl στην περιοχη μου.. ενω ο οτε εχει και 50 τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...