Himili Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια μολις ηρθε το vdsl μου!! οτε 30αρι.. διοτι 50 δεν εχει βγει ακομα στην περιοχη μου αλλα θα το περιμενω πως και πως! δειτε και γιατι! line atten δεν ξερω γιατι δεν γραφει τωρα.. παντως με το παλιο μου μοντεμ ηταν 4.5(ναι διπλα απο το ΑΚ ειμαι) εβαλα και το V2.0.00.OTET04 firmware στο νεο μοντεμ
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πολύ δυνατός εισαι και οταν βάλεις την 50αρα , αφου εισαι και δίπλα στο ΑΚ που λες πιστεύω θα τα εχεις τα 50 !!! Καλορίζικη
gavros10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ω χριστε μου! Τι ειναι αυτο; Κλαιω με μαυρα δακρυα για μενα 2
Himili Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πολύ δυνατός εισαι και οταν βάλεις την 50αρα , αφου εισαι και δίπλα στο ΑΚ που λες πιστεύω θα τα εχεις τα 50 !!! Καλορίζικη σιγουρα πιστευω αφου και att rate λεει 88
makfil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλό σερφάρισμα με τρελές ταχύτητες ... Σε ποια περιοχή είσαι;
Himili Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 χολαργο..ευχαριστω ευχομαι σε ολους μια απο τα ιδια! ανυπομoνω να βγαλουν 50αρι! να και μια φωτο απο τυχαιο παιχνιδι στο τορρεντ που εβαλα για να δοκιμασω! το upload εννοειτε πως ανεβενει αργοτερα 2
makfil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τώρα θυμήθηκα τη συζήτηση που είχαμε στο θέμα που είχες ανοίξει. Αφού είσαι δίπλα στο κτίριο του ΟΤΕ έχεις καταπληκτική σύνδεση. Να την χαρείς ...
snakes Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Έχω κάνει και εγώ αίτηση για οτε vdsl 30ari Η απόσταση που θα έχω απο το α/κ θα είναι περίπου 600 μέτρα δηλαδή με 8,5-9 dB Attenuation.. Με 24αρα adsl κατέβαζα με 1,9mb/s Λέτε να τα έχω άνετα τα 30? Ο τεχνικός που μίλησα μου είπε ότι θα τα δίνει όλα (δεν ξέρω αν το είπε σκοπίμος ) πίστεύω όμως ότι λογικά θα τα πιάνει εφόσον δεν ξεπερνάει το χιλιόμετρο...
makfil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Όσο μεγαλώνει η απόσταση από το ΑΚ τόσο πέφτει η ταχύτητα και τα 600μ που μετράς σε ευθεία είναι περισσότερα στην πραγματικότητα.
snakes Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Όσο μεγαλώνει η απόσταση από το ΑΚ τόσο πέφτει η ταχύτητα και τα 600μ που μετράς σε ευθεία είναι περισσότερα στην πραγματικότητα. οκ... όμως σίγουρα το χιλιόμετρο δεν το ξεπερνάει εφόσον απο τα 24 έπιανα περίπου 19...
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια μολις ηρθε το vdsl μου!! οτε 30αρι.. διοτι 50 δεν εχει βγει ακομα στην περιοχη μου αλλα θα το περιμενω πως και πως! δειτε και γιατι! line atten δεν ξερω γιατι δεν γραφει τωρα.. παντως με το παλιο μου μοντεμ ηταν 4.5(ναι διπλα απο το ΑΚ ειμαι) εβαλα και το V2.0.00.OTET04 firmware στο νεο μοντεμ απλα για καποιο λογο δεν μπορει να διαβασει το attenuation.μην αγχωνεσαι.δεν πειραζει.
Himili Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 βασικα να ρωτησω κατι μην ανοιγω αλλο τοπικ.. εφοσον ο οτε δεν γινεται να μου δωσει 50αρι.. γιατι δεν εχει ακομα εδω η 4νετ και η cyta γινεται να μου δωσουν? απο cyta απεχω 127 μετρα απο το κεντρο τους.. αν και στο τηλ μου ειπαν οτι ναι ειμαι διπλα και οτι παιρνουν απο τον οτε και αυτοι..ολοι απο τον οτε παιρνουμε μου ειπε γινεται ομως να μου δινουν 50 οι αλλοι ενω ο οτε οχι ?
snakes Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 βασικα να ρωτησω κατι μην ανοιγω αλλο τοπικ.. εφοσον ο οτε δεν γινεται να μου δωσει 50αρι.. γιατι δεν εχει ακομα εδω η 4νετ και η cyta γινεται να μου δωσουν? απο cyta απεχω 127 μετρα απο το κεντρο τους.. αν και στο τηλ μου ειπαν οτι ναι ειμαι διπλα και οτι παιρνουν απο τον οτε και αυτοι..ολοι απο τον οτε παιρνουμε μου ειπε γινεται ομως να μου δινουν 50 οι αλλοι ενω ο οτε οχι ? Εγώ θα σου έλεγα να το ψάξεις παραπάνω γιατί προκειμένου να γίνεις συνδρομητής τους θα σου τάξουν λαγούς και πετραχήλια.. εφόσον δεν δίνει ο ΟΤΕ 50αρα τότε λογικά και οι υπόλοιπες εταιρίες δεν μπορούν να δώσουν...
skiabox Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Παιδιά η τεχνολογία αυτή με attenuation 21.8 και απόσταση σύμφωνα με τα λεγόμενα του provider στα 960 μέτρα συμφέρει αν θέλεις κάποια βελτίωση ή όχι;Θέλω να πω ότι αν είναι από τα 14mbps να πας στα 25mbps πιστεύω ότι συμφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα