Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παίδια , Έχω μια μητρική η οποία έχει σπασμένα πινάκια στο σόκετ της και θα ήθελα την βοήθεια σας στο να μου πείτε εαν γίνετε να αλλάξω Connector Base και αν ναι πως ? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Site: http://www.asus.com/Motherboard/P5N73AM/">Αυτή εδώ είναι Socket 775
άδικος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αν έχεις τη δυνατότητα/εξοπλισμό να κάνεις αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=aKbsAF8_KRk τότε μπορείς. Αν όντως είχες όμως νομίζω θα ήξερες ήδη την απάντηση
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν έχω τον εξοπλισμό δύστυχος .. Αν υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος χωρίς να χρειάζομαι απαραίτητα ειδικό εξοπλισμό θα το έκανα .
άδικος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μόνο αν το δώσεις σε κάποιον που διαθέτει. Αλλά πιθανόν θα σου κοστίσει όσο η ίδια η μητρική...
Chris92 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 λοιπον υπαρχει μια λυση αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει και ειναι εφικτη.Αρχικα βρες μια αλλη χαλασμενη μητρικη με παρομοιο socket .Προσπαθησε να βγαλεις οσα πινακια χρειαζεσαι ανεπαφα.επειτα πας στη δικη σου,ξηλωνεις τα δικα σου τα χαλασμενα,παιρνεις αυτη τη κολλα που ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη,σταζεις μεσα στις τρυπες του socket και προσπαθεις να κολλησεις οσο γινεται πιο ισια τα πινακια.Ειναι λεπτη δουλεια,χρονοβορα,κανεις δεν σου εγγυαται οτι σιγουρα θα παιξει,και μπορει να σου καταστρεψει τελειως τη μητρικη.Τη συγκεκριμενη ιδεα,την ειχε εφαρμοσει ενα ατομο σε καποιο φορουμ,και ειχε καταφερει να επαναφερει μια πανακριβη μητρικη που ειχε χαλασει
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Έχω βρει τέτοιο και σκεπτόμουν να ξεκολλήσω το παλιό και να βάλω αυτό αλλά δεν ξέρω τον τρόπο και αν πετύχει
άδικος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ο τρόπος είναι αυτός που σου έδειξα. Χρειάζεσαι σταθμό σαν αυτόν στο βίντεο...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Σκεπτόμουν να το ζεστάνω με μπιστολάκι αλλά δεν θέλω να κάνω πειράματα !! :Ρ
giorgos 42 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν γίνεται φίλε μου ! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό με την κόλλα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα